dimijimi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , τι γνώμη έχετε για το Logitec F510 ..Είναι αρμονικό και λειτουργεί σωστά για το FIFA 2014 ..? Το χρησιμοποιεί κάποιος απο εδώ να μου πεί την γνώμη του.. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , τι γνώμη έχετε για το Logitec F510 ..Είναι αρμονικό και λειτουργεί σωστά για το FIFA 2014 ..? Το χρησιμοποιεί κάποιος απο εδώ να μου πεί την γνώμη του.. Ευχαριστώ Το δούλεψα λίγο καιρό αλλά μόλις πήρα του 360 το παράτησα. Δουλεύει σωστά αλλά του 360 μου φάνηκε πολύ πιο βολικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ...επειδή του 360 είναι το καλύτερο gamepad που έχει βγει ποτέ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimijimi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 είχα πάρει του 360 το 2012 αλλά μετα απο την χρήση εχει σπασμένο το αριστερο αναλογικο + το καλώδιο το οποίο είναι έτοιμο να κοπεί. ΑΝ καταφέρω να βάλω φωτογραφία θα το δείτε http://www.dropbox.com/s/88fjq1u62z7p9pq/WP_002150.jpg?m= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αυτό όμως δεν είναι το χειριστήριο της Microsoft. Εμείς μιλάμε για αυτό ή έστω το ενσύρματο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimijimi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Aπλά σας έδειξα πιο έχω και τώρα ψάχνω για αγορά καινούργιο ... εχω φάει ένα φλάς με το F710 & F510 ... οπότε και εκεί θα καταλήξω απλά να βρω΄και σε μια λογική τιμή !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σιγουρα τα ασυρματα gamepad ειναι πιο πρακτικα απλα εμενα δεν μου αρεσουν οι φορτισεις, οι μπαταριες....τεσπα εχω το 360 (το οριτζιναλ) και μπορω να πω οτι ειναι πιο βολικο στο κρατημα, πιο ελαφρυ επισης (οσοι παιζουν με σταυρο ας προσπερασουν) ... απο το F510 το οποιο εχει ενα αλφα βαρος+οτι πιανονται λιγο τα χερια σου απο το ανοιγμα-κρατημα οσο περναει η ωρα οταν παιζεις...σαν κατασκευη σιγουρα σε πει8ει οτι ειναι καλη. Ως γκαντεμοσκυλο που ειμαι στο δικο μου F510 καποιες φορες κολλαει το R2 και ενω δεν το παταω ο παιχτης συμπεριφερεται λες και οντως το παταω.....αυτο αρχισε να το παρουσιαζει σχετικα καινουριο. Αλλα πιστευω ετυχε στο μοντελο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ποιος απο δω παιζει ultimate team να τον παω ενα ματσακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εγω παιζω ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εγω παιζω ρε για πες να σε κανω add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 MaGiC_ChEeTaH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλη φαση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλημερα, εβαλα windows 8.1 και το φιφα14 δεν παιζει πλεον...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα...καμια ιδεα καποιος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 κανεις ρε παιδια? μονο εγω ειχα τη φοβερη ιδεα για windows 8.1 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimijimi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Karellen ...ευχαριστούμε για την πληροφόρηση να μην βάλουμε τα 8,1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα