Nix_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το fifa 14 θα με στείλει στο ψυχιατρείο...Εφτάσα 2 φορες τελικό κυπέλλου στο online και έχασα και στους 2 για ένα γκολ.Γιατί παίζουνε σαν λυσσασμένοι όλοι στον τελικό μπορεί να μου πει κανείς? Εγω σταματησα να παιζω κυπελλο... Δεν την παλευα αλλο, θα με περνουσαν για τρελο οι γειτονες απο τα βρισιδια Σου λεει το παιδι χαζεψε, μονος του μιλαει... Μαλλον ειναι αρκετα καλοι αυτοι που φτανουν στους τελικους και γω μετριος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 χαχαχαχαχ και συ τα ίδια εε;. εγώ το χα πάρει το κύπελλο μια φόρα μόνο και αυτό στο fifa 13 όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειναι δυσκολο πραγματικα. Πρεπει να εισαι και τυχερος! Το περισσοτερο που εχω φτασει ειναι τελικος, στο FIFA 12! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από Nix_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έχω την εντύπωση πως στον τελικό σε βάζει να παίζεις με κάποιον με μεγαλύτερο level. Δεν το έχω ψάξει όμως. Απλά μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχω την εντύπωση πως στον τελικό σε βάζει να παίζεις με κάποιον με μεγαλύτερο level. Δεν το έχω ψάξει όμως. Απλά μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Ειναι καλυτερος λογικα γιατι αν παρατηρησεις οταν ψαχνει λεει similar team star lever, ενω στο divisions εκτος απο αυτο αναφερει και similar division. Δεν θυμαμαι καλα να σας πω ακριβως πως τα γραφει, στο περιπου το αναφερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα καποιες μερες μαζευτηκαμε εδω με κατι φιλους και επειδη δεν ηθελα να παιζω μονος μου και να κοιτανε τους εβαλα να παιξουν και αυτοι,το θεμα ειναι οτι μου γα.... το ποστοστο νικες ηττες παρα πολυ.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω clear και να ξεκινησω απο την αρχη.Να σβησω το history με λιγα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Όχι δεν νομίζω. Κλειδώνει στον λογαριασμό σου και δεν μπορείς να αλλάξεις προφίλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Όχι δεν νομίζω. Κλειδώνει στον λογαριασμό σου και δεν μπορείς να αλλάξεις προφίλ. pfff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα καποιες μερες μαζευτηκαμε εδω με κατι φιλους και επειδη δεν ηθελα να παιζω μονος μου και να κοιτανε τους εβαλα να παιξουν και αυτοι,το θεμα ειναι οτι μου γα.... το ποστοστο νικες ηττες παρα πολυ.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω clear και να ξεκινησω απο την αρχη.Να σβησω το history με λιγα λογια. Παίζει κάπου ρόλο το ποσοστό αυτό ή είναι για τα ματιά του κόσμου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για τα μάτια του κόσμου κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τελικά στο PC είναι η ''next-gen'' μηχανή γραφικών ή αυτή υπάρχει μόνο για τις νέες κονσόλες όπως έλεγαν αρχικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μόνο στις κονσόλες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλά κρασά..Ξέρεις, σου λέει πολλοί παίρνουν κονσόλα για τα ποδοσφαιράκια, ας τα κάνουμε καλύτερα στις κονσόλες για να κάνουμε τον άλλον να πάρει τη νέα κονσόλα.Αλλιώς είναι απαράδεκτο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλά κρασά..Ξέρεις, σου λέει πολλοί παίρνουν κονσόλα για τα ποδοσφαιράκια, ας τα κάνουμε καλύτερα στις κονσόλες για να κάνουμε τον άλλον να πάρει τη νέα κονσόλα.Αλλιώς είναι απαράδεκτο αυτό. Και σκεψου επισης πως στις κονσολες εχουν τριπλασια τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 μια χαρα support ειναι αυτο για τις κονσολες,αλιμονο στους pc gamers που παιζουν μπαλα παντως το γρασιδι δεν κουνιεται ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα