RoS23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Today was a good day . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Today was a good day . τους πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 τους πηρες? Ναι και τους πουλησα. 72000 ο neuer . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 τους πηρες? Ναι και τους πουλησα. 72000 ο neuer .Εγω εχει καμια βδομαδα που πουλησα την πρωτη ομαδα και τωρα εχω 500000coins Πως σε λενε στο origin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγω εχει καμια βδομαδα που πουλησα την πρωτη ομαδα και τωρα εχω 500000coins Πως σε λενε στο origin? spirosronto,κανε με add αν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Παιδια καλησπερα εχω αυτο τον υπολογιστη 8πυρηνο fx150 asus sabertooth 990 fx kingston beast ddr3 8gb 1600mhz corsair modular 600 watt seagate 1 tb sata 3 cpu cooler thermaltake typhoοn saphire 7870 2Giga ddr5 Αγορασα το φιφα 14 παιζω σε 1920x1080 και max γραφικα αλλα τα fps δεν μπορω με τιποτα να τα κλειδωσω στα 60 fps μονο στο no limit καθως η εικονα αλλοιωνεται...θελει ποιο δυνατο μηχανημα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μιλάς για tearing νομιζω. Βάλε vsync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 μπαααααα τα ιδια κανει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 παιδια μπηκα στο esl go4fifa της κυριακης μου λεει να συνδεθω 2:30 το μεσημερι υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω για να παιξω στο τουρνουα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 παιδια μπηκα στο esl go4fifa της κυριακης μου λεει να συνδεθω 2:30 το μεσημερι υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω για να παιξω στο τουρνουα? όχι,αυτό που είπες!Μπες κάπου και 25,να προλάβεις το check in.!Καλή επιτυχία. εφόσον σε έβαλε,σημαίνει ότι έχεις περάσει το gameaccount στο esl..Μόνο κατέβασε και βάλε το eslwire το antihack τους,ίσως τρέξει από κει ο αγώνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αυτες ειναι οι προτεινομενες ρυθμισεις που δινει το fifa..τι αλλο να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 @giannisag17 εγω παντως με την 7970 το εχω βαλει ολα φουλ, χωρις Vsync & οριο στα fps (εχω επιλεγμενο το Νo limit), στο μονο σημειο που υπαρχει tearing ειναι στα animation scenes (λιγο πριν αρχισει η σεντρα, στις αλλαγες, στους πανηγυρισμους μετα το ματς). Αλλιως βαζεις Vsync. Με ενεργοποιημενο το Vsync ομως δεν εχει την ομαλοτητα της κινησης που θα ηθελα ΜΕΣΑ στον αγωνα. Η μοναδικη λυση για να μην εχω πουθενα tearing ειναι να παρω οθονη με μεγαλυτερο refresh rate (ετσι ωστε το fps της καρτας να μην υπερβαινει αυτο της οθονης). Με 60hz οθονη δυσκολο να υπαρχει ομαλοτητα και καθολου tearing στο παιχνιδι. Αυτο πιστευω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παιζω σε sony bravia 42...50 hz...ισως να φταιει η τηλεοραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παιδια μπηκα στο esl go4fifa της κυριακης μου λεει να συνδεθω 2:30 το μεσημερι υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω για να παιξω στο τουρνουα? όχι,αυτό που είπες!Μπες κάπου και 25,να προλάβεις το check in.!Καλή επιτυχία.εφόσον σε έβαλε,σημαίνει ότι έχεις περάσει το gameaccount στο esl..Μόνο κατέβασε και βάλε το eslwire το antihack τους,ίσως τρέξει από κει ο αγώνας. Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παιζω σε sony bravia 42...50 hz...ισως να φταιει η τηλεοραση... Ειναι πολυ λιγα τα Hz. Ακομα και φουλ να τα βαλεις ολα ο υπολογιστης σου αποδιδει περισσοτερα fps απο 50! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα