xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Να κάνω το λάθος να ρωτήσω; Πότε θα κάνουμε κανα τουρνουά πάλι;Πάνε 2 χρόνια,αν και είχα κακές εμπειρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Καλησπερα.Ειμαστε μια Ελληνικη ομαδα και ψαχνουμε να μεγαλωσουμε την παρεα μας.Η ομαδα μας διαθετει μονο Ελληνες παικτες και ειμαστε 7 ατομα.Δεν ειμαστε καινουργια ομαδα παιζουμε συχνα και ειμαστε μεσα στην 100αδα στον κοσμο και αρκετα πιο πανω.Ειμαστε μια παρεα πολυ καλη και ανηκουμε σε μια clan.Χρησιμοποιουμε το team speak της οταν παιζουμε FIFA για να ειναι πιο απολαυστικο και ευχαριστο το παιχνιδι.Αυτο που ψαχνουμε αρχικα ειναι τα ατομα που θα μπουν να ειναι καλα παλικαρια και μετα καλη παικτες.Ο αριθμος που ψαχνουμε αρχικα ειναι 2-3 ατομα.Οσοι πιστοι,ας επικοινωνησουν μαζι μου.Επισης συμμετεχουμε και σε τουρνουα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να νικαει ενας 1-0 στο 9'' να βγαινει και να περνει την νικη. Τι ειναι κιτερ; Και επισης δεν μπορω να καταλαβω πως παιζω με καλυτερες ομαδες απο τις δικες μου σε αστερια, ενω ειμαι νεος παιχτης (τωρα το πηρα το παιχνιδι ) σε αναγκαζει με αυτο τον τροπο να περνεις ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!! Επισης παλια στο FIFA 12 αν εβλεπες οτι σερνεται η συνδεση μεχρι το 5'' μπορουσες να βγεις, τωρα αν το κανεις αυτο (και ας ειναι 0-0 το σκορ) το περνει ο αλλος το ματς! Κριμα γιατι ειναι καλο το παιχνιδι ( στα λιγα ματς που επαιξα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να νικαει ενας 1-0 στο 9'' να βγαινει και να περνει την νικη. Τι ειναι κιτερ; Και επισης δεν μπορω να καταλαβω πως παιζω με καλυτερες ομαδες απο τις δικες μου σε αστερια, ενω ειμαι νεος παιχτης (τωρα το πηρα το παιχνιδι ) σε αναγκαζει με αυτο τον τροπο να περνεις ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!! Επισης παλια στο FIFA 12 αν εβλεπες οτι σερνεται η συνδεση μεχρι το 5'' μπορουσες να βγεις, τωρα αν το κανεις αυτο (και ας ειναι 0-0 το σκορ) το περνει ο αλλος το ματς! Κριμα γιατι ειναι καλο το παιχνιδι ( στα λιγα ματς που επαιξα)! Πως ξερει οτι παιρνει την νικη; Στο 13 που παιζω ποτε ποτε εαν βαλω γκολ μεχρι το 5 και μετα βγει μερικες φορες δεν μου δινει την νικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να νικαει ενας 1-0 στο 9'' να βγαινει και να περνει την νικη. Τι ειναι κιτερ; Και επισης δεν μπορω να καταλαβω πως παιζω με καλυτερες ομαδες απο τις δικες μου σε αστερια, ενω ειμαι νεος παιχτης (τωρα το πηρα το παιχνιδι ) σε αναγκαζει με αυτο τον τροπο να περνεις ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!! Επισης παλια στο FIFA 12 αν εβλεπες οτι σερνεται η συνδεση μεχρι το 5'' μπορουσες να βγεις, τωρα αν το κανεις αυτο (και ας ειναι 0-0 το σκορ) το περνει ο αλλος το ματς! Κριμα γιατι ειναι καλο το παιχνιδι ( στα λιγα ματς που επαιξα)! Υπαρχει επιλογη για αμοιβαια αποχωρηση μεχρι το 15'. Πρεπει ομως να το αποδεχτει και ο αλλος. Στα υπολοιπα συμφωνω... ειδικα στο θεμα των quitter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να νικαει ενας 1-0 στο 9'' να βγαινει και να περνει την νικη. Τι ειναι κιτερ; Και επισης δεν μπορω να καταλαβω πως παιζω με καλυτερες ομαδες απο τις δικες μου σε αστερια, ενω ειμαι νεος παιχτης (τωρα το πηρα το παιχνιδι ) σε αναγκαζει με αυτο τον τροπο να περνεις ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!! Επισης παλια στο FIFA 12 αν εβλεπες οτι σερνεται η συνδεση μεχρι το 5'' μπορουσες να βγεις, τωρα αν το κανεις αυτο (και ας ειναι 0-0 το σκορ) το περνει ο αλλος το ματς! Κριμα γιατι ειναι καλο το παιχνιδι ( στα λιγα ματς που επαιξα)! αν παίξεις απόγευμα και βράδυ μέχρι τις 00.30 θα βρεις όμάδες-κόσμο που παίζει με ομάδες και με 2 αστέρια και 3 αστέρια..για πιο αργά θα βρεις δύσκολα.. Από το 3' είναι να μπορείς να βγεις χωρίς να χάσεις το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Απο μια ωρα και μετα μου εβγαλε ομαδες ιδιας δυναμικότητας οποτε ισχυει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια ενδιαφερεται κανενας για προ clubs στο Fifa ???Ειμαστε μια ομαδα κοιταμε πανω απο ολα να ειμαστε καλη παρεα και επισης χρησιμοποιουμε το teamspeak για να μιλαμε την ωρα που παιζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγω! Στειλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια ενδιαφερεται κανενας για προ clubs στο Fifa ???Ειμαστε μια ομαδα κοιταμε πανω απο ολα να ειμαστε καλη παρεα και επισης χρησιμοποιουμε το teamspeak για να μιλαμε την ωρα που παιζουμε Έλα ρε Πολωνέ πριν 1.5 μήνα έψαχνα ομάδα και δεν ασχολήθηκα καν εδώ μέσα γιατί παλαιότερα που το ψάχναμε pro clubs δεν έπαιζε κανείς και όσοι έπαιζαν είχαν φουλ ομάδες. Θα ερχόμουν αλλά για την ώρα είμαι σε μια μικτή (ούτε θυμάμαι πόσες από πόσες χώρες παίζουν οι τύποι) και το κλίμα είναι καλό. Θα σας περιμένουμε στη Division 1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια ενδιαφερεται κανενας για προ clubs στο Fifa ???Ειμαστε μια ομαδα κοιταμε πανω απο ολα να ειμαστε καλη παρεα και επισης χρησιμοποιουμε το teamspeak για να μιλαμε την ωρα που παιζουμεinteresting..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επειδη δεν την παλευω με το online του Pro αξιζει το online του FIFA ή θα ξαναπεταξω λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δοκίμασε πρώτα το demo (είναι όμως offline ) για να δεις να σου αρέσει το gameplay και αν το σηκώνει το pc σου. Αν σου αρέσει τότε πολύ δύσκολα θα απογοητευτείς από το online. Έχει modes να παίζεις μήνες... δηλαδή μέχρι το Σεπτέμβρη που θα βγει το καινούριο. Επίσης σημαντικό στο online είναι ότι έχει μηδενικό lag στο 98% των αγώνων. Νομίζεις ότι παίζεις με κάποιον δίπλα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εγω πάντως στο online όταν παίζω κάνω download ταινίες κτλ έτσι ωστε να έχει πολύ lag και να εκνευρίζεται ο αντίπαλος και να πατάει quit και να παίρνω εγώ την νίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εγω πάντως στο online όταν παίζω κάνω download ταινίες κτλ έτσι ωστε να έχει πολύ lag και να εκνευρίζεται ο αντίπαλος και να πατάει quit και να παίρνω εγώ την νίκη και πως ακριβώς ευχαριστιέσαι το παιχνίδι είπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα