Alejandro Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εγω πάντως στο online όταν παίζω κάνω download ταινίες κτλ έτσι ωστε να έχει πολύ lag και να εκνευρίζεται ο αντίπαλος και να πατάει quit και να παίρνω εγώ την νίκη Μπράβο... Είσαι πολύ έξυπνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 χαχαχαχ το ξέρω .δεν το εφχαριστιέμαι πάντα αλλά ευχαριστιέμαι τις νίκες μετά χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 χαχαχαχ το ξέρω .δεν το εφχαριστιέμαι πάντα αλλά ευχαριστιέμαι τις νίκες μετά χαχαχ IQ πεντάχρονου, το πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εγω πάντως στο online όταν παίζω κάνω download ταινίες κτλ έτσι ωστε να έχει πολύ lag και να εκνευρίζεται ο αντίπαλος και να πατάει quit και να παίρνω εγώ την νίκη Χαχαχαχα! ΘΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 IQ πεντάχρονου, το πολύ... χαχαχαχ ε τι να κάνω.Πάντως πολλές φορές ο αντίπαλος το καταλαβαίνει και μου βάζει γρήρορα γκολ και μετά κάνει αυτός καθυστέρηση.Σπάνια πετυχαίνει δηλαδη να εκνευριστεί ο αντίπαλος .Τις πιο πολλές φορές δε πατάνε quit όταν τους το κάνω αυτό και μου βάζουν γκολ και χάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 χαχαχαχ ε τι να κάνω.Πάντως πολλές φορές ο αντίπαλος το καταλαβαίνει και μου βάζει γρήρορα γκολ και μετά κάνει αυτός καθυστέρηση.Σπάνια πετυχαίνει δηλαδη να εκνευριστεί ο αντίπαλος .Τις πιο πολλές φορές δε πατάνε quit όταν τους το κάνω αυτό και μου βάζουν γκολ και χάνω ΟΚ, η φωτογραφία του avatar είναι πρόσφατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εντάξει ρε χαβαλέ κάνουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 το fifa το αγοράζω μόνο και μόνο για το online του!Δεν παίζει να χω παίξει σχεδόν καθόλου offline..μόνο στο εξωχικό που δεν έχει internet παίζω λίγο.Άλλωστε γιατί να παίξεις με τα bots αφού η εμπειρία είναι πολύ ανώτερη και challenging.. Παίζει κανείς σας στο ladder του esl; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ok αφου παιζει καλα θα το αγορασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παίζει κανείς σας στο ladder του esl; Ladder esl στο φιφα? Τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το αγορασα τελικα και επαιξα το πρωτο online και κερδισα 3-2 Marca-MU Επειση παιζω μονο με πληκτρα ειναι ευκολα να ρυθμισω κανα κουμπι για κανα κολπακι, τριπλες κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ladder esl στο φιφα? Τι εννοεις?ααχ και μετά λένε οι άλλοι για competitive gaming στην Ελλάδα http://www.esl.eu/eu/fifa14/1on1/ladder/ αυτό εδώ! Κύπελα,βραβεία,φράγκα,ανταγωνισμός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το αγορασα τελικα και επαιξα το πρωτο online και κερδισα 3-2 Marca-MU Επειση παιζω μονο με πληκτρα ειναι ευκολα να ρυθμισω κανα κουμπι για κανα κολπακι, τριπλες κλπ ? Πάρε ένα χειριστήριο (προτείνω της microsoft ασύρματο ή ενσύρματο) και θα δεις το φως το αληθινό. Μπορείς και με πλήκτρα αλλά είναι πολύ καλύτερα με χειριστήριο. Μπορεί να φαίνεται ως ένα επιπλέον έξοδο αλλά θα ευχαριστηθείς καλύτερα το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ποιά είναι τα nicknames σας,να έχουμε ο ένας τον άλλον. τα γνωστά από μένα: xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδια ξανα ρωταω κανενας αλλος που να θελει να παιξει προ clubs θεση CB ???Επισης μιλαμε και με Team Speak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα