xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 πάμε ματσάκια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 αμα εννοείς φιλικό 1Vs1 είμαι μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 αμα εννοείς φιλικό 1Vs1 είμαι μέσα ναι αμέ και για 2v2 seasons μου είπε κάποιο παλικάρι από εδώ,αλλά δεν θυμάμαι ποιος xD εγώ συνεχίζω να παίζω στο esl ladder για πιο competitive .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ok MaGiC_ChEeTaH είμαι στο origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ανεβαίνω 3η κατηγορία στο Seasons και στα δύο πρώτα ματς με ξεπατώνουν, μπαίνω στα προφίλ τους και βλέπω ότι και οι δύο είναι στην 1η κατηγορία και με ελάχιστες ήττες και ισοπαλίες. Αυτό το matchmaking δε μπορούσε να βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε αντίπαλος ή έστω να ζητάει επιβεβαίωση για το αν θέλεις να παίξεις με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας; Δε σχολιάζω το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο έπαιζε ΜΟΝΟ με σέντρες. Πρέπει να έκανε 50 σέντρες σε όλο το ματς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το πρωι απο τις 2 πμ εως τις 8-9 πμ μπαίνουν ελάχιστοι στο Online και οσοι μπαίνουν είναι κατα κάποιο περίεργο τρόπο TOP CLASS. Για αυτό εγώ μπαίνω μετά τις 10-11 πμ, που μπαίνει πιο πολύς κόσμος και έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις έυκολο αντίπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 To ίδιο συμβαίνει και στο UT. Είχα κάνει πολλές ήττες και βλέποντας μετά τα στατιστικά με είχε βάλει να παίζω με 1η ή 2η κατηγορία ενώ ήμουν 3η ή και 4η!!! Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να σε ρωτά. Μελλοντική λύση θα ήταν να παίζουμε μαζί με PS και XBOX παίκτες ώστε να υπάρχει περισσότερος κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Φαντάζομαι θα ισχύει ό,τι και παλιότερα. Πως αν βρίσκεσαι στο match making και δεν σου βρει αντίπαλο μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα, μάλλον έχει αρχίσει και ψάχνει με πιο χαλαρά κριτήρια (πχ. διαφορετικές κατηγορίες κλπ) Οπότε καλό είναι να ακυρώσεις την έρευνα και να το βάλεις απ' την αρχή. Φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μπακάλικη λύση δηλαδή. Το κακό είναι ότι μόνο μετά το παιχνίδι μπορείς να δεις σε ποιά κατηγορία είναι ο άλλος, οπότε ποτέ δε μπορείς να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Yep. Ενώ μια απλή λύση θα ήταν στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά στις κατηγορίες να σου δείχνει έστω σε ποια είναι ο άλλος ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο αγώνας. Οπότε να αποφασίσεις αν θέλει να παίξεις ή όχι. Ή (επειδή στάνταρ κάποιοι θα το εκμεταλλευόντουσαν για να παίζουν συνέχεια με μικρότερες κατηγορίες) να σου έγραφε έστω ότι είστε σε διαφορετικές κατηγορίες, κι ας μην ανέφερε ποιες είναι αυτές. Αλλά η κοινή λογική είναι φαινόμενο προς εξαφάνιση στην ΕΑ, ειδικά όταν αφορά τους καταναλωτές και όχι τα έσοδα. Εδώ αφαίρεσαν τον κανόνα του πενταλέπτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=CkiFBPSQ1yY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μια ερώτηση,το είχα παρατηρήσει όταν είχα πάρει το game digital από την ΕΑ,δεν μου δείχνει product code..Όσοι το πήρατε με αυτό τον τρόπο,έχετε cdkey; Στην registry πως μπορώ να το βρω; παίζω κανονικά online κάνει και update squads και game patching όπως πριν λίγο.. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να μπορείς να το βρεις στη registry. Ούτως ή άλλως όμως το κλειδί πλέον σου είναι άχρηστο, αφού από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί (και άρα συνδεθεί με το Origin account σου) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από κανέναν (ούτε από σένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Changelog για το σημερινό patch πουθενά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να μπορείς να το βρεις στη registry. Ούτως ή άλλως όμως το κλειδί πλέον σου είναι άχρηστο, αφού από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί (και άρα συνδεθεί με το Origin account σου) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από κανέναν (ούτε από σένα). καλά αυτό να μου πεις,αλλά μου κάνει έκπληξη που δεν μπορώ να το δω πουθενά,ενώ όλα τα άλλα games που έχω το library γράφουν..όπως υπάρχουν και στην registry..Εφόσον παίζει online είμαι οκ,απλώς μη γίνει καμιά στραβή,τότε έχω μόνο το order number.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα