nzeppos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι πάει να πει "δεν παίζει πλέον"; Τι κάνει; Τι λάθος βγάζει; Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα των Win8.1. Το πιθανότερο είναι να φταίνε τίποτα drivers. Ένα γκουγκλάρισμα μπορεί να βοηθήσει, υπάρχουν κι άλλοι με παρόμοια προβλήματα, πχ http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/FIFA-14-not-running-under-Windows-8-1/td-p/1684663/page/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 κανεις ρε παιδια? μονο εγω ειχα τη φοβερη ιδεα για windows 8.1 ??? Πρεπει να μας το εξηγησεις λιγο. Που ακριβως κολλαει? Βγαζει καποιο μηνυμα? Εχω τα 8.1 αλλα τρεχει κανονικα. Αν εχεις κρατησει τον φακελο "FIFA 14" απο τα documents του προηγουμενου Windows OS που ειχες, βαλτα στα 8.1. Λογικα θα παιξει. Εννοειται οτι θα πρεπει να μπει παλι μεσα στο φακελο "εγγραφα" ή "documents". Φανταζομαι οτι εισαι up to date οσον αφορα vga card, directx runtime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρεπει να μας το εξηγησεις λιγο. Που ακριβως κολλαει? Βγαζει καποιο μηνυμα? Εχω τα 8.1 αλλα τρεχει κανονικα. Αν εχεις κρατησει τον φακελο "FIFA 14" απο τα documents του προηγουμενου Windows OS που ειχες, βαλτα στα 8.1. Λογικα θα παιξει. Εννοειται οτι θα πρεπει να μπει παλι μεσα στο φακελο "εγγραφα" ή "documents". Φανταζομαι οτι εισαι up to date οσον αφορα vga card, directx runtime. εννοειται κρατησα τον φακελο και τον ξανατοποθετησα στα documents.....ναι ειμαι up to date.....γι αυτο και ειναι περιεργο! Οχι ξεκιναει το παιχνιδι και δειχνει τον Μεσσι και μετα με πεταει στην επιφανειο εργασιας...δεν βγαζει καποιο message. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ που έχω 8.1 πάντως παίζει κανονικά. Και δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το κανα uninstall και τωρα το κατεβαζω ξανα....ναι δεν μου φαινεται λογικο να φταινε τα 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδες ωραιο γκολακι πιστευω http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/aristotelaras/2014/video/192206410 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από AlphaAlpha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 @Karellen Αυτο που αναφερεις μου το ειχε κανει ακριβως το ιδιο οταν ειχα εγκαταστησει μεσω ati ενα προγραμμα -για optimized γραφικα και καλα- και μου εγκατεστησε ενα προγραμμα που λεγεται "Raptr". Δες λιγακι στον πινακα ελεγχου τι προγραμματα εχεις. Αν το δεις καντο uninstall ASAP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 σωστος!!!! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ με το raptr!!!εκανα uninstall και το παιχνιδι και το κατεβασα ξανα μεσω οριτζιν......προς το παρον καμια προοδο!!!! Η λυση στο προβλημα ειναι αυτη: windows error reporting service / properties / startup type:disabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 την Κυριακη θα μπω 4η φορα esl κυπελλο απλα δεν εχω καταλαβει μεχρι τωρα πως βλεπεις τον αντιπαλο σου παντα ο αλλος μου κανει add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 παιδες ωραιο γκολακι πιστευω http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/aristotelaras/2014/video/192206410 Φιλε μου το γκολακι σου μου θυμιζει φιφα 99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κανα γκολ στο Fifa14 που να μην έχει μπει από σέντρα; Ή έστω αμέσως μετά από σέντρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Manchester City 2 – 3 Real Madrid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κανα γκολ στο Fifa14 που να μην έχει μπει από σέντρα; Ή έστω αμέσως μετά από σέντρα; πολυ σπανια στο fifa 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αποκλειστηκα στο esl στους 128 παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ομαδικο πνευμα! ενα γκολακι κι απο μενα http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/PLATINI_ATHENS/2014/video/192350940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα