Karellen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα, ενα γκολακι κι απο μενα για το κοντρολ περισσοτερο (ΑΛΛΑ και για την μεγαλη επιστροφη μου στο φιφα!) http://www.easports.com/media/play/video/183028316 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=X0gQWgt4pc4 εχει ΠΟΛΥ γελιο αλλα μεχρι εκει.... DONT TRY THIS AT HOME ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=X0gQWgt4pc4 εχει ΠΟΛΥ γελιο αλλα μεχρι εκει.... DONT TRY THIS AT HOME ! Καλα τρελο γελιο οντως!! LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πάντως καλή ιδέα αν κάποιος από την παρέα σε πρήζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 .....χαχαχα προτιμω να βαλω στοιχημα μπυρες ή σουβλακια!χαχαχα πλακα πλακα ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ να αγωνιζεσαι ετσι!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Όλα τα λεφτά είναι η φάτσα του τύπου που τρώει το πρώτο γκολ. Lol! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 καλημερα σε ολους μπορει να μου πει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον εκτελεστη του αραουτ κατα την διαρκεια του αγωνα??? ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 <p>καλημερα σε ολους</p> <p> </p> <p>μπορει να μου πει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον εκτελεστη του αραουτ κατα την διαρκεια του αγωνα???</p> <p> </p> <p>ευχαριστω προκαταβολικα</p> Πατάς L2 και R2 (LT και RT) και έρχεται παίχτης σου που έχει long throw in trait και το εκτελεί (δεν πιάνει πάντα!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ συν-γαυρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frapes87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 παιδιά μήπως ξέρει κανείς πώς βγαίνει το attribute masking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 παιδιά μήπως ξέρει κανείς πώς βγαίνει το attribute masking? Μηπως μιλας για το Manager? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frapes87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μηπως μιλας για το Manager? όχι η έκφραση μόνο είναι απο το manager όταν ξεκίνησα career και έβαλα να δώ παίχτες μόνος μου δέν μου έβγαζε καθόλου στατιστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 http://www.easports.com/media/play/video/183865838 Εζιλ! ....το πιστολιασε!(ή καλυτερα το παστελωσε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Φέρτε το νέο ignite engine στο PC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μα δεν το "σηκώνει" καρντιά μου! Θυμάσαι πόσα χρόνια έκανε η EA να χρησιμοποιήσει κοινή μηχανή μεταξύ κονσόλων και PC; Ελπίζω να μην πάρει πάλι τόσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα