Alejandro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Άρα άκυρο και το συμπέρασμα περί 7970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 @nzeppos λινκ δεν εχω,την στιγμη της e3 που παρουσιαζε η ea το φιφα νομιζω το ειπε..μπορει να κανω και λαθος.. @BLuE_PaNtHeR αν δεν ειναι συμβατη μιτρηκη με gpu,τοτε μην λες οτι θα χρειαζεται σιγουρα απο 7970 και πανω.. εγω με την 7870 ολα φουλ και ειμαι κομπλε ¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Με 6950@2GB και παίζει μια χαρά με τέρμα όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Άρα άκυρο και το συμπέρασμα περί 7970. ναι όντως.σίγουρα και με πιο φθηνες κάρτες θα παίζει. πάντως τα παίρνω όλα πίσω αυτα που είπα για την μητρική μου.Τελικά εβαλα το fraps και μέτρησα με όλα φουλ κολλημένο στο 60 fps έτρεχε .και δε πρόσεξα κανένα stuttering.μάλλον η ιδέα μου ήτανε. και μένα μια χαρα δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον ιδεα σου θα ειναι γιατι εγω παιζω με 5850 και δεν μασαει και μαλιστα το βαζω και σε 42 αρα full hd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε παιδια μην αγχωνεστε σιγουρα 8α ειναι και 8εμα cpu , μνημης...κλπ οχι μονο θεμα καρτας....το φιφα γενικα ειχε απαιτησεις αλλα ειπαμε ! εδω παιζουν FPS που ειναι καταιγιστικα σε γραφικα αρα και απαιτησεις.....το ποδοσφαιρακι τι να κλασει!χαχαχα Κι εγω προς το παρον ολα full no problem ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί μέχρι στιγμής. Το online δεν είναι τίποτα άλλο παρά 90 λεπτά διαρκούς πίεσης με τέρμα το turbo, συνεχείς προωθημένες και κυρίως lob through μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, αλλοπρόσαλλες φάσεις και τα περισσότερα γκολ είναι πραγματικά εντελώς στην τύχη, ό, τι να 'ναι γίνεται. To πρόβλημα με το high pressure το έχω επισημάνει πολλές φορές και με ενοχλεί απίστευτα. Όταν δεν χρησιμοποιείται από κανένα παίκτη το παιχνίδι είναι απολαυστικό και ρεαλιστικό σε πολλά σημεία. Στο σύνδεσμο http://forum.ea.com/uk/posts/list/2635708.page υπάρχουν μερικές καλές προτάσεις για το θέμα, οπότε όποιος θέλει ας συνεισφέρει. Είχα και εγώ πρόβλημα με τις lob through πάσες και βρήκα τη λύση. Σε επικίνδυνες επιθέσεις του αντιπάλου πάντα θα κρατάς ως ελεγχόμενο παίκτη τον τελευταίο αμυντικό (κάποιον CB) και θα τον έχεις να τρέχει προς το τέρμα ή στην περιοχή του τέρματος. Με αυτόν το τρόπο θα μπορείς να κόβεις εύκολα αντεπιθέσεις ή ψηλές μπαλιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 To πρόβλημα με το high pressure το έχω επισημάνει πολλές φορές και με ενοχλεί απίστευτα. Όταν δεν χρησιμοποιείται από κανένα παίκτη το παιχνίδι είναι απολαυστικό και ρεαλιστικό σε πολλά σημεία. Στο σύνδεσμο http://forum.ea.com/uk/posts/list/2635708.page υπάρχουν μερικές καλές προτάσεις για το θέμα, οπότε όποιος θέλει ας συνεισφέρει. Είχα και εγώ πρόβλημα με τις lob through πάσες και βρήκα τη λύση. Σε επικίνδυνες επιθέσεις του αντιπάλου πάντα θα κρατάς ως ελεγχόμενο παίκτη τον τελευταίο αμυντικό (κάποιον CB) και θα τον έχεις να τρέχει προς το τέρμα ή στην περιοχή του τέρματος. Με αυτόν το τρόπο θα μπορείς να κόβεις εύκολα αντεπιθέσεις ή ψηλές μπαλιές. Το κακό βέβαια αν ελέγχεις μόνο το μπακ ειναι ότι οι υπόλοιποι κοιτάνε σαν χάνοι τους επιθετικούς. Η πρόταση για το sprint είναι πολύ καλή αλλά δεν θα υλοποιηθεί ποτέ, δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το κακό βέβαια αν ελέγχεις μόνο το μπακ ειναι ότι οι υπόλοιποι κοιτάνε σαν χάνοι τους επιθετικούς.\ οχι αν κρατας πατημενο το teammate contain οταν εχεις βεβαια πολλους πισω απο τη μπαλα αλλαζεις και μαρκαρεις με τον ελεγχομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω, όμως σε συνθήκες co-op (το μόνο mode που παίζω πλέον) είναι μάλλον εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθούν. Εκτός κι αν κάτσουμε να το δουλέψουμε αρκετά με το συμπαίκτη μου, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω επιστήμη ένα παιχνίδι που τα περισσότερο γκολ μπαίνουν εντελώς στην τύχη και το lob through ζει και βασιλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως περνω ενα σεντερ μπακ και ο αλλος που κατεβαζει την μπαλα πατα το κουμπι για να ερθει το μποτακι να μαρκαρει και ειμαι μια χαρα δεν εχω προβλημα!!!Επισης για καποιους αντιπαλους τριπλατζιδες εχω βρει την λυση !!!Τρεχω και τον ακολουθω με το χ αλλα το αναλογικο το παω προ αντιθετη κατευθυνση οταν θα παει να κανει τριπλα για να γυρισει απο την αλλη ο παικτης μου εχει γυρισει ηδη και τον εχει κοψει αυτο βοηθαει παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ωραια.έφτασα τα 9 ματς στο seasons Online 4 νίκες 1 ισοπαλία 3 ήττες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 πωπωπω τί έκανα πάλι! πήρα στο online τον ολυμπιακό και νίκησα 2-0 την Real Madrid! να και το 2ο γκολ -γκολάρα που έβαλα με τον σαβιόλα!!! Πιστέυω είναι άνετα ένα απ τα καλύτερα γκολ της χρονιάς! http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/MaGiC_ChEeTaH/2014/video/174612001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 σας άρεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ο Μητρογλου εβγαλε την σεντρα? Μη-Μη-Μη-τρο-γλου!χαχαχα Νταξ αυτα ειναι γκολ που σου καθονται...κλασσικη σεντρουλα, αμυντικος Αλεν Ντελον (καλα πως και δεν την εκοψε ο Ραμος?!!!) και ο Μεγιστοτεραστιος Σαβιολα με θεαματικο τροπο. Αυτα γινονται στην πραγματικοτητα μονο απο τον Ριβαλντουυυυυυυυυυυ!Αντε και τον ΓουΡουνει! υγ Δεν τρελαθηκα αλλα μπραβο!Ωραιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα