g6519 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/479211-fifa-14/?p=52765061 Προσωπικός τρόπος αποφυγής κεφαλι νασαι καλα παντελη. ευχαριστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παιδια στο ultimate team αγοραζεις καποιους προπονητες εκτος απο τον κανονικο για φυσικη κατασταση και κατι αλλους που δεν θυμαμαι..εχω παρει και γω αλλα δεν μπορω να τους βρω μεσα στο club μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αν αγοράσεις τις κάρτες που λες, έχε υπ' όψη σου ότι δεν μεταφέρονται αυτόματα στο club αλλά εμφανίζονται στην καρτέλα Unassigned, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με αυτές. Μήπως έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Για κάνε ένα login εδώ και ρίξε μια ματιά στην ομάδα σου: http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Με τον gamwfifa συνεχίζουμε δυνατά και έχουμε σκορ 35-8-4 πήγαμε τραίνο στη πρώτη division και το πήραμε κίολας κ τώρα μένουν 2 αγώνες για να πάρουμε το δεύτερο. Με ολυμπιακό παίζουμε και αργά το βράδυ επειδή δε βρίσκει με ρεαλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο ναι, μου το έλεγε χθες ότι σηκώσατε κούπα. Με τις υγείες σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παιδια στο ultimate team αγοραζεις καποιους προπονητες εκτος απο τον κανονικο για φυσικη κατασταση και κατι αλλους που δεν θυμαμαι..εχω παρει και γω αλλα δεν μπορω να τους βρω μεσα στο club μου. Μήπως δεν τους έχεις στείλει στο club? Στο UT παίρνεις παραπάνω από έναν προπονητή και έτσι δίνεις μεγαλύτερο bonus στα συμβόλαια μέχρι 50%. Δηλαδή οι προπονητές πάνε αθροιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καλημερα σας θελω να ρωτησω για το fifa 2014 αν εχει βγει patch (update)????? γιατι για το εχω το pro 2014 και για το προ εχει βγει ....για το φιφα γνωριζετε κατι ??? αν εχετε καμια σελιδα στειλτε pm ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν αγοράσεις τις κάρτες που λες, έχε υπ' όψη σου ότι δεν μεταφέρονται αυτόματα στο club αλλά εμφανίζονται στην καρτέλα Unassigned, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με αυτές. Μήπως έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Για κάνε ένα login εδώ και ρίξε μια ματιά στην ομάδα σου: http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team Μήπως δεν τους έχεις στείλει στο club? Στο UT παίρνεις παραπάνω από έναν προπονητή και έτσι δίνεις μεγαλύτερο bonus στα συμβόλαια μέχρι 50%. Δηλαδή οι προπονητές πάνε αθροιστικά. Εδω στο easports.com τους εχει και δεν ειναι στο Unassigned.Απλα μεσα απο το παιχνιδι δεν φαινονται. Δλδ μπορω να εχω περισοτερους απο ενα coach εκτος τον πρωτο οπως επησης και τους υπολοιπους coach ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι, μπορείς να έχεις πάνω από έναν προπονητές στο UT. Πχ αν έχεις προπονητές με συνολικό άθροισμα contracts 10% όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου θα πάρεις 10% παραπάνω αγωνιστικές. Έχω φτάσει στο μέγιστο 50% οπότε όταν ορίζω ένα συμβόλαιο πχ 28 αγωνιστικών σε ένα παίκτη παίρνω άλλες 14 αγωνιστικές bonus (σύνολο 42). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πω πω ρε φιλε με εσωσες τωρα και εχω βαρεθει να αγοραζω συμβολαια.. Το ιδιο ισχυει και με τους αλλους προπονητες ε? Δλδ τους physhio και fitness οσο περισοτερους αθριζονται οι ικανοτητες τους τοσο καλητερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι, έτσι είναι και για τους άλλους αλλά δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους. Επίσης για να αποφεύγεις τις κάρτες fitness θα κάνεις το εξής. Με τους 23 παίκτες σε κάθε ομάδα θα κάνεις 2 ενδεκάδες και ανά 2-3 αγώνες θα παίζεις με τη μία. Στην 23άδα μου έχω κάνεις μια αγγλική και μια γαλλική ομάδα και τις εναλλάσσω μόλις πέσει το fitness. Στο UT σπάνια θα κάνεις αλλαγή οπότε είναι καλός τρόπος να γλιτώνεις κάρτες και coins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν αγοραζω καρτες fitness απλα τους ξεκουραζω γιατι εχω δυνατο παγκο.. Επησης δεν προσπαθω να εχω παιχτες απο ιδια εθνικοτητα αλλα απο το ιδιο πρωταθλημα πχ αγγλικο. Θα ξεκινησω και δευτερη ενδεκαδα σιγα σιγα παντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πωω αυτά είναι .3 νίκες συνεχόμενες στο online seasons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 θελω να ρωτησω για το fifa 2014 αν εχει βγει patch (update).κανεις ρε παιδες να μου πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Για σας θέλω να ρωτησω αν εχει βγει update (patch) για το φιφα ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα