nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ωραιότατα και τα δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ξεκίνησα με τον gamwfifa οπως είπες ζεπο καλά πάει βρισκόμαστε (6-3-1) αν είχε και λιγότερο λαγκ το 2v2 θα ήταν ακόμα καλύτερα. Δε ξέρω γιατί αλλά έχει μια καθυστέρηση στην απόκριση στο 2v2 σε σχέση με το 1v1. Στην αρχή αυτό δε το είχε όταν είχα παίξει με κάτι άλλα παιδιά 2v2. Το skype δε νομίζω να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ε, είναι εγγύηση σε αυτά, 25 χρόνια παίζω teammates μαζί του σχεδόν σε κάθε sports game που έχει βγει και τον έχω μάθει καλά. Αυτό με το lag όντως ισχύει, αν και δεν έχει πάντα την ίδια καθυστέρηση (και δεν έχω καταλάβει αν έχουν και οι 4 παίκτες lag ή μόνο 1-2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ δεν είμαι σίγουρος πάντα. Πάντως η μια ητα που έχουμε είναι απο τους 34ους(123-30-33) και μας εβαλε μαζί τους αν κ με λιγη τύχη παραπάνω και λιγότερο λαγκ τους είχαμε 1-0 χάσαμε μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Στην ΕΑ ετοιμαζουν κατι εν οψει μουντιαλ διαβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κανά DLC της κακιάς ώρας πάλι ή κανονική έκδοση με βελτιώσεις στο gameplay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 προς το παρον τπτ συγκεκριμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω είναι κανείς άλλος που είχε ενεργοποιήσει το fifa με vpn πιο νωρίς; γιατί απο τη στιγμή που έκανε κάτι με servers maintenance δε με αφήνει να τελειώσω παιχνίδι μου πετάει σε κάθε παιχνίδι το an error occured and you are no longer synced with the online match κερδιζω χάνω το κάνει δε μπορω να καταλαβω. Ρωταω για το vpn γιατί κάτι τετοιο διαβασα στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 @padelis71992 σήμερα σου προέκυψε ή το έχεις γενικά το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 τις τελευταίες 2 μέρες και μονο στο 1v1 στο 2v2 δε το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μίλα με το chat της EA μήπως σε βοηθήσουν. Και εμένα φίλος μου είχε πρόβλημα και το έλυσαν μέσω chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αν μπω και το ξανα κανει θα επικοινωνησω. ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Nzepo ειδες το μηνυμα που σου εστηλα? Για ομαδα δεξι μπακ/.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα δεστε εδω ενα ωραιο γκολ -και τυχερο βεβαια- που εβαλα σε εναν μακακα http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/patric24/2014/video/175902295 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα δεστε εδω ενα ωραιο γκολ -και τυχερο βεβαια- που εβαλα σε εναν μακακα http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/patric24/2014/video/175902295 δε γίνεται να το δούμε ,ζητάει log in . ακυρο ,εντάξει.έπρεπε να κάνω όντως log in Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα