Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι manual, εδώ ούτε σε semi δεν μπορείς να βρεις. Το έχουν βρει όλοι το κόλπο και παίζουν μόνο assisted. Ένας από τους (πολλούς) λόγους που έχω παρατήσει το άθλημα. Μια μέρα όμως θα βγει το ποδοσφαιράκι που θα απαγορεύει το assisted από τα ranked online matches. Και τότε... :devil:

...και τότε δεν θα παίζει κανείς από μας....και θα πατώσει..

Γιατί υπάρχουν πιο πολλοί παίχτες που παίζουν με assisted από τους ''hardcore''

---

Στο any το βάζω και ότι μου βγει,το παίζω άνετα είτε assisted είτε manual.

• Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αν:

1. εσύ βάλεις να παίξεις με manual και σου κάτσουν καλοί αντίπαλοι που παίζουν assisted.

2. και άρα εσύ δεν θα μπορείς να αλλάζεις εύκολα πάσα στα 10 μέτρα, όταν οι άλλοι θα παίζουν φλιπεράκι.

3. και άρα θα τρως 5 γκολ σε κάθε αγώνα, αφού στα ποδοσφαιράκια παραδοσιακά "speed & λιγότερα λάθη >>> all".

...τότε εσύ θα συνεχίσεις να παίζεις με manual. Και δεν θα σιχτιρίσεις μια και καλή, γυρίζοντας τα controls μόνιμα σε assisted. Ή δεν θα παρατήσεις το παιχνίδι, όπως έκανα εγώ.

Ενώ αν το γμημένο το assisted καταργηθεί, θα αναγκαστούν όλοι να παίξουν λίγο πιο ανθρώπινη μπάλα και όχι φλιπεράκι. Και το παιχνίδι θα συνεχίσει να πουλάει, αφού ο ανταγωνισμός είναι για γέλια.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αν:

1. εσύ βάλεις να παίξεις με manual και σου κάτσουν καλοί αντίπαλοι που παίζουν assisted.

2. και άρα εσύ δεν θα μπορείς να αλλάζεις εύκολα πάσα στα 10 μέτρα, όταν οι άλλοι θα παίζουν φλιπεράκι.

3. και άρα θα τρως 5 γκολ σε κάθε αγώνα, αφού στα ποδοσφαιράκια παραδοσιακά "speed & λιγότερα λάθη >>> all".

...τότε εσύ θα συνεχίσεις να παίζεις με manual. Και δεν θα σιχτιρίσεις μια και καλή, γυρίζοντας τα controls μόνιμα σε assisted. Ή δεν θα παρατήσεις το παιχνίδι, όπως έκανα εγώ.

Ενώ αν το γμημένο το assisted καταργηθεί, θα αναγκαστούν όλοι να παίξουν λίγο πιο ανθρώπινη μπάλα και όχι φλιπεράκι. Και το παιχνίδι θα συνεχίσει να πουλάει, αφού ο ανταγωνισμός είναι για γέλια.

1-2-3)δεν καταλάβα τί εννοείς.Αφού αν βάλω manual,θα πρέπει να βρει αντιπάλους με manual..Βέβαια δυσκολεύομαι τρομερά στο manual επειδή δεν το έχω συνηθήσει,και αν μου κάτσιε τέτοιος αντίπαλος,παίζω αναγκαστικά αλλά πολύ χάλια.Άνετα εννοούσα ότι θα καθόμουν να παίξω,άσχετα αν το έχω συνηθήσει σε semi ή assisted.Το ότι θα συχτίριζα επειδή θα δυσκολευόμουν αρκετά ναι θα το έκανα..

Ναι αν καταργηθεί σκέψου ότι δεν θα αρέσει σε κόσμο,ιδίως πιο μικρούς σε ηλικία.Ίσως αυτό που λες,να καταργηθεί το τσακατσούκα

Δημοσ.

Στο προηγούμενο post έγραψες ότι:

Στο any το βάζω και ότι μου βγει,το παίζω άνετα είτε assisted είτε manual.

Άρα αυτό που κατάλαβα είναι ότι ακόμα κι αν βάλεις manual, ο αντίπαλος θα μπορεί να παίζει με οποιαδήποτε controls. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχει manual (αφού ελάχιστοι τα χρησιμοποιούν).

Ο συνδυασμός "μικροί σε ηλικία" + assisted + "παίρνουμε μόνο Real-Bayern-Βέλγιο" + "φλιπεράκι" + "παίζουμε μόνο με σέντρες" + "πίεση επί 90 λεπτά" με κράτησε μακρυά από το φετινό Fifa. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Περιμένω τη νέα μηχανή του Fifa15 μπας και γίνει κανα θαύμα.

Δημοσ.

Στο προηγούμενο post έγραψες ότι:

Άρα αυτό που κατάλαβα είναι ότι ακόμα κι αν βάλεις manual, ο αντίπαλος θα μπορεί να παίζει με οποιαδήποτε controls. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχει manual (αφού ελάχιστοι τα χρησιμοποιούν).

Ο συνδυασμός "μικροί σε ηλικία" + assisted + "παίρνουμε μόνο Real-Bayern-Βέλγιο" + "φλιπεράκι" + "παίζουμε μόνο με σέντρες" + "πίεση επί 90 λεπτά" με κράτησε μακρυά από το φετινό Fifa. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Περιμένω τη νέα μηχανή του Fifa15 μπας και γίνει κανα θαύμα.

αα όχι καλέ!Αν διαλέξεις assisted,και ο αντίπαλος assisted θα χει..

Στο any το έχω όταν ψάχνω για online.Ότι δεν με ενδιαφέρει ότι και αν βγει,αν βγει manual όπώς είπα και πάνω δυσκολευόμαι πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακαλυψα την Αμερικη και την UT στο φιφα. Λιωνω αυτον τον καιρο...βεβαια λεφτα με το σταγονομετρο συνεχεια...που θα παει θα πλουτισω κι εγω ΧΑ ΧΑ

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/PLATINI_ATHENS/2014/video/192937298

Δεν συνηθιζω να σουταρω-σκοραρω απο μακρυα, εδω ενα ωραιο γκολακι με τον Shurle. Oι κινησεις μου στον χωρο - ντριμπλες απλα μου εκατσαν...μαλλον γι αυτο και το επιασε ωραια το σουτ και μπηκε.

Ο αντιπαλος ειχε υβριδικη ομαδα με ονοματα αλλα χαμηλη χημεια...

εχω φτιαξει αυτη την ομαδα...ξεκινησε υβριδικη αλλα μετα εβαλα σαν στοχο τη χημεια ...

...γενικα δεν πολυσεντραρω και σουτ λιγα στον αγωνα πιο πολυ passing game....επισης επειδη αμυνα χτιζω - κλεβω δυσκολα τη μπαλα - πρεπει να εχω γρηγορο κεντρο οταν χανεται η μπαλα.

Περιμενω προτασεις! οικονομικες παρακαλω   B)

http://www.futhead.com/14/squads/14455926/

Επεξ/σία από Karellen
  • Like 1
Δημοσ.

ΑΥΤΟ ειναι το μονο που με χαλαει στο φιφα14 (και σε καθε φιφα απο το 2011 που παιζω) 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ή να προλαβαινει την μπαλα στην πασα που κανεις...απλα δεν γινεται.

Ειναι τελειως μη ρεαλιστικο.

Αν αλλαξει αυτο στο 15 (που δεν το βλεπω) τοτε 8α ειναι το πιο διασκεδαστικο (δωστε σημασια στην λεξη διασκεδαστικο) ποδοσφαιρακι.

Παμε γερα με Μεσσι και Αργεντινη να σηκωσουμε την κουπα! φυγαμε φυγαμε!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

οι σερβερς της εα ειναι down??

δεν μπορω να συνδεθω

εγω φταιω η ειναι γενικο το προβλημα????

εληξε το θεμα

Επεξ/σία από g6519
Δημοσ.

Νομίζω είναι γενικό (αν κρίνω από την γκρίνια κάποιων φίλων μου που δεν μπορούσαν να παίξουν).

Δημοσ.

Έφτασα 14 αγώνες αήττητος ,αλλά σήμερα έσπασε το σερί.

Γκαμώω και ήθελα να φτασω 30 αγώνες αήττητος.

Αλήθεια ξέρετε ποιο είναι το ρεκόρ αήττητου σερί ?

Εσείς μέχρι πόσους αγώνες έχετε φτάσει αήττητοι?

Για online πάντα μιλάω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...