Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι πάει να πει "δεν παίζει πλέον"; Τι κάνει; Τι λάθος βγάζει; Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα των Win8.1. Το πιθανότερο είναι να φταίνε τίποτα drivers.

Ένα γκουγκλάρισμα μπορεί να βοηθήσει, υπάρχουν κι άλλοι με παρόμοια προβλήματα, πχ http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/FIFA-14-not-running-under-Windows-8-1/td-p/1684663/page/2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

κανεις ρε παιδια? μονο εγω ειχα τη φοβερη ιδεα για windows 8.1 ???    :-D

Πρεπει να μας το εξηγησεις λιγο. Που ακριβως κολλαει? Βγαζει καποιο μηνυμα? 

Εχω τα 8.1 αλλα τρεχει κανονικα. Αν εχεις κρατησει τον φακελο "FIFA 14" απο τα documents του προηγουμενου Windows OS που ειχες, βαλτα στα 8.1. Λογικα θα παιξει. Εννοειται οτι θα πρεπει να μπει παλι μεσα στο φακελο "εγγραφα" ή "documents". Φανταζομαι οτι εισαι up to date οσον αφορα vga card, directx runtime.

Πρεπει να μας το εξηγησεις λιγο. Που ακριβως κολλαει? Βγαζει καποιο μηνυμα? 

Εχω τα 8.1 αλλα τρεχει κανονικα. Αν εχεις κρατησει τον φακελο "FIFA 14" απο τα documents του προηγουμενου Windows OS που ειχες, βαλτα στα 8.1. Λογικα θα παιξει. Εννοειται οτι θα πρεπει να μπει παλι μεσα στο φακελο "εγγραφα" ή "documents". Φανταζομαι οτι εισαι up to date οσον αφορα vga card, directx runtime.

εννοειται κρατησα τον φακελο και τον ξανατοποθετησα στα documents.....ναι ειμαι up to date.....γι αυτο και ειναι περιεργο!

Οχι ξεκιναει το παιχνιδι και δειχνει τον Μεσσι και μετα με πεταει στην επιφανειο εργασιας...δεν βγαζει καποιο message.

@Karellen Αυτο που αναφερεις μου το ειχε κανει ακριβως το ιδιο οταν ειχα εγκαταστησει μεσω ati ενα προγραμμα -για optimized γραφικα και καλα- και μου εγκατεστησε ενα προγραμμα που λεγεται "Raptr". Δες λιγακι στον πινακα ελεγχου τι προγραμματα εχεις. Αν το δεις καντο uninstall ASAP.

σωστος!!!! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ με το raptr!!!εκανα uninstall και το παιχνιδι και το κατεβασα ξανα μεσω οριτζιν......προς το παρον καμια προοδο!!!!

Η λυση στο προβλημα ειναι αυτη:  windows error reporting service / properties / startup type:disabled

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...