nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ευτυχώς το replay δεν ήταν δικό μου αλλά φίλου μου. Ο οποίος ούτως ή άλλως μόνο Χ πατάει, δεν θυμάμαι ποτέ να τον έχει δει να κάνει τάκλιν εδώ και... δεκαετίες. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το πράγμα δεν ήταν παράβαση. Ή σε παρόμοιες περιπτώσεις ας κάνει τουλάχιστον η ΕΑ τους επιθετικούς να βουτάνε για να είναι πιο αληθοφανές. Και πάλι βέβαια σε σχέση με παλιότερες χρονιές, η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πέτυχα τον erunildo που είναι έλληνας,και με νίκησε 3-2 στα seasons.τον κλφαρδο έχασα ευκαιρίες 1 πέναλτι.ολυμπιακός-ολυμπιακός παίζαμε Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Διαφωνώ ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τους διαιτητές φέτος. Πραγματικά ίσως είναι η μονή χρονιά που σφυρίζουν ότι να ναι. Καθάρα φάουλ δεν δίνονται , τάκλιν στην μπάλα τα σφυρίζουν πολλές φορές και πολλά άλλα. Ενα βήμα πίσω σε αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σε αυτό με τα τάκλιν θα συμφωνήσω, όπως επίσης και για τα offside. Γενικά όμως τις προηγούμενες χρονιές έχω την εντύπωση ότι έδινε πολλά περισσότερα φάουλ (και κυρίως πέναλτι) σε τζαρτζαρίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Βασικα με τα offside , δεν παίζει πλέον ο αμυντικός και ο επιθετικός να είναι στην ίδια ευθεία. Το χουν κάνει με ακρίβεια χιλιοστού. Η λεγόμενη αμφιβολία ύπερ του επιτηθέμενου δηλαδή δεν υπάρχει. Θα μου πεις , έτσι όπως είναι οι λόμπες φέτος , αν είχαμε και την αμφιβολία ύπερ του επιτηθέμενου το είχαμε χάσει το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πέτυχα τον erunildo που είναι έλληνας,και με νίκησε 3-2 στα seasons.τον κλφαρδο έχασα ευκαιρίες 1 πέναλτι.ολυμπιακός-ολυμπιακός παίζαμε Με Holebas στα μπακ περιμενες να κερδισεις; :Ρ Καλο ματσακι ηταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχ έλα ρε μεγάλε! Συγχαρητήρια για την νίκη.Holebas δεν ξαναβάζω τελείωσε.χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εχει lan αυτο το fifa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Όχι. Αν δεν κάνω λάθος, το τελευταίο Fifa που υποστήριζε LAN ήταν το 11 και έκτοτε το mode αυτό έχει καταργηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παιζω ultimate team απο φετος ομως και θα ηθελα λιγη βοηθεια στο θεμα. Στο chemistry πρεπει να ειναι ολοι οι παιχτες απο την ιδια χωρα η ομαδα για να γινει πρασινη η γραμμη η μπορω με καποια καρτα να τους βαλω καποιο skill και να γινει πρασινο.? Επησης με τα συμβολαια λιγουν συνεχεια και στην ουσια παιζεις μονο για αυτα εκτος και αν κερδισεις καποιο τιτλο.. Υπαρχει καποιο tip οστε να κερδιζεις συμβολαια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Διάβασε και τα 4 κομμάτια και θα είσαι οκ για αυτά που ρωτάς περί χημείας http://www.futhead.com/guides/32/fut14-chemistry-guide-part-1/ Συμβόλαια αγοράζεις από το market. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω άτομο για 2v2 seasons οποιος είναι ας μου πεί για να δοκιμάσουμε αν τη παλεύουμε μαζί... Να νοιώθει όμως ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω άτομο για 2v2 seasons οποιος είναι ας μου πεί για να δοκιμάσουμε αν τη παλεύουμε μαζί... Να νοιώθει όμως ε Για ρώτα τον gamwfifa, αν τον έχεις στο Origin, λογικά θα ψήνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τον έχω θα τον ρωτήσω... οποιος αλλος θέλει να μου πει.Παρτε και άλλο ενα γκολ μου http://cdn.www.easports.com/media/play/video/175352090 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2013 από padelis71992 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Υπερφυσικό βολέ! : http://www.easports.com/media/play/video/175430702 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα