Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο το λινκ με έκανε να σκεφτώ αγορά ps4 αντι για αναβάθμιση που θέλω να κάνω (δε θελω να κάνω για το φιφα φυσικα γενικα θελω να κανω) http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-28-whats-the-difference-between-current-gen-and-next-gen-fifa
Απο εδώ βγάζω συμπέρασμα εγώ οτι μάλλον θα έχει αρκετές διαφορές κ αυτές βασίζονται στην ignite engine. Οσο για το προ πρωτου παίξω δε μπορώ να εκφέρω αποψη μπορώ να παραδεχτώ πλέον οτι εχω μια περισσοτερη αγαπη στο φιφα (ισως να μπορω να χαρακτηριστω κ fanboy) αλλα την ιδια αγάπη είχα κ στο προ πρωτου γυρίσω στο φιφα κ αν κανει κατι οντως πραγματικά καλό το προ θα αλλαξω στρατόπεδο αλλα προς το παρον δε με πείθει με τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και χαιρεσαι? Ο ανταγωνισμος ριχνει τις τιμες...

Αυτό ξαναπέστο. Το Fifa11 (το πρώτο nextgen Fifa σε PC) το είχα πάρει λιγότερα από 20 ευρώ και τώρα το Amazon βαράει 40άρια και 45άρια. Λογικά φέτος θα πάω ξανά για cd key, με κόστος γύρω στα 30-32 ευρώ (πέρσι το είχα πάρει 29 και πρόπερσι γύρω στα 23-25 νομίζω). Κάθε χρόνο αύξηση στα PC ενώ οι αντίστοιχες τιμές στις κονσόλες παραμένουν σταθερές. Είναι καθαρά θέμα ζήτησης, "αφού πουλάει βαράμε τις τιμές". Το 13 πούλησε τελικά κοντά 15 μύρια κόπιες.

Σκεφτομαι να παρω το φιφα 14 κυριως για online.Θα εχει κοσμο στο pc φετος?

1. Θα έχεις αρκετά καλύτερα γραφικά από αυτά των 360/PS3, αρκεί φυσικά να έχεις και αξιοπρεπές PC.

2. Θα το πάρεις σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή, πχ. 30-35 ευρώπουλα αντί για 50-60.

3. Θα έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε. Στο 13 είναι ακόμα γεμάτοι οι servers και τα lobby.

Γιατι θα βγει στο pc η παλια εκδοση του φιφα και γιατι το προ φαινεται ανελπιστα καλο

Uh, για το "ανέλπιστα" να μου επιτρέψεις να κρατήσω μια πισινή και μακάρι να βγω λάθος. Και πέρσι/πρόπερσι κάπως έτσι το χαρακτήριζαν αλλά το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε. Άποψή μου βέβαια.

Όλοι όσοι έχουμε PC δηλαδή, θα τρέξουμε να πάρουμε κοσνόλα για να παίζουμε next-gen ποδοσφαιράκι; Κανονικότατα θα έχει κόσμο όπως τόσα χρόνια πριν, όπως είχε και το PRO. Η αγορά είναι σχετικά μοιρασμένη.

Κάπως έτσι. Αν και σκέφτομαι την αγορά αμφότερων των PS4/XboxOne, σε καμία περίπτωση δεν θα την έκανα με προτεραιότητα να παίζω Fifa. Κατ' αρχάς για να το ευχαριστηθώ (ειδικά με το φετινό 2vs2 Seasons) θα πρέπει να το πάρει και όλη η παρέα σε next-next gen κονσόλα και φυσικά δεν πρόκειται να ξοδευτούν οι πάντες. Εφ' όσον το έχουμε γυρίσει όλοι σε PC εδώ και 3-4 χρόνια, θα επιμείνω και φέτος στο PC.

1. Θα έχεις αρκετά καλύτερα γραφικά από αυτά των 360/PS3, αρκεί φυσικά να έχεις και αξιοπρεπές PC.

2. Θα το πάρεις σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή, πχ. 30-35 ευρώπουλα αντί για 50-60.

3. Θα έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε. Στο 13 είναι ακόμα γεμάτοι οι servers και τα lobby.

Το 1ο το ειχα διαπιστωσει απο το offline fifa 13 που επαιζα φετος.Oσο για την ποιοτητα του pc η υπογραφη μου ζει και βασιλευει  :-D

Το 2ο πως θα συμβει?Με αγορα product key?

Ναι. Ούτως ή άλλως και η retail τιμή είναι κανα 40άρι το πολύ νομίζω. Αλλά το CD key αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 32 και ίσως πέσει λίγο μέχρι την κυκλοφορία (ή έστω με κανα κουπόνι).

Σύμφωνα με την παραπάνω λίστα, αν το αγόραζα σήμερα μάλλον θα επέλεγα το Fast2play που το έχω χρησιμοποιήσει δυο-τρεις φορές και δεν είχα προβλήματα. Αλλά μέχρι τέλος Σεπτέμβρη μπορεί να αλλάξει η "κατάταξη".

ps: το PC όντως είναι τούμπανο αλλά  πάρε ένα καλύτερο μόνιτορ ρε συ :P εκτός κι αν βάζεις τα παιχνίδια στην TV άρα πάω πάσο.

Εγώ κυρίως επικεντρώνομαι στα θετικά του PC, γιατί σε αυτό παίζω τα τελευταία 4 χρόνια. Αλλά αν υπάρχουν και απόψεις υπέρ των κονσολών (εκτός των τετριμμένων, βλ. παρέα-στο-σαλόνι-σε-μεγάλη-TV) πολύ ευχαρίστως θα τις άκουγα!

ps: για να ακριβολογήσω, παίζω online σε PC αλλά με παρέα αναγκαστικά σε κονσόλα στο σαλόνι, να 'ναι καλά οι χακαρισμένες κονσόλες :P

Γιατι στο pc δε γινεται να παίξεις με παρεα κ σε tv; Εγω τα τελευταια 4-5 χρονια σε tv παιζω με φιλους. Το μονο υπερ των next-gen ειναι τα 1000 (ή 10 φορες δε ξερω τι ειναι σωστο ακομα) περισσοτερα animation και η ignite engine.

Συμφωνώ, πάντως δεν μιλάω τόσο πολύ για το next-gen όσο για την έκδοση που θα βγει σε ένα μήνα σε 360/PS3. Δεν θέλω να πιάσω την περίπτωση: "όοοταν με το καλό έρθουν οι νέες κονσόλες στην Ελλάδα, όοοταν έχουμε λεφτά να τις αγοράσουμε, όοοταν κυκλοφορήσει το Fifa/Ignite σε αυτές" κλπ. Πολλά "όταν" μαζεύτηκαν ήδη. Εδώ μιλάμε πως σε 10-15 μέρες θα έχουμε το demo και πρέπει να παρθεί άμεση απόφαση αγοράς ;p

PC/παρέα/τηλεόραση προφανώς και μπορούν να συνδυαστούν, απλώς δεν είναι η πλέον συνηθισμένη περίπτωση (μάλλον ούτε και η πιο βολική στις περισσότερες περιπτώσεις).

• Like 1

Απλα εγώ ρωτάω και ξανα ρωτάω γιατί αυτή τη στιγμή είμαι σε διχασμό ανβάθμιση pc και current gen fifa (που ειναι λατρεια για μενα τα τελευταια 2 χρονια) μαζί με άλλα παιχνίδια που για αυτά θα κάνω ουσιαστικά την αναβάθμιση (bf4, GTA V.....) η ps4 και μόνο next-gen fifa; (Προσοχή για μένα φιφα>bf4 και φιφα>= GTAV).

Οσο για το pc/παρεα/τηλεόραση εγώ τη μετακινώ ένα μέτρο αριστερά και συνδέω hdmi και είμαι έτοιμος. Λίγο καλύτερη τηλεόραση να είχα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Βρε GTA V > all, αλλά μάλλον βιάζεσαι λίγο να το δεις σε PC :P Πολύ αμφιβάλλω αν κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι του 2014. Καταλαβαίνω όμως το δίλημμά σου. Νομίζω η κύρια διαφορά είναι πως την αναβάθμιση σε PC θεωρητικά μπορείς να την κάνεις τώρα, ενώ για το PS4 ούτως ή άλλως θα πρέπει να περιμένεις 3-5 μήνες. Και εφ' όσον το Fifa έχει τόση πολλή σημασία για σένα, μάλλον θα προτιμάς να το παίξεις το συντομότερο δυνατό σε καλό μηχάνημα, παρά να περιμένεις.

Αν όμως δεν μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση άμεσα, τότε εγώ στη θέση σου μπορεί να πήγαινα απευθείας στην nextgen έκδοση, αν μη τι άλλο για το hype που αυτή προσφέρει. Να δούμε και κάτι (περισσότερο) καινούριο. Απ' την άλλη δεν ξέρω πόσο κόσμο θα έχει το nextgen Fifa, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό.

ps (offtopic): έχω το PC δύο μέτρα από 55άρα 3D, μόνιμα συνδεδεμένο με HDMI αλλά τελικά πολύ σπάνια δοκιμάζω να παίξω κάτι σε αυτή. Και μόνο η φασαρία άναψε-σβήσε, άλλαξε καρέκλα, στείλε τον ήχο του PC στην TV και κυρίως άλλαξε τις ρυθμίσεις από extended screen σε duplicate (αφού στα windows δεν μπορείς να στείλεις full screen εφαρμογή από τη μία οθόνη στην άλλη), μού αρκούν για να παίζω κατά 99% στην 23άρα οθόνη του PC. Είναι αυτό που έλεγα πως το concept "pc/παρεα/τηλεόραση" δεν είναι βολικό στις περισσότερες των περιπτώσεων, εκτός πια κι αν έχουμε στήσει το... σύστημα ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Οι περισσότεροι όμως έχουμε τα PC μας σε σχετικά... δύσβατα μέρη.

pps: GTA V, 2 βδομάδες έμειναν, άντε να έρθει το preorder, δεν αντέχω να περιμένω.

@padelis, PC. Νομιζω οτι συμφερει.

Πιο απλα:

PS4 (400e) + Fifa 14 (60e) + BF4 (60e) + GTA V (60e) = 580

Απ την αλλη:

Fifa 14 (30e) + BF4 (50e) + GTA V (50e) = 130e (Στην περιπτωση που τα αγορασεις)

580 - 130 = 450 για αναβαθμιση PC.

Σου φτανουν? Τι θες να αναβαθμισεις? Απ την αλλη, μη ξεχνας οτι στο PC μπορεις να "παιρνεις" δωρεαν παιχνιδια +δωρεαν Μultiplayer χωρις συνδρομες και π@π@ριες.

@zeppos
Το φιφα και το μηχανημα που εχω τώρα μια χαρά το παίζει ολα full (εχω ξεχάσει να ενημερώσω την υπογραφή μου έχω 4gb ram)

Την αναβάθμιση μπορώ να τη κάνω άμεσα η και να περιμένω τα κρατάω δεν έχω θέμα.

@soadnick
Δεν έιναι το πρόβλημα τόσο στα λευτά αλλα ανάμεσα σε current-gen φιφα + αλλα παιχνίδια και υπομονή μέχρι το 15 που λογικά θα βγεί next-gen και στο pc η next-gen και μόνο φιφα (δε θα τα αγοράσω καθόλου τα άλλα αν πάω σε ps4)

εγώ αλλιώς τα έχω υπολογίσει ps4 (400e) + fifa 14 (60e) + δευτερο χειριστηριο (60e) + psn(60e) (η οπως λέγεται αυτό) = 580e τη τιμη τη πέτυχες :P

Και όσο για το pc θα πάει καμιά 800αρα που δεν έχω θέμα να τα δώσω ενα ολόκληρο καλοκαίρι δουλευα ασταμάτητα.

Πάντως γενικά κ οι 2 έχετε μπεί στο μυαλό μου ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω. Μάλλον θα καταλήξω στο να περιμένω γύρω στο Νοέμβρη-Δεκέμβρη να κάνω την αναβάθμιση αφου το φιφα μου το παίζει φουλ το pc μου και το bf4 που θέλω να παίξω βγαίνει τότε και να δώ τη next-gen καπου αλλου κ αν μαρέσει τόσο πολύ πάω σε ps4 και αφήνω την αναβάθμιση για τον επόμενο χρόνο.

ps(οφτοπικ) : καλα και εγώ τη tv τη συνδέω μόνο όταν έρχεται παρέα οχι οταν είμαι μόνος μου.

• Like 1

@soadnick

Δεν έιναι το πρόβλημα τόσο στα λευτά αλλα ανάμεσα σε current-gen φιφα + αλλα παιχνίδια και υπομονή μέχρι το 15 που λογικά θα βγεί next-gen και στο pc η next-gen και μόνο φιφα (δε θα τα αγοράσω καθόλου τα άλλα αν πάω σε ps4)

εγώ αλλιώς τα έχω υπολογίσει ps4 (400e) + fifa 14 (60e) + δευτερο χειριστηριο (60e) + psn(60e) (η οπως λέγεται αυτό) = 580e τη τιμη τη πέτυχες :P

Και όσο για το pc θα πάει καμιά 800αρα που δεν έχω θέμα να τα δώσω ενα ολόκληρο καλοκαίρι δουλευα ασταμάτητα.

Πάντως γενικά κ οι 2 έχετε μπεί στο μυαλό μου ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω. Μάλλον θα καταλήξω στο να περιμένω γύρω στο Νοέμβρη-Δεκέμβρη να κάνω την αναβάθμιση αφου το φιφα μου το παίζει φουλ το pc μου και το bf4 που θέλω να παίξω βγαίνει τότε και να δώ τη next-gen καπου αλλου κ αν μαρέσει τόσο πολύ πάω σε ps4 και αφήνω την αναβάθμιση για τον επόμενο χρόνο.

4gb RAM, DDR2 να φανταστω?

Επισης με 800e φτιαχνεις νεο PC, δε κανεις αναβαθμιση που ελεγες. Για το current-gen FΙFA vs next-gen FIFA, σκεψου απλα οτι τα PC ειναι παντα μια γενια μπροστα :P. Ξαναπροτεινω PC αφου δεν υπαρχει οικ. προβλημα, εξαλλου μακροπροθεσμα με το PC θα παιζεις τσαμπα παιχνιδια, και κανεις αποσβεση, ενω με το PS4 το συμφερον σου ("next-gen FIFA") ειναι βραχυπροθεσμο.

• Like 1

Νομίζω οτι με έπεισες να καταλήξω στο pc και να κάνω υπομονή ενα χρόνο για next-gen. Οσο για τα 800 ευρω ισως να είναι λίγα περισσότερα αλλα συνεχίζει να είναι αναβάθμιση + οθονη. Θα ανοίξω θέμα στο νέα συστήματα κ αναβαθμισεις για μια παραπάνω βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...