Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου έκανε κι εμένα stuttering, μέχρι που απενεργοποίησα το VSync. Για δοκίμασε να παίξεις και με το FPS limiter (εγώ το έχω στο No Limit).

Κατά τα άλλα, πήραμε το έβδομο πρωτάθλημα στη Division 1 αήττητοι με το καλύτερο ρεκόρ έβερ (8-0-0). Πιο εμφατική εμφάνιση αυτή κόντρα στην Σάλτζμπουργκ με τελικό σκορ 8-1 (έκανε το λάθος να προηγηθεί ο καψερός) και με MVP τον Λαγό με τέσσερα γκολ.

Δεν παίζεις Ultimate team?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ultimate team, το καλύτερο mode όλων των εποχώνε (sic). Ή μάλλον θα ήταν το καλύτερο mode, αν η ΕΑ δεν πήγαινε να βγάλει απ΄τη μύγα ξύγκι και να μας μπλέξει με πόντους, real money κλπ.

• Like 1

γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τον δεξι μοχλο του χειρηστηριου μου μεσα στο παιχνιδι.δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω καθολου ουτε μεσα στον αγωνα ουτε στο μενου. δεν ξερω τι φταιει εχω ψαξει  το controll settings αλλα δεν εχω βρει κατι που εχει λυσει το προβλημα μου. οποιος ξερει ας με βοηθησει. 

Δεν παίζεις Ultimate team?

Nope. Είχα ξεκινήσει, τα έκανα σκατά (βιάστηκα να ανοιχτώ και μετά δεν παλευόταν η κατάσταση, είχε πολλή δουλειά για να σώσω την ομάδα) και το παράτησα. Τουλάχιστον με βάση την εμπειρία μου θέλει περισσότερο χρόνο από όσο διαθέτω.

γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τον δεξι μοχλο του χειρηστηριου μου μεσα στο παιχνιδι.δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω καθολου ουτε μεσα στον αγωνα ουτε στο μενου. δεν ξερω τι φταιει εχω ψαξει  το controll settings αλλα δεν εχω βρει κατι που εχει λυσει το προβλημα μου. οποιος ξερει ας με βοηθησει. 

Πολύ περίεργο, σίγουρα δουλεύει γενικά το δεξί μοχλάκι του χειριστηρίου σου; Τι μάρκα είναι;

• Like 1

Πολύ περίεργο, σίγουρα δουλεύει γενικά το δεξί μοχλάκι του χειριστηρίου σου; Τι μάρκα είναι;

ναι δουλευει γενικα δεν εχει προβλημα aλα μεσα στο fifia δεν λειττουργει καθολου

Εχθες αγορασα μια 55αρα LG της σειρας 850, και με το workaround της Nvidia, εκανα force 2160p@60Hz στην TV,το PC μου!!

Καταλαβαινετε τι εγινε..Και ναι παιζει μια χαρα με μια GTX680 σε 4k.. Fifa,UHD και με joystick ps4 (με BT hack).. ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Περιμενω το 15, και αφου τα μυνηματα ηταν ελπιδοφορα για την αναλυση φανταζομαι οτι και αυτο θα το παιξω σε 4k ανετα..

Ε το Fifa 14 σιγά τα γραφικά που έχει.Με την παλιά μηχανή γραφικών είναι.

Στο Fifa 15 όμως θα δεις απίστευτη διαφορά

Απο τα gameplay βιντεακια παντως δεν ειδα τιποτα το απιστευτα καλυτερο στο 15 σε γραφικα και επειδη εχω φαει πολλες φορες τοσα συναπτα ετη την φετα με τις "φοβερες next gen" engines, κραταω παντα μικρο καλαθι. Οσο καλα και να ειναι τα γραφικα παντως προβλημα με το SLI μου δεν θα εχω σε καμια περιπτωση, αλλα λεμε τωρα.. Εδω επαιξα BF4 και ηταν ικανοποιητικοτατο σε 4k στο fifa θα κολλαγαμε;

Τα γραφικα του ειναι ηδη παρα πολυ καλα, και σε μεγαλη αναλυση σε μια μεγαλη TV ειναι απλα απογειωμενα, σε φτιαχνουν αλλαζουν ολη την διαθεση για να παιξεις.

Αυτο που ειπε ο Nzeppos με ενδιαφερει και εμενα πιο πολυ, ας διορθωθει στο gameplay περισσοτερο και ας γινει οσο το δυνατον λιγοτερο scripted και μετα καλοδεχουμενη και η ignite engine. Αλλωστε στο PC θα το παρω παλι σιγα μην κανω pass το 4k  στην αναλυση για να το παιξω στις κονσολες.. ;)

• Like 2

ναι δουλευει γενικα δεν εχει προβλημα aλα μεσα στο fifia δεν λειττουργει καθολου

Παιζει ρολο η μαρκα. Υπαρχει ασυμβατοτητα με αρκετα. Πες μας ποιο εχεις ακριβως αν θελεις.

Ειναι bug ή μαλλον εσκεμμενο της EA για να προωθει χειριστηρια που προτεινει η ιδια ή εχει κανει συνεργασιες (στην Τατιανα marketing τατιανιες τωρα; ΕΑ ειναι αυτη....).

Κανε goggle "fifa 14 right stick fix" θα βρεις οδηγιες πως γινεται και μπορεις να το φτιαξεις.Αν δεν τα καταφερεις pm me για info.

καλημερα σε ολους

εχω το φιφα14 σε pc στο σπιτι και σκεφτομαι να αγορασω 1  pc και στο εξοχικο μου.

θα μπορω να παιζω φιφα και στο εξοχικο μου με τον ιδιο κωδικο η θα πρεπει να αγορασω 2ο φιφα??

εαν ναι με ποιο τροπο???

ευχαριστω προκαταβολικα

καλημερα σε ολους

εχω το φιφα14 σε pc στο σπιτι και σκεφτομαι να αγορασω 1  pc και στο εξοχικο μου.

θα μπορω να παιζω φιφα και στο εξοχικο μου με τον ιδιο κωδικο η θα πρεπει να αγορασω 2ο φιφα??

εαν ναι με ποιο τροπο???

ευχαριστω προκαταβολικα

Φυσικα θα μπορεις εφοσον εχεις λογαριασμο Origin,βαζεις τον κωδικο στο νεο pc και αυτο ειναι.. Φυσικα μπορεις να εισαι logged in σε ενα pc μονο καθε φορα με τον ιδιο λογαριασμο

Φυσικα θα μπορεις εφοσον εχεις λογαριασμο Origin,βαζεις τον κωδικο στο νεο pc και αυτο ειναι.. Φυσικα μπορεις να εισαι logged in σε ενα pc μονο καθε φορα με τον ιδιο λογαριασμο

σε ευχαριστω για την απαντηση

ποιον κωδικο ομως εννοεις??? εγω που το εχω με αγορασμενο κλειδι θα βαζω το κλειδι?? 

και φανταζομαι θα πρεπει να κατεβασω το origin στο καινουργιο pc

κ παλι ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...