Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Eχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αυτο που περιγραφει το παιδι σε αυτο το forum http://www.overclock.net/t/1454287/fifa-14-stuttering-with-the-latest-catalyst-driver...θα εκτιμουσα να μου δωσετε μια λυση καθως το εχω 2 μηνες και δεν εχω καταφερει να παιξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αυτο που περιγραφει το παιδι σε αυτο το forum http://www.overclock.net/t/1454287/fifa-14-stuttering-with-the-latest-catalyst-driver...θα εκτιμουσα να μου δωσετε μια λυση καθως το εχω 2 μηνες και δεν εχω καταφερει να παιξω...

Εχεις tearing την ωρα που παιζεις το ματς ή μονο στα "animation scenes" πριν τη σεντρα? Εχω την 7970 και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα ΜΕΣΑ στο ματς. Το μονο που εχω ειναι το tearing πριν την εναρξη και μετα τη ληξη του αγωνα (αν υπαρχουν πανηγυρισμοι).

Με 6950 και τώρα με R290, δεν είχα πρόβλημα. Τα driver settings δεν τα έχω σκαλίσει καθόλου, ενώ έχω ενεργοποιήσει μόνο το vsync από το μενού του ίδιου του παιχνιδιού στα 60 fps.

πολυ απατη αυτο το φιφα το ειχα παρατησει για καιρο ,το ξανα αρχισα εκει που εγραφα για σερι αγωνες μονο νικη, ξαφνικα  σερι αγωνον με το ζορι σε 10 ματσ εχω τσιμπησει μια ισοπαλια.

Αυτό με τα σερί αποτελέσματα το έχουνε αναφέρει ξανά. Είναι το περίφημο momentum (αλλιώς "αν το παιχνίδι δεν θέλει να νικήσεις, δεν πρόκειται να νικήσεις") που ο κόσμος το έχει τούμπανο και η ΕΑ κρυφό καμάρι (ή μάλλον αυτοί ακόμα να παραδεχτούν την ύπαρξή του).

Εγώ πλέον μόνο κανα pro clubs παίζω αραιά και που. Seasons, UT κλπ τα έχω παρατήσει.

Το εκανα emulate σαν xbox360 controller και δουλεψε τελικα :P  :-D

πώς το κάνεις ? μπορείς να μου πείς την διαδικασία Tzane . Εχω το ίδιο πρόβλημα με τις τρίπλες και άλλα.

Εχει φαση να νικας το τουρνουα που κανεις με τους φιλους σου :D

Δεν φτιάχνουμε ένα τουρνουά αλα WORLD CUP?Να μου πεις που θα βρεις τους 32..αλλά νταξ

Δεν φτιάχνουμε ένα τουρνουά αλα WORLD CUP?Να μου πεις που θα βρεις τους 32..αλλά νταξ

Αμα ψηνεστε καποιοι απο εδω που παιζετε να κανουμε κανα πρωταθληματακι οσοι και να ειμαστε ειδικα μεσα στο σαββ/κυρ

επιτελους dev 4!  :-D  εγω παιζω με 360 αλλα και το logitech 510 που ειχα αγορασει μπορω να πω πολυ καλο! η μεταβαση απο keyboard σε gamepad παει καλα (αργα και στα8ερα)

post-205561-0-53498900-1403368417_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...