Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το fifa 14 θα με στείλει στο ψυχιατρείο...Εφτάσα 2 φορες τελικό κυπέλλου στο online και έχασα και στους 2 για ένα γκολ.Γιατί παίζουνε σαν λυσσασμένοι όλοι στον τελικό μπορεί να μου πει κανείς?

Εγω σταματησα να παιζω κυπελλο... Δεν την παλευα αλλο, θα με περνουσαν για τρελο οι γειτονες απο τα βρισιδια :-) Σου λεει το παιδι χαζεψε, μονος του μιλαει... Μαλλον ειναι αρκετα καλοι αυτοι που φτανουν στους τελικους και γω μετριος!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι δυσκολο πραγματικα. Πρεπει να εισαι και τυχερος! Το περισσοτερο που εχω φτασει ειναι τελικος, στο FIFA 12!

Επεξ/σία από Nix_

Έχω την εντύπωση πως στον τελικό σε βάζει να παίζεις με κάποιον με μεγαλύτερο level. Δεν το έχω ψάξει όμως. Απλά μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση.

Έχω την εντύπωση πως στον τελικό σε βάζει να παίζεις με κάποιον με μεγαλύτερο level. Δεν το έχω ψάξει όμως. Απλά μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση.

Ειναι καλυτερος λογικα γιατι αν παρατηρησεις οταν ψαχνει λεει similar team star lever, ενω στο divisions εκτος απο αυτο αναφερει και similar division. Δεν θυμαμαι καλα να σας πω ακριβως πως τα γραφει, στο περιπου το αναφερω!

Καλησπερα καποιες μερες μαζευτηκαμε εδω με κατι φιλους και επειδη δεν ηθελα να παιζω μονος μου και να κοιτανε

τους εβαλα να παιξουν και αυτοι,το θεμα ειναι οτι μου γα.... το ποστοστο νικες ηττες παρα πολυ.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω clear και να ξεκινησω απο την αρχη.Να σβησω το history με λιγα λογια.

Καλησπερα καποιες μερες μαζευτηκαμε εδω με κατι φιλους και επειδη δεν ηθελα να παιζω μονος μου και να κοιτανε

τους εβαλα να παιξουν και αυτοι,το θεμα ειναι οτι μου γα.... το ποστοστο νικες ηττες παρα πολυ.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω clear και να ξεκινησω απο την αρχη.Να σβησω το history με λιγα λογια.

Παίζει κάπου ρόλο το ποσοστό αυτό ή είναι για τα ματιά του κόσμου;

Καλά κρασά..Ξέρεις, σου λέει πολλοί παίρνουν κονσόλα για τα ποδοσφαιράκια, ας τα κάνουμε καλύτερα στις κονσόλες για να κάνουμε τον άλλον να πάρει τη νέα κονσόλα.Αλλιώς είναι απαράδεκτο αυτό.

Καλά κρασά..Ξέρεις, σου λέει πολλοί παίρνουν κονσόλα για τα ποδοσφαιράκια, ας τα κάνουμε καλύτερα στις κονσόλες για να κάνουμε τον άλλον να πάρει τη νέα κονσόλα.Αλλιώς είναι απαράδεκτο αυτό.

Και σκεψου επισης πως στις κονσολες εχουν τριπλασια τιμη... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...