Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

....παιζω seasons και απο 1-0 το γυριζω στο 75 1-2 οπου και χανεται η συνδεση ή κατι τετοιο, δεν μου χρεωνει τπτ ΑΡΑ δεν φταιω (η συνδεση μου) ΑΛΛΑ δεν μου δινει και τους 3 ποντους!!!!σαν να μην εγινε ποτε ο αγωνας.....cheater????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

....παιζω seasons και απο 1-0 το γυριζω στο 75 1-2 οπου και χανεται η συνδεση ή κατι τετοιο, δεν μου χρεωνει τπτ ΑΡΑ δεν φταιω (η συνδεση μου) ΑΛΛΑ δεν μου δινει και τους 3 ποντους!!!!σαν να μην εγινε ποτε ο αγωνας.....cheater????

Εχει τυχει και σε φιλο μου 2 φορες. Αλλα του ειχε βγαλει οτι προεκυψε καποιο "error".

Οχι, απλα δε μπορεις να ξέρεις :)  Περισυ το error αυτο ήταν cheater φέτος είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αλλα υπάρχουν ακόμα και τους ξέρω μερικούς με τα ονόματα τους (keksonaldo21, mOlOn85......) βέβαια συχνά τα αλλάζουν για ευνόητους λόγους.

.....ετσι οπως εγινε μου φανηκε οτι μολις καταλαβε οτι δεν μπορει να γυρισει το ματσακι κατι εκανε και το game εκλεισε!!!!!Δεν ηταν κανενας σπουδαιος παιχτης και το γκολ που εβαλε ουσιαστικα ηταν απο λαθος πασα του τερματα μου....

Δλδ τι ξερουν παραπανω απο μας? θα το googlarw...Παντελη πως γινεται και αλλαζουν τα ονοματα τους? μπορει ο καθενας να το κανει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α γινεται λοιπον. οκ ....οχι προς το παρον δεν υπαρχει κανενας λογος....απλα ρωτησα σαν information!thx Padelis!

..και ενα γκολακι παρε βαλε!Sanchez βαλτο! :-D

http://www.easports.com/media/play/video/185305419

Επεξ/σία από Karellen

Παιδιά τι λέει το φιφα 14? Αξίζει να το αγοράσω?? Έχω το φιφα 13 στο ps3 και είμαι που εευχαριστημένος... Το 14 έχει καμία ουσιώδη αλλαγή?? Από γραφικά δεν ρωτάω...

Το FIFA 14 είναι ένα FIFA 13.5. Προσωπικά μου αρέσει πολύ αλλά δεν θα δεις άπειρες διαφορές με το 13. Η μία -μεγάλη όμως- διαφορά είναι ότι μπορείς να παίξεις co-op seasons με φίλο σου και να ανεβαίνετε κατηγορίες. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν είναι cheater είναι ΕΑ error :)

τελικα ειναι ΕΑ error!....επαιζα με μια μπαλαδοφατσα seasons, στο 17 min εχανα 2-0!δεν μπορουσα να κανω πολλα....εκανε οτι ηθελε το παλικαρι...ε στο ημιχρονο δεν ξαναρχισε ποτε ο αγωνας και δεν μου χρεωσε την ηττα!δεν με χαλασε!χαχα κριμα για τον αντιπαλο ομως.....

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!devision 5!  :devil:

...Φτανοντας τους 10 βαθμους , αν και ειχα σιγουρεψει την παραμονη μου, ειχαν μεινει  ΜΟΝΟ 3 αγωνες  για τον τιτλο...

Εκανα  3 στα 3 κοντρα σε καλους παιχτες (το πρωτο ματς με ανατροπη μαλιστα) με καλη κυκλοφορια (εκεινοι) και στο τελευταιο ματς εριξα μια χορταστικη 5αρα στην Εθνικη Γαλλιας!  :-D Οui!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από Karellen

εγω χθές πήγα 3 division

ξεκίνησα να παίζω χτες..το είχα αφήσει div 8 με 2 κερδισμένα πρωταθλήματα..Αλλά ξεκίνησα με 4 σερί ήττες :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...