euxoulhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 παιδια ερωτηση γτ βαριεμαι να καθομαι να ψαχουλευω ποστ πισω εμεις στον υπολογιστη για να δουμε τα ''next-gen'' γραφικα,θα μας το φερουν μεσω patch?και εχουν ανακοινωσει το ποτε θα γινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Έννοια σου και θα τα δεις στο Fifa 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 σοβαρολογεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι η ΕΑ μας έταξε οτιδήποτε nextgen στη φετινή έκδοση για PC. Τα γραφικά (όπως και το gameplay) θα παραμείνουν όλη τη χρονιά όπως έχουν αυτή τη στιγμή. Λογικά βέβαια θα βγει κανα mod για γρασίδια, textures κλπ, από αυτά που βγαίνουν κάθε χρόνο από μέλη της κοινότητας. Αλλά τίποτα επίσημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 μα αν δεν κανω λαθος στην e3 δεν ειχαν ανακοινωση οτι με το launch του τιτλους σε κονσολες θα γινει κ κυκλοφορια ενος πατς ωστε να γινει next gen..η θυμαμαι λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα, έχεις κάποιο link; Ίσα ίσα που η ΕΑ έφαγε πολύ κράξιμο επειδή βγήκε και είπε ότι η πλειοψηφία των PC δεν μπορεί να σηκώσει τη νέα Ignite engine και τα nextgen γραφικά, οπότε τα πάντα αναβλήθηκαν για του χρόνου (στην καλύτερη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 πως να μην φαει κραξιμο οταν κανει τοσο γελειες δηλωσεις? Και μετα ειπε οτι το BF4 στο pc θα εχει καλυτερα γραφικα απο τα one &ps4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ε, ΕΑ είναι, περιμένατε τίποτα καλύτερο; Γελάει ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτήσω. Αυτό το ρημάδι bug που βγάζει κόκκινη για την πλάκα διορθώνεται με κανένα patch? Καινούριος στο φιφα. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Aκόμα κόκκινη δεν θυμάμαι να έχω δει, ούτε και έχω ακούσει πολύ κόσμο να παραπονιέται γι' αυτό. Ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού και με όσους κάνουν πολλά τάκλιν (φέτος γενικά τα φάουλ στα τάκλιν δίνονται πολύ ευκολότερα από άλλες χρονιές). Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί μέχρι στιγμής. Το online δεν είναι τίποτα άλλο παρά 90 λεπτά διαρκούς πίεσης με τέρμα το turbo, συνεχείς προωθημένες και κυρίως lob through μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, αλλοπρόσαλλες φάσεις και τα περισσότερα γκολ είναι πραγματικά εντελώς στην τύχη, ό, τι να 'ναι γίνεται. Μόνο με το Co-op seasons ασχολούμαι πλέον ελάχιστα και πάλι γελάω με αυτά που βλέπω. Έχω παίξει 2vs2 σε οποιοδήποτε αθλητικό game πρόσφερε αυτή τη δυνατότητα εδώ και 25 χρόνια και νομίζω είναι η πρώτη φορά που κυριολεκτικά αισθάνομαι ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου δεν μπορώ με τίποτα να το βγάλω στο γήπεδο, αφού σχεδόν τα πάντα είναι θέμα τύχης και μόνο. Οι παίκτες έχουν εντελώς ασυνεπείς συμπεριφορές, οι επιθετικοί μπορούν ξαφνικά να ξεκινήσουν ένα απίστευτο σπριντ περνώντας τους πάντες και στην επόμενη φάση, πατώντας ακριβώς τα ίδια κουμπιά, να πηγαίνουν σαν ζόμπι ή να αρνούνται πεισματικά να επιταχύνουν και να τους προλαβαίνει και ο χειρότερος αμυντικός. Οι αμυντικοί άλλες φορές να μην μπορούν να τζαρτζάρουν ούτε 70χρονο κουτσό αντίπαλο (ή να πηγαίνουν ώμο με ώμο για 30 μέτρα) και στον επόμενο αγώνα να αφιονίζονται και να μην αφήνουν να περάσει τίποτα. Παράλληλα όμως να πατάς να διώξουν την μπάλα με τη μία κι αυτοί να κάθονται να σε κοιτάνε και να την χάνουν από τον επιθετικό μέσα στην περιοχή. Να βάζεις ultra defensive για να κρατήσεις σκορ και να κερδίζεις φάουλ στο 91', λίγο μπροστά από το κέντρο και όλη η ομάδα να πηγαίνει και να κατασκηνώνει στην αντίπαλη περιοχή αντί να κάτσουν πίσω οι περισσότεροι. Να ψάχνουμε το χι στο τελευταίο παιχνίδι και σε σουτ σε κενό τέρμα από τα 3 μέτρα με την εκπνοή του αγώνα, να πετάγεται από το πουθενά δεύτερος επιθετικός πάνω στη γραμμή και πρακτικά να διώχνει την μπάλα (παράλληλα σφυρίχθηκε και offside). Μετάνιωσα που δεν την έσωσα αυτή τη φάση, δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πράγμα. Τυχαίο μεν, αλλά όταν μαζεύονται τόσα πολλά τυχαία μέσα σε τόσους λίγους αγώνες, κάτι δεν πάει καλά. Τι να πω, απογοήτευση απλά. Ίσως αν ασχοληθώ παραπάνω να καταλάβω περίπου τι γίνεται αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε όρεξη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Οι κόκκινες προέρχονται από άλλο λόγο :-P (κατάλαβες). Πάντως φέτος δεν πρόκειται να παίξουμε κανένα καλό ποδοσφαιράκί. Κρίμα γιατί φέτος έχω και υπολογιστή να σηκώνει και τα δύο παιχνίδια σε φουλ γραφικά. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ...τι απαιτησεις (για pc) μπορει να εχει το φιφα15 αραγε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 RADEON HD 7970 και πάνω σίγουρα.για να το παίζεις στα φούλ γραφικά.εδω εγώ εχω την RADEON HD 7950 και το fifa14 μου κάνει λίγο stuttering αμα το βάλω όλα full .βέβαια αμα το βάλω όλα φουλ και μειώσω το antialising απο το Χ4 στο Χ2 μου παίζει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 @BLuE_PaNtHeR κάτι πάει λάθος στο σύστημά σου. Μου παίζει full σε λάπτοπ διετίας με GT 540Μ στα 60fps.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 η motherboard μου δεν είναι συμβατη με την κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα parts μου.εχω πει να την αλλάξω καιρό τώρα αλλά δε βρίσκω τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα