Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά έχω αγοράσει το fifa 14 και παίζω ultimate team. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Όταν πάω στο store της ultimate team  για να πάρω  packs μου λέει ότι η ανάλυση μου είναι ακατάλληλη για το store και μου λέει να την ανεβάσω όμως εγώ την έχω στο μέγιστο. Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Σύμφωνα με αυτό χρειάζεται να ανεβάσεις την ανάλυσή σου:

http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Fifa-ultimate-team-cant-access-store-or-packs-pc/td-p/1556525

Ποιά είναι η τρέχουσα ανάλυση που έχεις; 

• Moderators

1024*768

Αυτό φαίνεται να είναι αρκετά χαμηλό. Η κάρτα και η οθόνη σου δεν υποστηρίζουν μεγαλύτερη ανάλυση; 

Μήπως μπορείς να κάνεις την αγορά που θέλεις από το web app ή το club που αναφέρουν στο παραπάνω link?

http://www.easports.com/fifa/football-club

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,

μια ερωτηση....δεν ειμαι σιγουρος καπου νομιζω οτι το πηρε το ματι μου στο forum (εψαξα λιγο σε προηγουμενα ποστ) ΑΛΛΑ παλι μπορει να κανω και λαθος...

υπαρχει η δυνατοτητα οταν βγαλω μια πασα σε καποιον παιχτη μου που ομως ειναι οφσαιντ να πατησω κατι ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.....

Μου εχει συμβει να μου χαλασει φαση ετσι ενω υπηρχε 2ος παιχτης μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ...

EDIT!!!!!!

ok το χω, L2+R2 + αντιθετη κινηση  :-D

Επεξ/σία από Karellen

Καλησπέρα παιδιά ....

Για όσους παίζουνε Ultimate team αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα!!!

Μου βγάζει συνέχεια αντιπάλους με χαμηλό chemistry και με λάθος θέσεις και βγάζει connection lost...

Eπίσης με ποιο κουμπί γίνεται να αλλάξω αυτον που κάνει το πλάγιο??

Εδώ και καιρό Division 1 και όσο πάει μισώ το παιχνίδι όλο και περισσότερο... Κυρίως από τον τρόπο παιχνιδιού που κάνουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τα στατιστικά των παικτών. Κλασσική Μπάγερν Μονάχου, κεφάλι κάτω και σπριντ πάνω στη γραμμή με Ριμπερί ή Ρόμπεν και σέντρα στον Μάντζουκιτς, ο οποίος μόνο με θεϊκή παρέμβαση μπορεί να χάσει κεφαλιά! Γενικά overpowered οι πρωτοκλασάτοι παίκτες αλλά όχι μόνο επιθετικά καθώς το FIFA14 μας έμαθε πως όλοι αυτοί είναι και καταπληκτικοί αμυντικοί! Για τα γελοία γκολ που μπαίνουν συνεχώς από απίθανες γωνίες μετά από απίθανες κόντρες που πάντα ευνοούν τους επιθετικούς (και τους δικούς μου φυσικά), έχουν αποτελέσει λόγο για πολλά quits...

παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο το προβλημα πραγματικα θα σας το χρωσταω.δεν μου φορτωνει την επιλογη new tournament με πεταει συνεχεια εξω.μιλαω για το of line.εχω windows 7 nvidia καρτα γραφικων 4gb μνημη intel core i5.

παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο το προβλημα πραγματικα θα σας το χρωσταω.δεν μου φορτωνει την επιλογη new tournament με πεταει συνεχεια εξω.μιλαω για το of line.εχω windows 7 nvidia καρτα γραφικων 4gb μνημη intel core i5.

Προφανώς στη διαδρομή του φακέλου My Documents, έχεις ελληνικούς ή μη αγγλικούς χαρακτήρες. Κάνε μετακίνηση του φακέλου σε διαδρομή που να έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες και θα είσαι εντάξει. Είχα το ίδιο πρόβλημα και μόλις έκανα την παραπάνω διαδικασία, διορθώθηκε.

Προφανώς στη διαδρομή του φακέλου My Documents, έχεις ελληνικούς ή μη αγγλικούς χαρακτήρες. Κάνε μετακίνηση του φακέλου σε διαδρομή που να έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες και θα είσαι εντάξει. Είχα το ίδιο πρόβλημα και μόλις έκανα την παραπάνω διαδικασία, διορθώθηκε.

δεν το καταλαβα αυτο φιλε αν γινεται λιγο πιο λιανα...

...με το νεο προ καταπιαστηκα αρχικα και ψιλοκολλησα....ειπα επ κατι εχουμε εδω!!!!  οσο ομως επαιζα τοσο μου 8υμιζε το προ13 (με καποιες προσθηκες PLUS αλλαγες προς το χειροτερο) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.Θελει δουλεια...σιγουρα θα το παρακολουθω....

Στο ποδοσφαιρο ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.....και γκολ απο ριμπαουντ και χαζα γκολ και κουλα γκολ κλπ κλπ απλα προσθεστε στο φιφα και στο προ το γκολ scripted  :-D

Τι ακριβως παιζει με το scripting? Ουσιαστικα υπαρχει μια "μηχανη" απο την ΕΑ που δεν σου επιτρεπει να κερδιζεις πολλα ματς στη σειρα, ετσι ωστε να αγοραζεις coin packs? Το εχω καταλαβει σωστα ή πεφτω έξω? 

δεν το καταλαβα αυτο φιλε αν γινεται λιγο πιο λιανα...

Στον σκληρό δίσκο που βρίσκεται το λειτουργικό σου υπάρχει ένας φάκελος που λέγεται "Έγγραφα" (My Documents αν έχεις αγγλικά windows) με διαδρομή C:\Users\(όνομα χρήστη)\Documents. Αν στο όνομα χρήστη των windows εσύ έχεις επιλέξει "Στέφανος", τότε στη δική σου περίπτωση είναι C:\Users\Στέφανος\Documents. Εκεί μέσα υπάρχουν αρχεία του FIFA και κάποια από αυτά τρέχουν όταν πας να παίξεις Tournament. Το FIFA όμως δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες στη διαδρομή του φακέλου και γι αυτό κρασάρει.

Οπότε εσύ βρίσκεις τον εν λόγω φάκελο "Έγγραφα", κάνεις δεξί κλικ επάνω του, πηγαίνεις στην καρτέλα "Θέση", κάνεις κλικ στο "Μετακίνηση" και τον τοποθετείς σε κάποια διαδρομή χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες, π.χ. C:\MyFolder\ ή ακόμη και σε άλλο δίσκο αν έχεις. Μετά τρέχεις το παιχνίδι και όλα κομπλέ!

post-88018-0-99614400-1390980878_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...