Karellen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι ετσι οντως ειναι...οπως εγραψα τον πειραζω....εγω πχ για παραδειγμα εχω προβλημα στις πασες και γκρινιαζω......ενω παιζω ασσιστιντ φουλ δεν ειμαι ικανοποιημενος....ειναι αργες πολλες φορες και λαθος...δεν κανω πολλες φασεις οπως ο Εκτελιον αλλα 2-3 φασεις που ειναι σιγουρο γκολ με πασινγκ γκειμ μαμιεται ο Διας στα κοντρολ και στην ακριβεια της πασας και μιλαμε για πασα σε μικρη αποσταση. Απο τα χειροτερα μου στο φιφα οπως και το οτι μερικες φορες δεν καταλαβαινεις που θα σκασει η μπαλα οταν ειναι στον αερα.... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από Karellen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ναι ετσι οντως ειναι...οπως εγραψα τον πειραζω....εγω πχ για παραδειγμα εχω προβλημα στις πασες και γκρινιαζω......ενω παιζω ασσιστιντ φουλ δεν ειμαι ικανοποιημενος....ειναι αργες πολλες φορες και λαθος...δεν κανω πολλες φασεις οπως ο Εκτελιον αλλα 2-3 φασεις που ειναι σιγουρο γκολ με πασινγκ γκειμ μαμιεται ο Διας στα κοντρολ και στην ακριβεια της πασας και μιλαμε για πασα σε μικρη αποσταση. Απο τα χειροτερα μου στο φιφα οπως και το οτι μερικες φορες δεν καταλαβαινεις που θα σκασει η μπαλα οταν ειναι στον αερα.... Νομιζα μονο εγω εχω προβλημα αντιληψης για το που θα σκασει η μπαλα οταν ειναι στον αερα!Παιζει να φταει κ η καμερα βεβαια που χρησιμοποιω!(coop) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ....νομιζω οτι η καμερα που χρησιμοποιουμε (κι εγω την ιδια) ειναι η μια απο τις 2 καλυτερες...η αλλη ειναι η τελε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικές φορές το παιχνίδι &*^%ζεται και δεν σου δείχνει το κίτρινο σημαδάκι που δείχνει πού θα πέσει η μπάλα. Και ναι, είναι αρκετά εκνευριστικό αυτό. Κι εγώ με passing game παίζω, μέχρι αηδίας μάλιστα. Παιχνίδι κατοχής καθαρά. Μόνο που μερικές φορές η ΑΙ θα δώσει πάσα όπου γουστάρει, κι ας είναι σωστές οι προϋποθέσεις, κι ας πατάς όσο πρέπει το κουμπί, κι ας έχεις στραμμένο σωστά το μοχλό. Θέλει αρκετά μερεμέτια γενικά η ΑΙ του παιχνιδιού. Για να δούμε το καινούργιο με την ignite... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω σε ignite παιζω,ps4 γαρ,δεν ξερω αν το πλερω το 15,μαλλον θα παω πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ...φετος με βλεπω επιστροφη στο προ. Γιατι? ...βα-ρε-θη-κα!!!!!...ολοι ονλαιν με speed 90 παιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ...φετος με βλεπω επιστροφη στο προ. Γιατι? ...βα-ρε-θη-κα!!!!!...ολοι ονλαιν με speed 90 παιζουν Εγώ προσωπικά δεν έχω πειράξει τίποτα . Sent from LG G2 Mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Με το υπερανθρώπινο pressure pace του παιχνιδιού, ας το έβαζαν και στο 110 το Speed. Η ισορροπία stamina/pressure στο παιχνίδι είναι απαράδεκτη. Τουλάχιστον με μικρότερες ομάδες όπως τον ΠΑΟ που παίζω εγώ μπορείς να κάνεις μια έστω υποτυπώδη ανάπτυξη, αλλά και πάλι, δεν είναι δυνατόν να κυνηγάνε όλοι συνεχώς την μπάλα ακούραστοι για 90 λεπτά. Όπως και να 'χει σε καμιά βδομάδα βγαίνει το demo του '15 απ' ό,τι ακούω, οπότε πάει το '14 με όλα τα καλά και τα κακά του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Με το υπερανθρώπινο pressure pace του παιχνιδιού, ας το έβαζαν και στο 110 το Speed. Η ισορροπία stamina/pressure στο παιχνίδι είναι απαράδεκτη. ...δεν είναι δυνατόν να κυνηγάνε όλοι συνεχώς την μπάλα ακούραστοι για 90 λεπτά. Το γεγονός ότι αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν τουλάχιστον από το Fifa 12 και δεν έχουν αλλαχθεί μέχρι και το 14, δεν με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για το 15... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο ektelion θετει 2 αλλα θεματα επισης αρνητικα του φιφα το πρεσινγκ και το σταμινα που πεφτει μεν αλλα δεν φαινεται μεσα στο γηπεδο. Εγω απλα ειδα τεραστια διαφορα στην ταχυτητα που λειτουργει η ομαδα κατα την διαρκεια του αγωνα αλλαζοντας το speed(custom tactics). Οσα παιχνιδια επαιξα απο εκει και περα απλα ειχαν ενα αφυσικο καταιγιστικο ρυθμο (ενω η ταχυτητα στο ονλαιν ειναι στο νορμαλ...και καλα) Κι αυτο γιατι πλεον οι ομαδες που ετρεχαν σαν παλαβες ηταν 2 (εγω μεχρι τωρα επαιζα χωρις καστομ τακτικς) Aυτο που μου τη σπαει ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ του ελα μωρε θα πρεσαρω τρελα πολυ μπροστα...και να ανοιχτει καποιο κενο θα το καλυψω για πλακα...ΑΦΟΥ οι παιχτες τρεχουν πιο γρηγορα απο την ταχυτητα της μπαλας!!!!!!!!ΜΟΥΦΑ!!!!! Διοτι ο σκοπος ειναι η επιτευξη γκολ και νικη με οποιοδηποτε τροπο, γι αυτο και τα περισσοτερα γκολ ειναι ιδια πχ σεντρα κεφαλια γκολ, γκολ μετα απο ασφυκτικο πρεσινγκ στους αμυντικους κλπ...ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Δεν λεω ετσι ΟΚ ειναι το προιον και οι πελατες εκμεταλευονται τις δυνατοτητες του(τους) ....αλλα απο μπαλα στους περισσοτερους αγωνες μυρουδια. Αυτος ο ρυθμος δεν υπαρχει σε κανεναν αγωνα που βλεπουμε στην πραγματικη ζωη...ισως για ενα μικρο χρονικο διαστημα ΜΟΝΟ....στο μπασκετ!!!!!! Εγώ προσωπικά δεν έχω πειράξει τίποτα . ... ολοι στο youtube τα χρησιμοποιουν...αντε σου μαθα κι εγω κατι Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από Karellen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Aπιστευτη ματσαρα με τρελη ανατροπη, παραθετω φωτογραφιες!Γενικα πολυ ωραιο ματς! Ibarbo τουμπανειρος σε ευχαριστουμε! Μεχρι το 68ο λεπτο λεει να χανεις 3-0 ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ! Mετα ομως βγηκαν ΟΛΑ!!!!απιστευτη μπαλα και απο τις 2 ομαδες. Ο τυπος λογικα πρεπει να το σπασε το χειριστηριο! Στο 68 ο Ραμιρεζ μειωνει με πεναλτυ (ο GK αλλου νταλλου) Στο 73 ο Γουιλσιρ προλαβαινει τον GK (στο τσακ) και κανει το 3-2. Στο 78 ο Γουιλιαν σε κενη εστια σουταρει με μισος και κανει το 3-3! Και στο 85 ο Ιμπαρμπο (καλα γιατι τοσο pace???) σκαει τριπλιδι τρελο στον αμυντικο και χωρις sprint σημαδευει και..... Ιμπαρμπο ΒΑΛΤΟ!!!!ΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΒΑΛΕ!!!ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ!!!! υ.γ Τα καστομ τακτικς (για τους noobs like me) ειναι must, ΔΕΝ γινεται να παιξεις αντιπαλος με καποιον καλο και ψαγμενο ΑΝ ΔΕΝ εχεις καταλαβει τι ειναι και δεν εχεις κανει τις αναλογες ρυθμισεις (οι μαμισιες ειναι για τα μπαζα!) ωστε να κανει η ομαδα κινησεις μεσα στο γηπεδο σε αμυνα και επιθεση. Η ταχυτητα ειναι καταιγιστικη κατα διαστηματα αλλα σπαει καπως ο ρυθμος στα 90 λεπτα. Εαν ξερεις καλη αμυνα (εγω ακομα θελω δουλεια) σιγουρα μπορεις να βρεις λυσεις απεναντι σε οσους πιεζουν τρελα απο το 1ο λεπτο. Τωρα οσοι το χειριζονται τελεια ΟΚ ...enjoy the game! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Τι custom tactics βάζεις εσύ? Εγώ βάζω counter attack/high pressure-και balanced/attacking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πως γίνεται counter attack ταυτόχρονα με high pressure (και μάλιστα μαζί με attacking); Με κάτι τέτοια συστήματα έρχονται πανωλεθρίες στο manager. Κλασικά στο Fifa το high pressure στα 4/4 του γηπέδου επί 90 λεπτά πάει μαζί με οτιδήποτε (ακόμα και κατενάτσιο να παίζουμε). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια έχει εσύ αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Κανένα, καθώς με το φετινό Fifa ασχολήθηκα ελάχιστα (πρώτη φορά από το Fifa08). Την έβγαλα χωρίς ποδοσφαιράκι αφού PES έχω να παίξω από την εποχή του τελευταίου καλού Προ (βλ. PES6). Όσα είδα τους πρώτους 2 μήνες ήταν αρκετά για να με κάνουν να σιχαθώ το Fifa '14 και οι λόγοι έχουν περιγραφεί πολλές φορές εδώ μέσα (συμφωνώ πχ. με τα post του ecthelion). Γι' αυτό και περιμένω το demo του '15 να δω αν βελτιώθηκε τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα