nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ε, σαν τι στραβή να γίνει δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ε, σαν τι στραβή να γίνει δηλαδή; να μην βρίσκει παιχνίδια να παίξω.. ή κάτσε να πω το καλύτερο που διάβασα,να μου χακάρουν το FUT και να μου χαλάσουν την υπερομάδα που φτιάχνω. Αλλά ξέρω γω,στην χειρότερη να κάνω κάποιο φορμάτ,και να μην δέχεται το παιχνίδι να κατέβει από το origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ενα update στο σκορ μας στο 2v2 με τον gamwfifa 84-13 εχουμε και εχουμε βαλει στοχο τα leaderboards αλλα δε μας βαζει ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τσουλάει το πράμα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλα παει και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν είμασταν γκαντέμηδες και δε γαμιόταν το fifa πολύ σωστό το όνομα του. 5/13 ήτες είναι απο μαλακίες του φίφα η cheater ναι cheater στο 2v2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους παρακαλω εαν γινεται μια βοηθεια Δεν ξερω πως γινεται μια κοντινη σεντρα. Οταν λεω κοντινη εννοω π.χ. απο την πλαγια γραμμη της μεγαλης περιοχης να φτασει στο υψος του πεναλτυ μπορει να βοηθησει καποιος?? προσπαθω με το LB+Y αλλα δεν μπορω να το κανω οπως επισης με το LB+X ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 πανθηρα με το ερωτημα μου γελας??/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 χαχ ε δε ξέρεις να βγάλεις μια σέντρα ρε φίλε? Το κρατάς πατημένο το LB και το αφήνεις μόνο αμα πατησεις το Υ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αν και το εχω προσπαθησει αυτο που λες χωρις αποτελεσμα, σε ευχαριστω για την απαντηση μιλαω παντα για κοντινη σεντρα , φαλτσαριστη (και οχι συρτη κ ουτε λομπα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 LB+X αρχηγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω φιλε μου , το ειχα δοκιμασει αλλα χωρις αποτελεσμα ισως πρεπει να παταω απαλα το Χ ευχαριστω κ παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε 2 φορές το κουμπί της σέντρας με μια βγάζει τη μεγάλη μπαλιά τη κανονική με 2 φορές γρήγορα κάνει νομίζω αυτό που ζητάς, με τρείς πάλι κάνει συρτή δυνατή πάσα στο κέντρο της περιοχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια πως γινεται να κανουμε αποδοχη ενος invitation για friendly game απο φιλο μας? Πρεπει να πατησω κατι? Εννοειται οτι τον εχω στη λιστα φιλων. Γνωριζει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δε γνωρίζω φέτος μονο στελνω. Πάντως τις άλλες χρονιές ερχόταν κάτι σα μήνυμα στο origin που έλεγε συμμετοχή στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα