xtrmsnpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δε γνωρίζω φέτος μονο στελνω. Πάντως τις άλλες χρονιές ερχόταν κάτι σα μήνυμα στο origin που έλεγε συμμετοχή στο παιχνίδι. α γιαυτό δεν έρχεσαι ποτέ να παίξουμε..κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Παιζω fifa απο το 11, παλαιοτερα φανατικος του pro. Κατα 80% παντα παιζω offline με φιλους. Ειμαι ο μονος που με εχει ξενερωσει απιτευτα φετος το fifa σε υπολογιστη; 1) Η κινηση των παιχτων ειναι αθλια. Διαλεγω ενα παιχτη στην αμυνα και παταω το δεξια να κουνηθει, χωρις τρεξιμο. Καθε φορα θα κανει ενα δευτερολεπτο να ξεκινησει. Και φυσικα αν του αλλαξω κατευθυνση, το ιδιο. Θα του παρει 5 ωρες. Παλι χωρις τρεξιμο. Και δεν μπορω να παιξω αμυνα καθολου, εχω παιχτες στατικους, που ειναι παντα 5 βηματα πισω απο τον επιθετικο. 2) Η βοηθεια στην αμυνα ειναι για γελια. Ο αμυντικος καθεται πολυ πιο μακρυα σε σχεση με το fifa 13 και στην αλλαγη κατευθυνσης τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 <p> Παιζω fifa απο το 11, παλαιοτερα φανατικος του pro. Κατα 80% παντα παιζω offline με φιλους.</p> <p><strong>Ειμαι ο μονος που με εχει ξενερωσει απιτευτα φετος το fifa σε υπολογιστη;</strong></p> <p> </p> <p>1) Η κινηση των παιχτων ειναι αθλια. Διαλεγω ενα παιχτη στην αμυνα και παταω το δεξια να κουνηθει, χωρις τρεξιμο.</p> <p>Καθε φορα θα κανει ενα δευτερολεπτο να ξεκινησει.</p> <p>Και φυσικα αν του αλλαξω κατευθυνση, το ιδιο. Θα του παρει 5 ωρες. Παλι χωρις τρεξιμο.</p> <p> </p> <p>Και δεν μπορω να παιξω αμυνα καθολου, εχω παιχτες στατικους, που ειναι παντα 5 βηματα πισω απο τον επιθετικο.</p> <p> </p> <p>2) Η βοηθεια στην αμυνα ειναι για γελια. Ο αμυντικος καθεται πολυ πιο μακρυα σε σχεση με το fifa 13 και στην αλλαγη κατευθυνσης τα ιδια.</p> Τα εχω ξανά γράψει και στο θέμα στις κονσόλες... είναι συνήθεια αυτό που γράφεις κ συγχρονισμός με το παιχνίδι το φιφα από πέρισυ, λιγότερο βέβαια, έχει βάλει την αδράνεια στο παιχνίδι. Τι θέλω να πω, πρέπει να σκεφτείς γρήγορα τι να κανείς κ πως θα αντιδράσεις κ φυσικά πιο γρήγορα από τον επιθετικό που αναφέρεις θέλει προπόνηση πολύ φέτος η αργοπορία που λες αν άλλαζες εσυ πιο γρήγορα παίχτη κ έτρεχες για να μαρκάρεις δε θα υπήρχε. Στο πραγματικό ποδόσφαιρο κ σε κάθε άθλημα οι αθλητές έχουν ένα χρόνο αδράνειας δεν αντιδρούν αστραπιαία αυτό για μένα κατάφεραν να το βάλουν στο φιφα φέτος από πέρισυ όπως ξανά είπα αλλά φέτος καλύτερα... @xtrmnspr Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόσκληση κ πρόκληση απλά πες το μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τα εχω ξανά γράψει και στο θέμα στις κονσόλες... είναι συνήθεια αυτό που γράφεις κ συγχρονισμός με το παιχνίδι το φιφα από πέρισυ, λιγότερο βέβαια, έχει βάλει την αδράνεια στο παιχνίδι. Τι θέλω να πω, πρέπει να σκεφτείς γρήγορα τι να κανείς κ πως θα αντιδράσεις κ φυσικά πιο γρήγορα από τον επιθετικό που αναφέρεις θέλει προπόνηση πολύ φέτος η αργοπορία που λες αν άλλαζες εσυ πιο γρήγορα παίχτη κ έτρεχες για να μαρκάρεις δε θα υπήρχε. Στο πραγματικό ποδόσφαιρο κ σε κάθε άθλημα οι αθλητές έχουν ένα χρόνο αδράνειας δεν αντιδρούν αστραπιαία αυτό για μένα κατάφεραν να το βάλουν στο φιφα φέτος από πέρισυ όπως ξανά είπα αλλά φέτος καλύτερα... @xtrmnspr Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόσκληση κ πρόκληση απλά πες το μου Nαι, αυτο που λες δεν γινεται, ειναι μια βλακεια που εχουν βαλει μες το παιχνιδι για να βοηθουν τους αδυνατους και να ισοροπησουν το gameplay. Εγω ουτε το τρεξιμο παταω στην αμυνα ουτε τιποτα, παταω τη βοηθεια σε αυτον που εχει την μπαλα και καλυπτω χωρους απο πισω. Λιγο να κουνησεις τον παιχτη προς την λαθος κατευθυνση το εχασες το παιχνιδι, εχει φυγει 3 μετρα και δεν προλαβαινει με τιποτα. Το δε χειροτερο ειναι η αλλαγη του παιχτη, πατας να κανεις αλλαγη και ο Θεος και η ψυχη του ποιον θα σου δωσει. Αλλα φυσικα εχει χειροτερεψει και το ΑΙ των συμπαιχτων που δεν εχουν την μπαλα, ειδικα στην αμυνα οπου ναναι τρεχουν. Αθλιοτητα παντου με λιγα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ετσί όπως το θέτεις δε γίνεται να βοηθούν τους αδύνατους. Απο τη στιγμή που το έχουν όλοι όλοι θα δυσκολεύονται. Το πρόβλημα που λές το είχα και εγώ στην αρχή πλέον οχι τόσο μου γίνεται μόνο οταν δεν είμαι γρήγορος.Οσο για την αλλαγή του παίχτη με το κουμπί της αλλαγής θα σου πάρει εναν απο τους πιο κοντινούς παίχτες στη μπάλα όντως μερικές φορές σου παίρνει αλλα ντάλον για αυτό ομως γίνεται να αλλάξεις και με το δεξί αναλογικό παίχτες ανάλογα με ποιά κατεύθηνση το γυρνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frapes87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Nαι, αυτο που λες δεν γινεται, ειναι μια βλακεια που εχουν βαλει μες το παιχνιδι για να βοηθουν τους αδυνατους και να ισοροπησουν το gameplay. Εγω ουτε το τρεξιμο παταω στην αμυνα ουτε τιποτα, παταω τη βοηθεια σε αυτον που εχει την μπαλα και καλυπτω χωρους απο πισω. Λιγο να κουνησεις τον παιχτη προς την λαθος κατευθυνση το εχασες το παιχνιδι, εχει φυγει 3 μετρα και δεν προλαβαινει με τιποτα. Το δε χειροτερο ειναι η αλλαγη του παιχτη, πατας να κανεις αλλαγη και ο Θεος και η ψυχη του ποιον θα σου δωσει. Αλλα φυσικα εχει χειροτερεψει και το ΑΙ των συμπαιχτων που δεν εχουν την μπαλα, ειδικα στην αμυνα οπου ναναι τρεχουν. Αθλιοτητα παντου με λιγα λογια. Πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου! Παίζω φιφα από το 99 και πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι το πιο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι εδικά στο κοντρόλ!!!! Η καθυστερημένη κίνηση του αμυντικού έπρεπε να γίνει γιατί πλέον και ο επιθετικός δεν κάνει το ίδιο εύκολα κοντρολ αν το πρόσεξες!!! Και μην ξεχνάμε ότι και στην πραγματικά απο την στιγμή που ο αμυντικός "πεσει" όπως όταν πατάς τετράγωνο τελείωσε ο επιθετικός έφυγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τι λετε ρε, αυτα δεν υπαρχουν. "Καθυστερημενη κινηση του αμυντικου" ειναι το τεραστιο lag που εχει στην κινηση; Και ναι, ευνοειται αυτος που δεν ξερει και στηνει την ομαδα με το κλασικο συστημα [μια πασα και αντεπιθεση για τετ-α-τετ] Η ΑΙ των συμπαιχτων ΧΑΛΙΑ, σε αντεπιθεση πανε οι αμυντικοι μου και φυλανε το σημαιακι του κορνερ!!!! Επαιζα παλι χτες με ενα φιλο, ετρεχα με τον Γουολκοτ και με προλαβαινε ο αμυντικος. Τρελαινομαι, στηνω το προ σε 10 λεπτα, ιδιες ομαδες, επαιζε ανοιχτα, του εφυγα 5 φορες με τον Γουολκοτ. Παιξαμε μερικα παιχνιδια και ξαναεβαλα Fifa και γελαγα ετσι οπως το εχουν καταντησει. Αντιο ζωη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Α οκ εκεί είναι η διαφωνία μας. Οτι σ'αρέσει να περνάς του πάντες με εναν γουολκοτ. Τότε καλά έκανες και έστησες το προ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frapes87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Α οκ εκεί είναι η διαφωνία μας. Οτι σ'αρέσει να περνάς του πάντες με εναν γουολκοτ. Τότε καλά έκανες και έστησες το προ. χαχαχαχαχαχα!!! Σωστός αν και πάλι δέν ισχύει γιατι εγώ με τον lennon δηλαδή γιατί τους αφήνω πίσω???? όχι πάντα αλλά όταν το πατάω όταν πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Α οκ εκεί είναι η διαφωνία μας. Οτι σ'αρέσει να περνάς του πάντες με εναν γουολκοτ. Τότε καλά έκανες και έστησες το προ. Aυτο καταλαβες, ε; FYI, αυτο που λες ειναι και το μειονεκτημα του fifa, πολυ ευκολες τριπλες. Εγω απλα θελω, οταν εχω τον Γουολκοτ και τρεχω πανω στη γραμμη, να μην με προλαβαινει ο αμυντικος, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κατσε εσυ με το μουφοFIFA που θελει 500 ωρες να στριψει ο αμυντικος, που δεν ξεχωριζουν οι γρηγοροι απο τους αργους, που στην αλλαγη παικτη σου δινει οποιον ναναι και που με εναν παιχτη μπορεις να περασεις ολη την ομαδα. Ετσι ειχε καταντησει και το pro πριν χρονια και εφυγα, ετσι κατηντησε και το Fifa τωρα. Και το pro εχει άλλα στραβα αλλα το gameplay του ειναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό με τον αμυντικό που προλαβαίνει τον επιθετικό στο Προ συμβαίνει 9 στις 10 φορές. Απορώ πως δεν το βλέπεις στο Προ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Aυτο καταλαβες, ε; FYI, αυτο που λες ειναι και το μειονεκτημα του fifa, πολυ ευκολες τριπλες. Εγω απλα θελω, οταν εχω τον Γουολκοτ και τρεχω πανω στη γραμμη, να μην με προλαβαινει ο αμυντικος, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κατσε εσυ με το μουφοFIFA που θελει 500 ωρες να στριψει ο αμυντικος, που δεν ξεχωριζουν οι γρηγοροι απο τους αργους, που στην αλλαγη παικτη σου δινει οποιον ναναι και που με εναν παιχτη μπορεις να περασεις ολη την ομαδα. Ετσι ειχε καταντησει και το pro πριν χρονια και εφυγα, ετσι κατηντησε και το Fifa τωρα. Και το pro εχει άλλα στραβα αλλα το gameplay του ειναι καλυτερο. κάτσε θέλει το φίφα 500000ώρες να στρίψει ο παίχτης και όχι στο προ; τί γίνεται;Άλλα παιχνίδια έπαιξα και φέτος,γιατί δεν τα βλέπω έτσι στο φιφα.. Πρώτα απο όλα,ρύθμισε πως θέλεις να αλλάζεις παίχτη,αν το βάλεις μόλις πατήσεις το κουμπί να αλλάζει και όχι κάποιον slider για να αλλάζει μονάχος του όταν έρθει κοντινή πάσα.. Έχει τόσες ρυθμίσεις για να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου,μέχρι και ένα σημείο στο online.. Εμένα πάντως όταν παίζω,δεν με περνάει ένα παιχτής όλη μου την άμυνα (μιλώ για online) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 κάτσε θέλει το φίφα 500000ώρες να στρίψει ο παίχτης και όχι στο προ; τί γίνεται;Άλλα παιχνίδια έπαιξα και φέτος,γιατί δεν τα βλέπω έτσι στο φιφα.. Πρώτα απο όλα,ρύθμισε πως θέλεις να αλλάζεις παίχτη,αν το βάλεις μόλις πατήσεις το κουμπί να αλλάζει και όχι κάποιον slider για να αλλάζει μονάχος του όταν έρθει κοντινή πάσα.. Παντα παιζω manual αλλαγη και ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση του Fifa φετος, μαζι με την ΑΙ των παιχτων χωρις την μπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Nichris ολα αυτά γιατί δε τα τεστάρεις με κάποιον καλο απεναντι σου; δηλαδή το παιδί που λέει οτι περνάει με το λενον παίξε μαζί του και παίξε άμυνα ωστε να μη σε περάσει με τον λενον αν σε περασει ακυρώνεται αυτό που λες οτι δε μπορείς να τρέξεις με τον γουολκοτ. Αν δε σε περάσει ακυρώνεται αυτο που λές με τον αμυντικό. Γιατί δε γίνεται να λες οτι δε μπορείς να τρέξεις σε ευθεία με τον γουλκοτ και να λες οτι ο αμυντικός κανει 500 ωρες να στρίψει ενας απο τους 2 θα είναι ευνοημένος. Θεωρώ πολλά που αναφέρετε ως αρνητικά δεν εχετε μπεί στη διαδικασία καν να τα μάθετε. Και κάνε αλλαγή παίχτη με το δεξι αναλογικό. Μακάρι αυτά που λές να ήταν όντως τα αρνητικά του φίφα. Α και περι εύκολων τρίπλων κάνε σε κάποιον που ξέρει να παίζει άμυνα τρίπλες και αν τον περάσεις έλα πες το μου.Καλή χρονιά σε όλους!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σοφός Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Πρόβλημα με fifa 14Ρε παιδια αγορασα το fifa 14.Εκει που τα κανω ολα εγκατασταση(origin,directx,to game) παταω να παιξω και μου βγαζει το logo της ΑΕ μενει για περιπου 5 δευτερολεπτα μετα εξαφανιζεται και δεν κανει τιποτα. ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ PC ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ GAME: CPU:intel core i3-2100 3.10 Ghz GPU: Nvidia GEforce GT 430 RAM:4GB ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ GAME Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα