Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Fifa γενικά έχει ξεφύγει από το φθινόπωρο του 2007 και μετά, όταν κυκλοφόρησε και η πρώτη ολοκληρωμένη nextgen έκδοση για PS3/360 (για PC βγήκε το 2010). Για τη μεγάλη αλλαγή ήταν υπεύθυνο το καναδικό* τμήμα developing της EA, με μπροστάρηδες τον παραγωγό David Rutter και το σκωτσέζο μηχανικό λογισμικού Gary Paterson. Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα που περιγράφουν τη στρατηγική της ΕΑ γύρω από το όλο εγχείρημα, πχ αυτό.

Στην άλλη άκρη του πλανήτη (βλ. Konami, Ιαπωνία) ο... Τσακατσούκας ήταν πολύ απασχολημένος να κωλοβαράει πάνω στις δάφνες των προηγούμενων PES (ειδικά του επικού PES 6), ώστε τελικά να κυκλοφορήσει ένα ασύλληπτα οικτρό αίσχος (λέγε με PES2008, ακόμα μετανιώνω τα λεφτά που έδωσα γι' αυτό).

Από τότε αυτό που η Konami κάνει κάθε χρόνο, είναι να βγάζει ένα παιχνίδι της πλάκας και τα fanboys να νομίζουν πως πρόκειται για το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών. Το Προ ναι μεν έχει βελτιωθεί (αναγκαστικά, αφού με το PES2008 έπιασαν πάτο και δεν έχει παρακάτω) αλλά η διαφορά με το Fifa εξακολουθεί να είναι τεράστια, ό,τι και να λένε οι PES-fans ανά τον κόσμο (τους αντίστοιχους Έλληνες δεν τους λαμβάνω καν υπ' όψιν, αφού ώρες-ώρες μου δίνουν την εντύπωση πως ακόμα και μια πέτρα με το λογότυπο του PES να αγοράσουν, θα νομίζουν ότι παίζουν το ποδοσφαιράκι του αιώνα).

* μπορεί να μας κάνει εντύπωση το "EA Canada" αλλά η εξήγηση είναι απλή,αφού οι Καναδοί είναι ελάχιστοι σε αυτή την ομάδα και οι περισσότεροι είναι Κορεάτες, Κινέζοι, Αργεντίνοι, Βούλγαροι κλπ

• Like 4
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οκ θελω τα φωτα καποιου που παιζει UT. Αν ο αντιπαλος εχει κανει χρηση +10 to all attr φαινεται καπου πριν αρχισει ο αγωνας ?και αν ναι που ακριβως....επισης μπορεις να κανεις quit χωρις να χρεωθεις ηττα πριν αρχισει ο αγωνας φυσικα κοντρα σε τετοιους αντιπαλους?και αν ναι πως το κανεις?

υ.γ φαινεται ακομα και αν ο παιχτης ή οι παιχτες που εχει μπουσταρει καθονται στον παγκο (δεν τους ξεκιναει εννοω)

Δημοσ.

οκ θελω τα φωτα καποιου που παιζει UT. Αν ο αντιπαλος εχει κανει χρηση +10 to all attr φαινεται καπου πριν αρχισει ο αγωνας ?και αν ναι που ακριβως....επισης μπορεις να κανεις quit χωρις να χρεωθεις ηττα πριν αρχισει ο αγωνας φυσικα κοντρα σε τετοιους αντιπαλους?και αν ναι πως το κανεις?

υ.γ φαινεται ακομα και αν ο παιχτης ή οι παιχτες που εχει μπουσταρει καθονται στον παγκο (δεν τους ξεκιναει εννοω)

Ναι πανω απο το overall του κάθε παίκτη είναι χρυσο(ή ασημένιο, χάλκινο) οποτε καταλαβαίνεις. Για τα αλλά δεν γνωρίζω.
  • Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω αν φαίνεται αν έχει κάνει χρήση +10 all atributes  όπως σου είπε ο ros23 ,αλλά ναι μπορείς να κάνεις quit χωρίς να χρεωθείς την ήττα(βασικά είναι σαν να μην έγινε ο αγώνας)ΑΛΛΆ!!! Χρεώνεσαι με DNF (δηλαδη ανεβαίνει το ποσοστό του DNF σου και έχει συνέπεια να κερδίσεις λιγότερα coins.

Δημοσ.

και πως γινεται αυτο BLuE_PaNtHeR? το quit εννοω....

ναι ετσι ειναι οπως το πε ο φιλος βγαζει ενα ασημενιο πλαισιο στο overall του παιχτη που εχει γινει boost...

βεβαια δεν ξερω τι γινεται οταν αυτος ειναι παγκιτης και τον κανει αλλαγη στην διαρκεια του αγωνα....τοτε λογικα δεν πρεπει να το δειχνει.... 

Δημοσ.

και πως γινεται αυτο BLuE_PaNtHeR? το quit εννοω....

ναι ετσι ειναι οπως το πε ο φιλος βγαζει ενα ασημενιο πλαισιο στο overall του παιχτη που εχει γινει boost...

βεβαια δεν ξερω τι γινεται οταν αυτος ειναι παγκιτης και τον κανει αλλαγη στην διαρκεια του αγωνα....τοτε λογικα δεν πρεπει να το δειχνει.... 

Με τον κλασικο τροπο που κλεινουν όλα τα προγράμματα στο PC. Alt+F4.

Δημοσ.

1. Γιατι δεν μου κανει σχεδον ποτε loading τα ανανεωμενα (σε attributes παικτων) ροστερ να παιξω με αυτα seasons?

2. Κατι καινουριο, μου βρισκει αντιπαλο, κολλαει στο opponent found και μετα μου λεει οτι χαθηκε η συνδεση ξαναψαξε.

Δημοσ.

Ρε παιδια παω να παιξω στο manager και οταν παει να ξεκινησει το ματσακι το παιχνιδι crashαρει. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω; (Pc εκδοση)

Δημοσ.

OK παιρνω νικη στο 90 και πριν σουταρω(σκοραρω) ο αλλος εχει κανει ντισκο-νεκτ...1ο ερωτημα: που ξερει οτι θα μπει το γκολ 2ο ερωτημα: πως προλαβαινει και βγαινει απο το παιχνιδι (φανταστειτε οτι το γκολ δεν εχει σωθει στα highlights) αφου κραταει το γκειμπαντ και παιζει....

Κατι μου βρωμαει....δεν μπορω να καταλαβω....λες και παιζουμε σε διαφορετικο χρονο (λες και ο αντιπαλος ειναι ενα τσακ πιο μπροστα σε αυτο που βλεπει στην οθονη του).....

Δημοσ.

OK παιρνω νικη στο 90 και πριν σουταρω(σκοραρω) ο αλλος εχει κανει ντισκο-νεκτ...1ο ερωτημα: που ξερει οτι θα μπει το γκολ 2ο ερωτημα: πως προλαβαινει και βγαινει απο το παιχνιδι (φανταστειτε οτι το γκολ δεν εχει σωθει στα highlights) αφου κραταει το γκειμπαντ και παιζει....

Κατι μου βρωμαει....δεν μπορω να καταλαβω....λες και παιζουμε σε διαφορετικο χρονο (λες και ο αντιπαλος ειναι ενα τσακ πιο μπροστα σε αυτο που βλεπει στην οθονη του).....

Αυτο που κανω εγω ειναι alt+f4 και κλεινει με την μια :P. Ο αλλος λογικα μπορει απλα να εβλεπε οτι πηγαινε μεσα και να το εκλεισε με τον τροπο που προ-ανεφερα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα! Μια ερωτηση σε οσους τρεχουν το fifa14 απο pc.
Εχετε καθολου θεμα με stuttering και γενικα προβληματα στα γραφικα με το συγκεκριμενο παιχνιδι;
εχω sli gtx770 και μου παρουσιαζει stuttering σε κουραστικο βαθμο μερικες φορες.

υγ:σε αλλα παιχνιδια δεν εχω θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έκανε κι εμένα stuttering, μέχρι που απενεργοποίησα το VSync. Για δοκίμασε να παίξεις και με το FPS limiter (εγώ το έχω στο No Limit).

Κατά τα άλλα, πήραμε το έβδομο πρωτάθλημα στη Division 1 αήττητοι με το καλύτερο ρεκόρ έβερ (8-0-0). Πιο εμφατική εμφάνιση αυτή κόντρα στην Σάλτζμπουργκ με τελικό σκορ 8-1 (έκανε το λάθος να προηγηθεί ο καψερός) και με MVP τον Λαγό με τέσσερα γκολ.

Επεξ/σία από ektelion
Δημοσ.

fifa 14 προβλημα με χειρηστηριο

γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τον δεξι μοχλο του χειρηστηριου μου μεσα στο παιχνιδι.δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω καθολου ουτε μεσα στον αγωνα ουτε στο μενου. δεν ξερω τι φταιει εχω ψαξει  το controll settings αλλα δεν εχω βρει κατι που εχει λυσει το προβλημα μου. οποιος ξερει ας με βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...