Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φετος το Φιφα εχει καταντησει βλακεια!!!Ολοι παιζουνε μονο με λομπα και πλεον κατευθειαν απο την σεντρα ποσο αμπαλοι??Αλλα δεν μασαμε ειμαι div 1 στο ultimate seasons ....Οριστε και μια γκολαρα απο τα 35 μετρα με φαουλ!!!http://www.easports.com/media/play/video/186226353

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τις τελευταιες 2 μερες υπαρχει θεμα με τους servers της origin (pc) η μου φαινεται? 8 στις 10 φορες που προσπαθω να παιξω division μου πεταει connection lost λιγο πριν τη σεντρα. Δοκιμασα τα παντα, μεχρι και ρουτερ αλλαξα, δεν φταιω εγω. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος παρομοιο ζητημα?

Δημοσ.

....απ οτι καταλαβαινω  το εβγαλαν για οσους εχουν οριτζιναλ και παιζουν ακομα το  φιφα12....μπορουν να το κατεβασουν και να παιζουν ονλαιν....

Δημοσ.

....απ οτι καταλαβαινω  το εβγαλαν για οσους εχουν οριτζιναλ και παιζουν ακομα το  φιφα12....μπορουν να το κατεβασουν και να παιζουν ονλαιν....

δεν καταλάβα..

αφού f2p είναι, οποιοσδήποτε μπορεί να το κατεβάσει ανεξάρτητα αν έχει κάποιο φιφα ή όχι και να παίξει..

Σα να παίζεις FUT είναι(βασικά FUT είναι)..

Δημοσ.

αυτο ακριβως...προσπαθω να βρω εναν λογο να το κατεβασω (που εχω το φιφα14 οριτζιναλ)  B)

Δεν υπάρχει λόγος, οπότε μην ψάχνεις άδικα :P

χαχαχαχαχαχα..τρελοί!

Βάλτε το να δείτε,είναι σα να υπάρχει ένας τεράστιος προβολέας στην σέντρα,και όλο το άλλο γήπεδο,σκοτεινό :P

Δημοσ.

Παιδια πως μπορώ να βρώ το origin code. Το παιχνίδι είναι αυθεντικό. Μου το εδωσε ενας φιλος και οταν βαζω τον κωδικό μου λέει ότι ο κωδικός έχει χρησιμοποιθει. Μηπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω?

Αν καποιος γνωρίζει ας μου το πει σας παρακαλω.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο Bourdoulas.

Σε αυτή την περίπτωση ο φίλος σου θα πρέπει να σου δώσει το Origin username/password του. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εγκαταστήσεις το παιχνίδι ή να παίξεις online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...