ΣΤΕΦΑΝΟΣ4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Στον σκληρό δίσκο που βρίσκεται το λειτουργικό σου υπάρχει ένας φάκελος που λέγεται "Έγγραφα" (My Documents αν έχεις αγγλικά windows) με διαδρομή C:\Users\(όνομα χρήστη)\Documents. Αν στο όνομα χρήστη των windows εσύ έχεις επιλέξει "Στέφανος", τότε στη δική σου περίπτωση είναι C:\Users\Στέφανος\Documents. Εκεί μέσα υπάρχουν αρχεία του FIFA και κάποια από αυτά τρέχουν όταν πας να παίξεις Tournament. Το FIFA όμως δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες στη διαδρομή του φακέλου και γι αυτό κρασάρει. Οπότε εσύ βρίσκεις τον εν λόγω φάκελο "Έγγραφα", κάνεις δεξί κλικ επάνω του, πηγαίνεις στην καρτέλα "Θέση", κάνεις κλικ στο "Μετακίνηση" και τον τοποθετείς σε κάποια διαδρομή χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες, π.χ. C:\MyFolder\ ή ακόμη και σε άλλο δίσκο αν έχεις. Μετά τρέχεις το παιχνίδι και όλα κομπλέ! φιλε ο φακελος εγγραφα δεν μετακινουντε.μετεφερα ομως τον φακελο φιφα 14 στο c που δεν εχει ελληνικα κ παλι τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 φιλε ο φακελος εγγραφα δεν μετακινουντε.μετεφερα ομως τον φακελο φιφα 14 στο c που δεν εχει ελληνικα κ παλι τιποτα Ο φάκελος μετακινείται με τη διαδικασία που σου έγραψα παραπάνω. Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε μετακινείται; Το έχω κάνει και στον υπολογιστή μου και λειτουργεί. Ο φάκελος που μετακίνησες, μόνος του δε βοηθάει σε τίποτα, ίσα ίσα μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Κάνε τα βήματα που σου έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΣΤΕΦΑΝΟΣ4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ο φάκελος μετακινείται με τη διαδικασία που σου έγραψα παραπάνω. Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε μετακινείται; Το έχω κάνει και στον υπολογιστή μου και λειτουργεί. Ο φάκελος που μετακίνησες, μόνος του δε βοηθάει σε τίποτα, ίσα ίσα μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Κάνε τα βήματα που σου έγραψα. πηγα να τον βαλω στον c κ μου λεει οτι δεν μπορει να μετακινηθει απο υπογονεικο σε γονεικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πηγα να τον βαλω στον c κ μου λεει οτι δεν μπορει να μετακινηθει απο υπογονεικο σε γονεικο. Φτίαξε ένα άλλο φάκελο στο C:, π.χ. Docs και βάλε τον εκεί ή αν έχεις άλλο σκληρό στείλε τον εκεί. Όχι με drag'n'drop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΣΤΕΦΑΝΟΣ4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Φτίαξε ένα άλλο φάκελο στο C:, π.χ. Docs και βάλε τον εκεί ή αν έχεις άλλο σκληρό στείλε τον εκεί. Όχι με drag'n'drop. να το κανω κ αυτο αλλα γιατι δεν παμε σε κατι πιο ευκολο.δηλαδη το ΣΤΕΦΑΝΟΣ να το κανουμε stefanos.δε θα παιξει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 να το κανω κ αυτο αλλα γιατι δεν παμε σε κατι πιο ευκολο.δηλαδη το ΣΤΕΦΑΝΟΣ να το κανουμε stefanos.δε θα παιξει ετσι? Δεν αλλάζει το όνομα αυτού του φακέλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΣΤΕΦΑΝΟΣ4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν αλλάζει το όνομα αυτού του φακέλου. εκανα αυτο που μου ειπες κ δημιουργηθηκε συντομευση στο drop αλλα ο αλλος παρεμεινε εκει παρ οτι τον διεγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εκανα αυτο που μου ειπες κ δημιουργηθηκε συντομευση στο drop αλλα ο αλλος παρεμεινε εκει παρ οτι τον διεγραψα Ας μην κουράζουμε άλλο το thread, έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΣΤΕΦΑΝΟΣ4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ας μην κουράζουμε άλλο το thread, έχεις pm. τεσπα φιλε ευχαριστω για την υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 τεσπα φιλε ευχαριστω για την υπομονη Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια παιζω γενικως fifa.το τελευταιο 18μηνο δε ειχα ασχοληθει και λεω τωρα μ ενα φιλο να ξαναρχισουμε. λεμε να παιξουμε οn line.επειδη δεν εχω ασχοληθει με το on line εχω καποιες αποριες αν γνωριζετε να με βοηθησετε.μπορω να παιξω on line fifa 14 εγω με ps3 και ο φιλος με ps4 h pc;;επισης πως λεγετε το mode που παιρνουμε ομαδα ο καθενας και την ελεγχουμε ολη για να παιχουμε αντιπαλοι;;θα χει lag η θα παιζουμε απροβληματιστα;;;δε θελουμε να παιζουμε με αλλους και να ελεγχουμε εναν παικτη απο την ομαδα αλλα ολοκληρη τη ομαδα.ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Απ' όσο ξέρω cross platform online δεν υπάρχει, θα πρέπει να έχετε και οι δύο το ίδιο μηχάνημα (είτε PC, είτε κονσόλα). Φαντάζομαι ούτε PS4 vs PS3 γίνεται, αφού το πρώτο μεταξύ άλλων έχει και διαφορετικό game engine. Σχετικά με τη δεύτερη ερώτηση, αν κατάλαβα καλά μιλάς για 11vs11 mode που όμως δεν θα κλειδώνετε σε έναν παίκτη αλλά θα τους ελέγχετε όλους. Αν και δεν κατανοώ ποια ακριβώς θα είναι η χρησιμότητα ενός τέτοιου αγώνα, το mode λέγεται Pro Clubs αλλά νομίζω από το Fifa14 (ή από το 13, δεν θυμάμαι) έχει καταργηθεί για τέτοιου είδους matches. Μπορείτε μόνο να φτιάξετε παίκτη στο Be a Pro και να παίξετε "κανονικό" 11vs11 με custom ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζα οτι εχει servers ιδιους και με διαφορετικο μηχανημα να μπορουσες να παιξεις πχ ps3 ο ενας και pc o αλλος.οσο αφορα το δευτερο εννοεις να φτοιαχω ενα παικτη πχ ενα αμυντικο και να παρω μια ομαδα πχ liverpool και να ελεγχω μονο τον 1 παιχτη;; Αν εννοεις αυτο δεν μ αρεσει καθολου. θα προτιμουσα να ελεγχω ολη τη ομαδα σ ενα on line παιχνιδι μ ενα φιλο που ειναι μακρια.αν υπαρχει αυτο που λεω στο fifa 14 πειτε μου αλλιως δε θα το δοκιμασω το on line. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια κατεβασα το fifa 14 απο το origin αλλα δν μου παιζει δεν μου κανει τιποτα μου ανοιγει το play gaming settings και exit αλλα παταω play και δεν μου κανει τιποτα ξερει κανεις τη μπορω να κανω για να παιξω...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασε επιδιωρθοση εγκαταστασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα