Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζω με την Barcelona και είμαι στο 2016. δείτε ομαδάρα που έχω......

valdes

ter stegen

cech

-----------------

montoya

de sciglio

badstuber

papadopoulos

pique

marquinhos

marc bartra

shaw

jordi alba

-----------------

pogba

lucas moura

fabregas

xavi

iniesta

illaramendi

schweinsteiger

pranjc

modric

guardado

isco

-----------------

bale

messi

aguero

balotelli

suarez

neymar

ερώτηση:γίνεται στο fifa 14 να λάβω job offer και να αφήσω την barcelona?

Επεξ/σία από bonjovi344
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Change log για το χθεσινοβραδινό update:

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2669986.page

You may have noticed that the third title update for FIFA 14 is currently live on PC. (Please note: the FIFA team’s aim is to have this update live on console later this week and we will update our channels as soon as we get confirmed deploy times for both, Xbox 360 and PS3.)

Thanks to everyone that has provided their feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums. We’ve been listening to the comments and our teams across the world have been working hard to prioritize and address the items that have been brought to our attention.

On freezing and crashing: our game data shows that previous updates and maintenance periods have helped immensely to improve stability but we will continue to investigate these reports internally and with our partners. In this update, we have addressed connectivity issues, and instances of freezing and crashing in several game modes.

In addition to stability reports, we have addressed the following items in the most recent title update:
· Career Mode lag when subbing players

· Fixed several FIFA Ultimate Team hangs, including:

o One instance of a crash when entering the FIFA Ultimate Team main menu

o A hang when comparing players after accepting a trade offer

· Skill Games pad arrows now switched to pass receiver when he gets the ball

· Virtual Pro numbers defaulting to 9 after a match

· Corrected instances of kit clashing

· New kits on Creation Centre showing as EA Kit 1

· Fixed some audio scenarios

· Co-Op Seasons squad changes will be reflected on teammate’s screen

· Added Bahia licensed kits and crest

Ειδικά ο συνδυασμός ταχύτητας, assisted controls και μεγάλων ομάδων είναι φονικός, αφού μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που -συνήθως- παίζεται. Αλλά τι να το κάνεις όταν σχεδόν κανένας δεν παίζει slow, ελάχιστοι παίρνουν ομάδες με λιγότερα από 4 αστέρια και φυσικά η πλειοψηφία θα προτιμούσε να τις κόψουν χέρια/πόδια παρά να παίξουν με manual ή έστω semi controls.

Νομίζω όμως ότι τα μεγαλύτερα πρόβληματα παραμένουν οι σέντρες και οι λόμπες.

ποτε μου δεν μου αρεσαν τα γκολ απο ....σεντρουλα!ουτε στο προ!Απο την αλλη ειμαι φαν της λομπας πασας(μακρινη αλλα και κοντινη) ειδικα αν το πιασει και απευθειας μετα το σουτ!ονειρο! :-D

Είχα να παίξω κανα 2-3 βδομάδες λόγω χαλασμένου χειριστηρίου (και το πληκτρολόγιο που δοκίμασα δεν υπήρχε καν...) και σήμερα που μπήκα λίγο μου φάνηκε πως η μπάλα φεύγει πιο εύκολα από τα πόδια. Άλλαξαν τίποτα ή ιδέα μου;

Ειδικά ο συνδυασμός ταχύτητας, assisted controls και μεγάλων ομάδων είναι φονικός, αφού μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που -συνήθως- παίζεται. Αλλά τι να το κάνεις όταν σχεδόν κανένας δεν παίζει slow, ελάχιστοι παίρνουν ομάδες με λιγότερα από 4 αστέρια και φυσικά η πλειοψηφία θα προτιμούσε να τις κόψουν χέρια/πόδια παρά να παίξουν με manual ή έστω semi controls.

Νομίζω όμως ότι τα μεγαλύτερα πρόβληματα παραμένουν οι σέντρες και οι λόμπες.

Δηλαδή δεν είναι και τόσο sim; :P

Αν οι δύο (ή περισσότεροι) αντίπαλοι θέλουν να παίξουν μπάλα, τότε είναι μια χαρά sim. Αν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι "νίκη πάση θυσία στο seasons για να ανεβούμε κατηγορία, άρα βάλτα όλα στο assisted και παίζε φλιπεράκι με σέντρες και λόμπες, μέχρι να βγάλει o ήλιος κέρατα", τότε προφανώς δεν είναι sim. :)

Η ένστασή μου είναι ότι και με assisted μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο αν υπάρχει παρόμοια διάθεση από τους παίκτες. Πάντως τα παιχνίδια που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν offline ακόμη και με αντίπαλο την A.I.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...