Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρε ένα χειριστήριο (προτείνω της microsoft ασύρματο ή ενσύρματο) και θα δεις το φως το αληθινό. Μπορείς και με πλήκτρα αλλά είναι πολύ καλύτερα με χειριστήριο. Μπορεί να φαίνεται ως ένα επιπλέον έξοδο αλλά θα ευχαριστηθείς καλύτερα το παιχνίδι.

Επειδη παιζω γυρω στα 20 χρονια μονο με πληκτρολογια και δεν μπορω καθολου το gamepad δεν ξερω αν θα το συνηθισω τωρα

Παντως απο καμια 10αρια παιχνιδια που επαιξα ειναι καλυτερο απο το pro14 αλλα οχι και απο το pro12 που επαιζα και πηγαινε νερο

Στις ρυθμισεις που εχει για ταχυτητες σπριντ βοηθειες κλπ τι πρεπει να βαλω ?

Αυτα παιζουν ρολο και στο online ?

Βλεπω οτι στα τρεξιματα με παιρνανε οι αντιπαλλοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο λογος που ουσιαστικα χρειαζεσαι χειριστηριο ειναι ο δεξιος αναλογικος μοχλος. Ειναι απαραιτητος για να μπορεις να κανεις ανοιγματα με την μπαλα και συνδιασμο κινησεων (skill moves). Και γω παλια σαν εσενα ημουν· λογω ηλικιας ειχα συνηθισει το πληκτρολογιο αλλα μετα αναγκαστηκα εμαθα και με joypad. 
Σε ποιες ρυθμισεις ακριβως αναφερεσαι?

Ποιά είναι τα nicknames σας,να έχουμε ο ένας τον άλλον.

τα γνωστά από μένα: xtrmsnpr

xtrmnspr αν μπορείς να βοηθήσεις-γράψεις εναν οδηγό πως να ξεκινήσουμε γιατί κάθε φορά που έχω κάνει δοκιμή έχω χαθεί :P ladder και vs στο esl εχω καταφέρει να παίξω μόνο σε cod2 και bf4.

xtrmnspr αν μπορείς να βοηθήσεις-γράψεις εναν οδηγό πως να ξεκινήσουμε γιατί κάθε φορά που έχω κάνει δοκιμή έχω χαθεί :P ladder και vs στο esl εχω καταφέρει να παίξω μόνο σε cod2 και bf4.

okie dokie!

http://www.esl.eu/eu/fifa14/1on1/ladder/

εδώ πας,και κάνεις sign up στο ladder,μετά από λίγο αφού ξυπνήσει ο admin,θα σε δεχτεί!Αν περάσουν 48μέρες χωρίς αγώνα,βγαίνεις αυτόματα από το ladder αλλά μπορείς να ξαναμπείς,δεν υπάρχει θέμα..

Τώρα,επειδή είναι sport game,δεν βλέπω και πολλούς στο versus του..άντε να έχω πετύχει 12 άτομα μόνο,οπότε δεν το έχω δοκιμάσει σε vs αυτό.

Για να παίξεις στο ladder στα μπαμ μπαμ http://www.esl.eu/eu/fifa14/1on1/ladder/instantchallenge/από δω!Βέβαια μπορεί να σου ρίξει τον πιο καλό μέχρι και τον ποιον άσχετο.

Αλλιώς μετά πηγαίνεις και βλέπεις στο ladder ποιον αντίπαλο θέλεις να χτυπήσεις.Κοιτάς τις γκρι γραμμούλες,που δείχνουν το activity του,σίγουρα αυτοί με 4 ή 5 θα απαντήσουν στο challenge άμεσα,αλλά μην τα κάνεις την ίδια μέρα,αν θες την ίδια μέρα στο μπαμ,είπαμε το instachallenge.

Άμα είσαι περίεργος να δεις τα penalty points που θα δεις να χουν κάποιοι μπες στο profile τους και τσέκαρε,ίσως να είναι από none-show,αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

Να κοιτάς επίσης πόσα challenges του απομένουν του άλλου αλλά και τα δικά σου,μέχρι 5 μπορείς ταυτόχρονα active.Ενεργά πιάνονται και τα μη-επιβεβαιωμένα..

Τα σχεδιάκια P και T μην σε τρομάζουν,είναι για να δείχνουν αν είναι premium member στο esl και trusted..Εννοείται όσους δεις trusted είναι και πιο τακτικοί εκεί μέσα,που ασχολούνται συνέχεια(έχουν σκάσει και 8€) και δεν θα σου κάνουν μλκια.

Μόλις κάνεις κάποιον ή σου κάνουν,θα δεις κάτω δεξιά στα matches τον αγώνα,και θα λέει challenge,αυτό είναι το invitation που ένας από τους δυο δεν το έχει δεχτεί ακόμα.Αν λέει open σημαίνει ότι είναι οκ ο αγώνας να γίνει.Να θυμάσαι,πρέπει να βγάζεις screenshots την ώρα του αγώνα,συνήθως βγάζω από 3 μέχρι 4.Το ένα δείχνει τα nicknames μας ingame σε κάποια άσχετη στιγμή μέσα στο παιχνίδι,και τα άλλα το ημίχρονο και το το άλλο το τελικό σκορ,αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις για να χω σίγουρο τον ποπο μου,σε καμιά αμφισβήτηση του σκορ ή του αγώνα από τον άλλον παίκτη.Εσύ μπορείς να κάνεις 2 μονο πχ.Αρκεί πάντα να φαίνονται τα nicknames μαζί!

κατέβασε το esl wire γιατί λογικά θα το θέλει για να τρέξει το game,να το τρέχεις πάντα από κει το παιχνίδι,γιατί μπορεί να φας ποινή αν δεν τρέχει αυτή η βλακεία,ελέχγει για hax πιο πολύ,αλλά και στέλνει τα data σου,ότι έγινε το game..Αλλά πρόσεχε!Αν το τρέξεις,μην το ελαχιστοποιήσεις το game ή το κλείσεις,γιατί αυτό θα καταλάβει ότι παίχτηκε το παιχνίδι ασχέτως με το τί έγινε,και παίρνει ώρα για να κάνει upload,συν ότι μπορεί να δείξει ότι έκανες quit και να πάει ο αντίπαλος με πουστιά να στο πάρει το game..

Μετά την λήξε,πας στον αγώνα και βάζεις το αποτέλεσμα και ανεβάζεις τα screenshots μέσω esl wire.

Όταν είναι να παίξετε,σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω πολύ καλά τί να κάνω,και αφήνω τον αντίπαλο ή του λέω να το ετοιμάσει αυτός..Πας στα friendlies και γίνεται lobby εκεί και συνδέεσαι πάνω του.Αυτά θα τα κανονίζεις με κάθε αντίπαλο από το chat room του κάθε αγώνα πριν μπείτε ingame.Το πολύ πολύ να γίνεται φίλοι στο origin για ευκολία.

Ψάξε τον αντίπαλο που θέλεις και χτύπα,στείλε πχ και τα 5 invites σε διάφορους,δεν χάνεις τίποτα,αλλά άσε κανα περιθώριο 30λεπτών μεταξύ τους,αν θέλεις να τα παίξεις την ίδια μέρα,ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να αργήσετε να ξεκινήσετε,πχ το max όριο που δίνω σε αντίπαλο αν δεν έρθει είναι 15λεπτά,τότε πάω και βάζω none-show στο αποτέλεσμα..

Στα go4fifa cups,που έχει κάθε βδομάδα,μπορείς να κάνεις sign up μέχρι και κάτι ώρες πιο πριν που αρχίζει το cup..Όμως!Πρέπει να προλάβεις να κάνεις check in στην ώρα που σου λέει.Αν πχ το τουρνουά ξεκινάει την Κυριακή 13/4 στις 15.00(βεβαιώσου ότι έχεις βάλει το profile σου να δείχνει την δική μας ώρα,και όχι μια ώρα πριν που στο βάζει αυτόματα αυτό,γιατί θα μπερδευτείς και θα κάνεις noneshow,επίσης να το θυμάσαι και στα challenges που θα κάνεις ότι οι αντίπαλοι μας είναι 1ώρα πίσω μας ή 2 μπροστά μας,αν πας από ρωσσία μεριά.),το σύστημα θα σου πει ότι θα πρέπει να παρουσιαστείς και να κάνεις check in στις 14.30,έχεις περιθώριο 5 ή 10 λεπτών να το κάνεις,μετά κλειδώνουν οι θέσεις.

Εφόσον πάρεις μέρος εκεί,θα δεις από τα brackets με ποιον αντίπαλο παίζεις,και κατω δεξιά θα σου δείχνει τον αγώνα,μιλας μαζί του κανονίζετε και παίζετε,μετά ίδια διαδικασία με τους απλούς αγώνες.

---

Νομίζω τα κάλυψα όλα;Θα ξαναδιαβάσω τι έγραψα,αν ξέχασα κάτι θα το συμπληρώσω.

• Like 2

Αξίζει κάποιος να το αγορασει για το online? Έχει κόσμο καθόλου που να παίζει στο PC? (Κάτι έχω διαβάσει για scripting στο online οπου το συστημα σε αναγκάζει να χάσεις ή να κερδίσεις πιο ευκολα,ισχύει?

Αξίζει κάποιος να το αγορασει για το online? Έχει κόσμο καθόλου που να παίζει στο PC? (Κάτι έχω διαβάσει για scripting στο online οπου το συστημα σε αναγκάζει να χάσεις ή να κερδίσεις πιο ευκολα,ισχύει?

μόνο για το online το παίζουμε :-D

Εννοείται πως έχει κόσμο..όπως έχουμε πει και σε άλλες σελίδες,ανάλογα το time zone της κάθε φοράς που θα πας να παίξεις,αλλά και από τα αστέρια που χει μια ομάδα,τόσο πιο γρήγορα ή πιο αργά θα κάνει να βρει αντίπαλο(απλώς μιλάμε για 20-30sec παραπάνω ή πιο λίγο μην νομίζεις) .Που συνήθως σε εμένα αν αργήσει πολύ να βρει αντίπαλο,θα βρει κάποιον και θα χω lag.

--

πώς γίνεται να είναι scripted να κερδίσεις ή να χάσεις πιο εύκολα; Μακάρι να με ανάγκαζε να κερδίζω τόσο εύκολα :P

scripted & MP πάνε δύσκολα μαζί.

απλώς κοίτα

ffods_zps90240acb.jpg~original

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/stats/PC/xtrmsnpr

το μόνο που μου έχει τύχει μια στο τόσο,είναι να παίξω με κάποιον με την ίδια ομάδα 2-3 φορές συνεχόμενα,αλλά να είναι διαφορετικά άτομα

όπου στο 3-0 έφυγα μόλις έκανε ημίχρονο(0-0),γιατί δεν μπορούσα να παίξω από το lag

Το τέρμα κάτω και το από πανω του να είναι div 9 και τα υπόλοιπα παιχνίδια στο div8

--

δεν είμαι κάποιο παιχτούρι,15 νίκες-5ισοπαλίες-16 ήττες μόνο scripted δεν το λες :P

--

παίδες πείτε nicknames να γίνουμε φίλοι

Εγώ προσωπικά διαφωνώ για το κατά πόσο το παιχνίδι είναι scripted ή όχι. Σε πολλούς αγώνες υπάρχουν σαφή σημάδια του ποιον θα ευνοήσει το παιχνίδι. Π.χ. οι παίκτες σου αρχίζουν να κάνουν λάθος πάσες, να χάνουν το κοντρόλ, τα στόπερ κάνουν κάτι τραγικά "τσαφ", ενώ αντίστοιχα οι αντίπαλοι περνάνε από μέσα σου, κάνουν λέιζερ πάσες 30 μέτρων, ο τερματοφύλακάς τους πιάνει τα άπιαστα κλπ. Σε ορισμένα παιχνίδια είναι τόσο έντονο αυτό που αποκλείεται να πρόκειται για σύμπτωση. Επιπλέον είναι και τα σερί. Δεν είναι δυνατόν να έχω 7 σερί νίκες και μετά 7 σερί ήττες (true story). Απλά δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Και φυσικά υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως η ελλιπέστατη ΑΙ που δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την ελευθερία του παιχνιδιού, κάτι που καθίσταται ιδιαίτερα σαφές στις through balls (πάσες στον κενό χώρο) που πολύ σπάνια θα κάνει λογική επιλογή η ΑΙ (εννοείται ότι μιλάω για αυτόματες πάσες όπως παίζουν σχεδόν όλοι άλλωστε), ενώ στην άμυνα καθίσταται σαφές από την αφύσικη αδράνεια των αμυντικών και γενικά την ανύπαρκτη ανταπόκρισή τους στις κινήσεις των αντιπάλων και στη θέση της μπάλας.

That said, αυτή τη στιγμή είναι όντως ό,τι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Κατ' εμέ το PES έκανε βήματα προόδου φέτος και ήταν γενικά ένα αρκετά αξιοπρεπές ποδοσφαιράκι, αλλά κακά τα ψέματα, ειδικά για μικρές ομάδες (αν είχαν τα licenses) έκαναν χρόνια να ανανεώσουν τα ρόστερ ενώ στο FIFA ανανεώνουν μέχρι και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Και δεύτερο και κυριότερο, τα online modes του FIFA - Seasons, Κύπελλα κάθε δύο βδομάδες, και η φετινή προσθήκη του Co-Op Seasons - το καθιστούν πραγματικά ασυναγώνιστο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι τέλειο και ότι δεν μπορούμε να επισημαίνουμε τα κουσούρια του. Δεν ξέρω αν κάποια από τα προβλήματα που ανέφερα δεν υπάρχουν στις εκδόσεις των νέων κονσολών με την Ignite Engine (δυστυχώς η ΕΑ δεν την συμπεριέλαβε στις εκδόσεις για PC), αλλά σίγουρα το παιχνίδι όπως το βιώνω εγώ σηκώνει τρομερές βελτιώσεις.

Για να μην παρεξηγηθώ, το παιχνίδι το λιώνω και τα πάω και αρκετά καλά μάλιστα. Έχω πέντε πρωταθλήματα σε Division 1 με Παναθηναϊκό και ένα στο Co-Op Seasons όπου παίζω με τον αδερφό μου (εκεί παίρνουμε Ρεάλ γιατί είναι δύσκολο να βρεις αντίπαλο με μικρές ομάδες). Όσον αφορά στην απορία του RoS23 για το matchmaking, εγώ τουλάχιστον με ΠΑΟ βρίσκω πάντα αντίπαλο στο Seasons (πρωτάθλημα), αλλά πολλές φορές στο κύπελλο είναι αδύνατο να βρεις με μικρή ομάδα, ειδικά από ημιτελικό και πάνω. Οπότε εκεί αναγκαστικά συμβιβάζομαι και παίρνω Ρεάλ. Γενικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις αντίπαλο.

Ορίστε και τα στατιστικά μου για του λόγου μου το αληθές:

fifa14%202014-04-21%2012-52-55-09.jpg

• Like 2

Το scripted είναι ο Ορισμός του online Fifa, πάει και τελείωσε. Αυτή και μόνο η πρόταση τα λέει όλα:

Επιπλέον είναι και τα σερί. Δεν είναι δυνατόν να έχω 7 σερί νίκες και μετά 7 σερί ήττες (true story). Απλά δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Το ότι πέρσι είχε γίνει τόση φασαρία για το θέμα στα φόρουμ της ΕΑ και οι τελευταίοι (υποτίθεται ότι) αναγκάστηκαν να ξανατσεκάρουν όλο τον κώδικά τους ώστε να αποφανθούν ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτα το scripted (ναι, καλά σας πιστέψαμε...), τα λέει όλα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στη γη που να μπορεί να με κάνει να πιστέψω ότι το παιχνίδι δεν αποφασίζει να σε αβαντάρει (ή να έχει αποφασίσει ότι θα χάσεις ήδη από τη σέντρα). Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον το έχω ψιλοπαρατήσει το άθλημα.

• Like 1

@RoS23: Επίσης, όσον αφορά στο θέμα του lag που αναφέρεις, προσωπικά δεν έχω τρομερό πρόβλημα. Αυτό - βέβαια - εξαρτάται και από τη σύνδεσή σου. Αν τραβάς συχνές αποσυνδέσεις τότε ξέχνα το καλύτερα, θα σου σπάσουν τα νεύρα. Κυρίως γιατί με τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα του FIFA σχεδόν κάθε αγώνας έχει σημασία (π.χ. στην Division 1 που είμαι εγώ θες 23 βαθμούς σε 10 αγώνες για να πάρεις πρωτάθλημα, που σημαίνει ότι σε κάθε σεζόν θες τουλάχιστον ρεκόρ 7-2-1 (Νίκες - Ισοπαλίες - Ήττες) για να το σηκώσεις). Αν το παιχνίδι διακοπεί με υπαιτιότητά σου (π.χ. quit ή disconnect), τότε το χάνεις "στα χαρτιά" και bye bye πρωτάθλημα (ή και παραμονή/άνοδο). Επαναλαμβάνω όμως ότι τουλάχιστον στους τελευταίους 30 αγώνες μου δεν μου έχει τύχει ούτε ένα παιχνίδι με lag.

Επανερχόμενος στα περί scripted, ορίστε ένα screenshot αποτελέσματος αγώνα που το παιχνίδι αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να νικήσω:

fifa14%202013-10-01%2020-26-31-55.jpg

Όπως βλέπεις είχα 23 τελικές, εκ των οποίων οι 15 κατέληξαν εντός εστίας (i.e. απέκρουσε ο τερματοφύλακας, γιατί τα δοκάρια προσμετρώνται στα εκτός εστίας). Αντίστοιχα ο αντίπαλος είχε 7 σουτ εκ των οποίων ο δικός μου απέκρουσε τα πέντε. Τελικό αποτέλεσμα, 2-2...

Και τέλος, ένα από τα πλέον ακραία αποτελέσματα που έχω δει. Στο συγκεκριμένο αγώνα ευνοήθηκα εγώ:

fifa14%202013-11-23%2010-51-31-70.jpg

Όπως βλέπεις, είχα 13 στις 13 τελικές (όλα τα σουτ μου κατέληξαν στην εστία και τα επτά μπήκαν γκολ). Ο αντίπαλός μου έκανε 5 σουτ και όλα πήγαν για βρούβες. Πραγματικά, ό,τι έκανα έβγαινε. Μπορεί να ήθελα να κάνω μια απλή πάσα κοντά στη σέντρα, αλλά η ΑΙ αποφάσιζε ότι ο Μέντες ντα Σίλβα είναι στην πραγματικότητα ο Τσάβι κι έστελνε την πάσα συστημένη στον Μπεργκ (παρακάμπτοντας ΟΛΗ την αντίπαλη άμυνα) ο οποίος με μια σουτάρα που θα ζήλευε κι ο Κούμαν έβαζε γκολ και την μπάλα και τον τερματοφύλακα. Ειλικρινά, δεν πίστευα αυτά που έβλεπα, αφού από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι και απλά προσπαθούσα να βάλω γκολ με τους πλέον ευφάνταστους τρόπους. Α, και το kicker; Αυτό που βλέπεις στο screenshot είναι σκορ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Προφανώς ο άνθρωπος είδε κι απόειδε και έκανε quit στο ημίχρονο (και πολύ άντεξε μεταξύ μας, αν ήμουν στη θέση του στο 3-0 θα είχα πετάξει το PC από το παράθυρο με αυτά που γίνονταν).

• Like 2

@RoS23: Επίσης, όσον αφορά στο θέμα του lag που αναφέρεις, προσωπικά δεν έχω τρομερό πρόβλημα. Αυτό - βέβαια - εξαρτάται και από τη σύνδεσή σου. Αν τραβάς συχνές αποσυνδέσεις τότε ξέχνα το καλύτερα, θα σου σπάσουν τα νεύρα. Κυρίως γιατί με τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα του FIFA σχεδόν κάθε αγώνας έχει σημασία (π.χ. στην Division 1 που είμαι εγώ θες 23 βαθμούς σε 10 αγώνες για να πάρεις πρωτάθλημα, που σημαίνει ότι σε κάθε σεζόν θες τουλάχιστον ρεκόρ 7-2-1 (Νίκες - Ισοπαλίες - Ήττες) για να το σηκώσεις). Αν το παιχνίδι διακοπεί με υπαιτιότητά σου (π.χ. quit ή disconnect), τότε το χάνεις "στα χαρτιά" και bye bye πρωτάθλημα (ή και παραμονή/άνοδο). Επαναλαμβάνω όμως ότι τουλάχιστον στους τελευταίους 30 αγώνες μου δεν μου έχει τύχει ούτε ένα παιχνίδι με lag.

Επανερχόμενος στα περί scripted, ορίστε ένα screenshot αποτελέσματος αγώνα που το παιχνίδι αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να νικήσω:

fifa14%202013-10-01%2020-26-31-55.jpg

Όπως βλέπεις είχα 23 τελικές, εκ των οποίων οι 15 κατέληξαν εντός εστίας (i.e. απέκρουσε ο τερματοφύλακας, γιατί τα δοκάρια προσμετρώνται στα εκτός εστίας). Αντίστοιχα ο αντίπαλος είχε 7 σουτ εκ των οποίων ο δικός μου απέκρουσε τα πέντε. Τελικό αποτέλεσμα, 2-2...

Και τέλος, ένα από τα πλέον ακραία αποτελέσματα που έχω δει. Στο συγκεκριμένο αγώνα ευνοήθηκα εγώ:

fifa14%202013-11-23%2010-51-31-70.jpg

Όπως βλέπεις, είχα 13 στις 13 τελικές (όλα τα σουτ μου κατέληξαν στην εστία και τα επτά μπήκαν γκολ). Ο αντίπαλός μου έκανε 5 σουτ και όλα πήγαν για βρούβες. Πραγματικά, ό,τι έκανα έβγαινε. Μπορεί να ήθελα να κάνω μια απλή πάσα κοντά στη σέντρα, αλλά η ΑΙ αποφάσιζε ότι ο Μέντες ντα Σίλβα είναι στην πραγματικότητα ο Τσάβι κι έστελνε την πάσα συστημένη στον Μπεργκ (παρακάμπτοντας ΟΛΗ την αντίπαλη άμυνα) ο οποίος με μια σουτάρα που θα ζήλευε κι ο Κούμαν έβαζε γκολ και την μπάλα και τον τερματοφύλακα. Ειλικρινά, δεν πίστευα αυτά που έβλεπα, αφού από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι και απλά προσπαθούσα να βάλω γκολ με τους πλέον ευφάνταστους τρόπους. Α, και το kicker; Αυτό που βλέπεις στο screenshot είναι σκορ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Προφανώς ο άνθρωπος είδε κι απόειδε και έκανε quit στο ημίχρονο (και πολύ άντεξε μεταξύ μας, αν ήμουν στη θέση του στο 3-0 θα είχα πετάξει το PC από το παράθυρο με αυτά που γίνονταν).

Ευχαριστω για την λεπτομερη απαντηση σχετικα με το scripting. Εχω καλη συνδεση και δεν νομιζω να εχω θεμα αν και το scripting μπορει να γινει ενοχλητικο απ'οτι καταλαβα. Θα προτεινες το παιχνιδι για online παρα αυτα τα θεματα που μπορει να εχει? Αμα πχ το scripting δεν υπαρχει εντονα σε καθε ματς δεν βλεπω τεραστιο θεμα. Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω fifa 14 και titanfall(καμια σχεση αλλα και παλι :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...