Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το φιφα το εχω αγορασμενο απλά αν μπορείτε να με πειτε να τα κάνω ολλα τα update σε ποια σελίδα παω γινετε μέσα στο φιφα;;;αν δεν μπορειτε να με πειτε εδώ στειλτε πμ ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι συνέχεια στο Internet και παίζεις Fifa, τότε το πιθανότερο είναι ότι το Origin έχει ήδη κατεβάσει τα updates χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε όμως κι αυτό που σου είπε ο Blue Panther. Επαναλαμβάνω ότι αναφερόμαστε στα updates/patches που έχουν να κάνουν με το ίδιο το παιχνίδι και όχι με τα roster των ομάδων. Τα τελευταία κατεβαίνουν χειροκίνητα από τα σχετικά μενού και σχετίζονται με το offline, αφού στο online τα roster κατεβαίνουν κι αυτά αυτόματα.

Νέα σειρά video στο κανάλι μας, τους Gaming Frame.

Fifa 14 Manager Career:

https://www.youtube.com/watch?v=Wt3NaUtPF34

Ελπίζω να σας αρέσει το video, αν ναι, μην ξεχάσετε να κάνετε like και subscribe στο κανάλι για την συνέχεια της σειράς!

Ρε παιδια να ρωτήσω γιατί θα τρελαθώ.. Παίζω pro clubs. Αν μου βγάλουν προωθημένη, ξέρω ότι είμαι offside, και θέλω να γυρίσει ο παίχτης πίσω για να μη διακοπεί το παιχνίδι, πως τον σταματάω; συνέχεια πάει μόνος του πάνω...

Ρε παιδια να ρωτήσω γιατί θα τρελαθώ.. Παίζω pro clubs. Αν μου βγάλουν προωθημένη, ξέρω ότι είμαι offside, και θέλω να γυρίσει ο παίχτης πίσω για να μη διακοπεί το παιχνίδι, πως τον σταματάω; συνέχεια πάει μόνος του πάνω...

Δοκίμασε με LT+ RT

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...