Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....εμ τι τσου κου τσου κου, τικι τακα & κουνελοποδοσφαιρο θα παιζουμε? πασα πασα πασα οπως η Αρσεναλ ?   :P

....αλλωστε πλεον (και στα 2 ποδοσφαιρακια) αυτο δεν γινεται....τις πασες τις εχουν ``εκτροχιασει`` αρκετα.....

Επεξ/σία από Karellen
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνετε ενα λάθος και αυτοί που παίζετε έτσι και αυτοί που νομίζετε οτι παίζετε ετσι το φίφα φέτος. Πλέον μετα απο πολλά ματς κατάλαβα πως παίζεις πολύ καλύτερα με τη μπάλα κάτω και όχι με γιόμες γιατί αποφεύγεις τα λάθος κοντρόλ επίσης αποφεύγεις ένα μεγάλο μέρος του script (momentum) γιατί το script εμφανίζεται πολύ στα κοντρόλ των παιχτών σου. Αλλά θέλει πολύ προπόνηση αυτό για να καταφέρεις να νικάς με τη μπάλα κάτω. Πάρτε ομάδες που μπορούν να το κάνουν η αρσεναλ είναι μια καλή επιλογή.

Πλέον εγώ έτσι παίζω και ψηλή μπαλιά μόνο οταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

... νταξ δεν παιζω ΜΟΝΟ ετσι :-D .....βαζω γκολ και υστερα απο passing game με κατω τη μπαλα ... ΑΛΛΑ δεν το καταλαβαινω γιατι δλδ να μην βγει μια ωραια μπαλια λομπα στην πλατη της αντιπαλης αμυνας?...δεν ανακαλυψα την Αμερικη!

Που ειναι το λαθος επισης δεν καταλαβα...μια φαση ανεβασα (απο οφλαιν ειναι η φαση world class 3-3) ΑΛΛΑ εχω βαλει και ετσι και αλλιως γκολ σε φιλους ονλαιν...

υγ και το βιντεακι δεν το ανεβασα για την πασα ΑΛΛΑ για το σουτ, το πιανει ωραια!νομιζω...

Δε σου λέω τίποτα εσένα καρελλεν αλλωστε δε μπορώ να κρίνω το παιχνίδι σου απο ενα γκολ :-) . Απλα το επισήμανα γιατί πολλές φορές έχει ακουστεί αυτο το παιχνίδι των ψηλών μπαλιών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζω με zoom out ωστε να βλεπω γηπεδο και κινηση των παιχτων (μου και οχι μονο). Μακρινη μπαλια εννοειται δοκιμαζω οταν κρινω οτι μπορει να περασει...ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ δεν περνανε, κοβονται απο την αντιπαλη αμυνα......επιμενω οτι οι ``κοντινες`` πασες εχουν αλλαξει και γινονται πολλα λαθη (και στο κοντρολ του παιχτη) , ισως για να αποδωσουν ενα ρεαλισμο στο παιχνιδι...Μεχρι χθες επαιζα με πολλες πασες και ενα δυο αλλα ειδικα στο φιφα οπου πεφτουν πανω σου πολυ γρηγορα οι αντιπαλοι κατανταει ζαλιστικο-κουραστικο να περνας την πασα απο το ματι της βελονας....τεσπα ποδοσφαιρο = ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Ας λενε οι αλλοι οτι θελουν  :-D και στο κατω κατω δεν παιζω αληθινο ποδοσφαιρο , φιφα παιζω οπου μπορω να κανω γιομες και γκολ και να γουσταρω!(οχι εγω γενικα μιλαω) 

...τωρα που το ξαναβλεπω ok σιγα το γκολ...... μαλλον ειχα απωθημενο απο το φιφα 2012!!!! οπου σε ενα online season ειχα βαλει με τον Νανι ενα ωραιο, ειχε πιασει ενα σουτ εξω απο το κουτι οπως του ρ8ε η μπαλα (αναπηδησε και πριν σκασει κατω τη σουταρε παιρνοντας φαλτσαριστη πορεια!!!!αγαλμα ο GK & QUIT ο αντιπαλος στο 5λεπτο! εχασα το replay & το save...

Πολλα ακουγονται ΑΛΛΑ δεν γινεται να παιζουμε με ενα τροπο.....ουτε με 2.....ο καθενας οτι ξερει και οπως μπορει κανει.Σιγουρα τα πραγματα στο παιχνιδι δεν τα ελεγχουμε 100% οποτε ειναι και 8εμα τυχης, αλγοριθμων του παιχνιδιου  κλπ

Επεξ/σία από Karellen

...για μενα ε...το καταλαβα! (αλλα που την ειδε μωρε την γκρινια?!!!!) Οκ Παντελη απλα κατσε να μα8ω λιγο το gamepad καλυτερα (δεν εχω κλεισει χρονο ακομα που εχω μαθει να παιζω!!!) αλλιως δεν θα εχει νοημα.........για σενα εννοω!  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν βγαινει πολυ συχνα το μηνυμα wa have detected your squad...μπλα μπλα μπλα τι σημαινει?

...δεν εχω πειραξει τπτ και στα καλα καθουμενα παιζω 1 στα 10 ματς....με πεταει συνεχως...ουτε τιτλους με φιλο μπορω να παιξω....ξερεις καποιος κατι περι τουτου???  :-(

Επεξ/σία από Karellen

Δεν εχω παιξει ποτε φιφα online

Παιζω χρονια μονο pro αλλα φετος δεν το μπορω καθολου οπως καταντησε

Αξιζει να αγορασω το φιφα ή θα απογοητευτω?

δες εδω ....μπαινουν τετοια γκολ στο προ???  :P

http://www.easports.com/media/play/video/185213078

Οχι φιλε σοβαρα τωρα νομιζω οτι εκει περα στην Κοναμι πρεπει πρωτα να το κουρδισουν λιγο (λιγο οχι πολυ) και μετα ΟΚ 8α παιξω παλι προ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...