Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξεκίνησα με τον gamwfifa οπως είπες ζεπο καλά πάει βρισκόμαστε (6-3-1) αν είχε και λιγότερο λαγκ το 2v2 θα ήταν ακόμα καλύτερα. Δε ξέρω γιατί αλλά έχει μια καθυστέρηση στην απόκριση στο 2v2 σε σχέση με το 1v1. Στην αρχή αυτό δε το είχε όταν είχα παίξει με κάτι άλλα παιδιά 2v2. Το skype δε νομίζω να είναι :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, είναι εγγύηση σε αυτά, 25 χρόνια παίζω teammates μαζί του σχεδόν σε κάθε sports game που έχει βγει και τον έχω μάθει καλά. Αυτό με το lag όντως ισχύει, αν και δεν έχει πάντα την ίδια καθυστέρηση (και δεν έχω καταλάβει αν έχουν και οι 4 παίκτες lag ή μόνο 1-2).

Και εγώ δεν είμαι σίγουρος πάντα. Πάντως η μια ητα που έχουμε είναι απο τους 34ους(123-30-33) και μας εβαλε μαζί τους αν κ με λιγη τύχη παραπάνω και λιγότερο λαγκ τους είχαμε 1-0 χάσαμε μόνο.

Παιδιά να ρωτήσω είναι κανείς άλλος που είχε ενεργοποιήσει το fifa με vpn πιο νωρίς; γιατί απο τη στιγμή που έκανε κάτι με servers maintenance δε με αφήνει να τελειώσω παιχνίδι μου πετάει σε κάθε παιχνίδι το an error occured and you are no longer synced with the online match  κερδιζω χάνω το κάνει δε μπορω να καταλαβω. Ρωταω για το vpn γιατί κάτι τετοιο διαβασα στο google.

καλησπερα

δεστε εδω ενα ωραιο γκολ -και τυχερο βεβαια- που εβαλα σε εναν μακακα 

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/patric24/2014/video/175902295

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

δεστε εδω ενα ωραιο γκολ -και τυχερο βεβαια- που εβαλα σε εναν μακακα 

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/patric24/2014/video/175902295

δε γίνεται να το δούμε ,ζητάει log in .

ακυρο ,εντάξει.έπρεπε να κάνω όντως log in

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...