RoS23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έφτασα 14 αγώνες αήττητος ,αλλά σήμερα έσπασε το σερί. Γκαμώω και ήθελα να φτασω 30 αγώνες αήττητος. Αλήθεια ξέρετε ποιο είναι το ρεκόρ αήττητου σερί ? Εσείς μέχρι πόσους αγώνες έχετε φτάσει αήττητοι? 4 αγώνες? Μετα με βαρεσε το handicap 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αλλο το σερι νικες κ αλλο το σερι αηττητος. Απλα το λεω για το ρεκορ που ρωτησες ειχα δει εναν καποτε που ειχε 97 σερι νικες. Βεβαια αργοτερα ανακαλυψα οτι ηταν απο τα "καλοπαιδα" που βγαιναν οποτε θελαν χωρις να παιρνουν ηττα. Το δικο μου δε το θυμαμαι εμενα μπορει να ειναι μεγαλυτερο στο 2v2 που επαιζα καποτε με το papus και οχι στο 1v1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/PLATINI_ATHENS/2014/video/193285087 http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/PLATINI_ATHENS/2014/video/193285128 2 γκολ μουφα τα οποια ηταν αρκετα ωστε να κερδισω 4-2, ο αντιπαλος να κανει quit και με νικες 6-2-2 να ανεβω devision 4. πρεπει να αλλαξει κατι παντως γιατι η σεντρα κεφαλια γκολ ειναι πλεον η ευκολη λυση για ολους ονλαιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 0:15 γιατι δεν κρατησαν αυτη την γκαμα φωτισμου-χρωματων? η αλλη ψιλοψευτιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 πρεπει να αλλαξει κατι παντως γιατι η σεντρα κεφαλια γκολ ειναι πλεον η ευκολη λυση για ολους ονλαιν. Ας φτιάξουν πρώτα αυτό και τα emotions νομίζω ότι περισσεύουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ψήνεται κανένας για κάνα φιλικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ψήνεται κανένας για κάνα φιλικο; Ελα εγω εδω . Κανε με αντ spirosronto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καντε και μενα για κανα ματσακι Sarpan13 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από sarpan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σας έκανα και τους 2 οπότε οταν είναι κανονίζουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/PLATINI_ATHENS/2014/video/193390198 γκολαρα Βαργκας και 1-1 κοντρα σε καλυτερο απο μενα παιχτη + οτι ειχε πιο δυνατη ομαδα απο την δικη μου. Το περιεργο ειναι οτι αν και υπο βροχη το ματσακι το παλεψα αρκετα καλα (ο τυπος πολυ καλος αλλα και πολυ ατυχος, εσπασε τα δοκαρια στο 1ο ημιχ. ενω εγω μονο ενα προς το τελος του ημιχρονου παλι με τον Βαργκας!!!!!) ενω στο προηγουμενο ματς (που δεν εβρεχε) και με εναν σουπερ αντιπαλο εχασα 8-0!!!!! (στο πρωτο μισαωρο εχανα με 5-0) η ομαδα μου σερνονταν ενω αυτος πετουσε...αλαν8αστες πασες και ολα εγραφαν. Στο ημιχρονο κοιταξα και ειχε 11 σουτ, νικουσε 6 -0!Τα δικα μου στατιστικα ηταν το απολυτο μηδεν!!!!! τεσπα UT devision 3!!! και νομιζω οτι μεχρι εδω ειναι το level μου... εχω καταληξει οτι μεγαλο ρολο παιζουν κατι λαλακιες που αγοραζεις πχ sniper, gladiator κλπ στο UT. ομαδα οπου καθε παιχτης φερει τετοιον τιτλο δεν παιζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εχω καταληξει οτι μεγαλο ρολο παιζουν κατι λαλακιες που αγοραζεις πχ sniper, gladiator κλπ στο UT. Θα ήθελα να σχολιάσω τόσα πολλά πάνω σε αυτό, αλλά θα κάνω κράτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να σχολιάσω τόσα πολλά πάνω σε αυτό, αλλά θα κάνω κράτει xα χα χα 4 καρτες chemistry styles αγορασα μια για τον τερματοφυλακα (τα πιασε ολα ο γατος!!!!) μια για ενα CB μια για τον CAM και μια για τον ST και η ομαδα μου boost για boost!!!!! εννοειται οτι ο αντιπαλος εκανε quit.... εχω παιξει πολλα παιχνιδια ομολογω αργησα να το καταλαβω...επεσα ομως σημερα στον τυπο που προανεφερα και σκευτηκα οτι δεν μπορει δεν ειμαι τοσο αμπαλος! ετσι γινεται λοιπον!!νταξ για αλλη μια φορα το γνωστο boost του φιφα.... ....αυτο η ΕΑ πρεπει να το αλλαξει ....δεν ειναι φιλοσοφια για ενα ποδοσφαιρακι....χαλαει ολο το UT που εχει ενα Α ενδιαφερον. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εχετε κι αλλοι θεμα με το FUT? Βασικα γενικα με το online γιατι δε με αφηνει να συνδεθω με τους Servers της EA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ναι και εγώ δε μπορώ να μπώ,είναι γενικό το πρόβλημα. Μεχρι τις 14:00 ώρα ελλάδας θα είναι down λόγο συντήρησης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 δεν το παιζω το παιχνιδι αλλα το βλεπω στον ανηψιο μου . ειναι απιστευτο fifa .... θυμαμαι που το επαιζα στο ps1 το 1ο και ειναι πραγματικα η μερα με την νυχτα . αν και δεν ειμαι πλεον πολυ της μπαλας και αυτων των παιχνιδιων αν ηταν να το αγορασω θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια ! φαινεται οτι η ea απο τοτε που ο ιδιοκτητης εδιωξε τον γενικο διευθυντη τηες εχει παρει τα πανω της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα