Karellen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 αυτο το αρχειο ακομα ρε θειο???!!!!!!!!!! μα καλα γιατι αργησαν τοσο αυτη την φορα? περαν καποιων που ομως εχουν προβληματα εχει βγει τπτ αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 εχει βγει αρχειο απο θειο v4 αλλα δεν ξερω αν φιξαρει τα bugs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) φιλε ευχουλη το ξερω αλλα καποια μπαγκς απο οτι γραφουν κι αλλοι παιχτες υπαρχουν σε οτι εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης...... θα δοκιμασω πατσακι για το ντεμο προς το παρον.... Νομιζω παντως οτι το φιφα 12 μου αρεσει περισσοτερο απο το 14 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2013 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το θέμα με το brightness (φωτεινότητα) πότε θα το φτιάξει η EA? σε άλλες οθόνες είναι πολύ φωτεινό το παιχνίδι και σε άλλες σκοτεινό (όπως σε μένα) http://forum.ea.com/uk/posts/list/2586581.page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGamer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/503290-fifa-14-ultimate-team-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 http://www.easports.com/media/play/video/174112033 γκολαρα μπεργκ στο 90 LETAROS13 οποιος θελει κανει add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Παιδια αμα δεν το αγορασετε εννωειτε θα εχετε προβληματα απο θειους τσαμπα μην μπλεκεται τα οικογενειακα σας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 καλο !!!!χαχαχα ...προσωπικα δεν το εχω αγορασει γιατι ``κατι`` με χαλαει σε σχεση με τα προηγουμενα...παλευω με το ντεμο+πατς για να βγαλω σιγουρο αποτελεσμα.....ο ανταγωνιστης φετος (προσωπικη αποψη) εκανε τεραστια προοδο!(με ολα τα - και φετος)..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιχνιδάρα το έχω λιώσει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν, προερχόμενος από το pro πολλά χρόνια. Είπα φέτος να !δοκιμάσω και το fifa. Αλλά ρε σεις πως στο καλό φτιάχνω τα πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο; Ενώ στις ρυθμίσεις είναι σωστές όπως τις θέλω, μέσα στον αγώνα αλλάζουν. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 καλο !!!!χαχαχα ...προσωπικα δεν το εχω αγορασει γιατι ``κατι`` με χαλαει σε σχεση με τα προηγουμενα...παλευω με το ντεμο+πατς για να βγαλω σιγουρο αποτελεσμα.....ο ανταγωνιστης φετος (προσωπικη αποψη) εκανε τεραστια προοδο!(με ολα τα - και φετος)..... Φιλε το προ ποτε δεν μπορεσε να ανταγωνιστη το φιφα και ημουνα παλιος φαν προ!!!!Το ντεμο πιστευω εχει διαφορα με την φουλ εκδοση!!!Το φιφα τσαμπα δεν περνει τις καλυτερες κρητικες σε σχεση με το προ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 http://www.easports.com/media/play/video/174231543Ενα γκολ μου ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Είναι αλήθεια πως στον υπολογιστή τα γραφικά είναι άθλια ε; Σε σχέση με την κονσόλα λέω.. Γιατί παίζω τώρα το FIFA 14 στον υπολογιστή και είναι σαν το PRO 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον το αντίθετο ισχύει. Εκτός αν έχει βάλεις low detail σε χαμηλή ανάλυση. Αν συνηθίσεις το παιχνίδι σε PC με τέρμα γραφικά στα 1920x1080, η έκδοση της κονσόλας δεν βλέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Φιλε το προ ποτε δεν μπορεσε να ανταγωνιστη το φιφα και ημουνα παλιος φαν προ!!!!Το ντεμο πιστευω εχει διαφορα με την φουλ εκδοση!!!Το φιφα τσαμπα δεν περνει τις καλυτερες κρητικες σε σχεση με το προ Κοιτα αν μιλησουμε με αριθμους σιγουρα το προ τρωει την σκονη του φιφα... Η ΕΑ ομως νομιζω οτι παιζει με αλλο μπατζετ και αυτοματα η συγκριση αν θες για μενα ειναι αδικη. Προσωπικα οι αριθμοι σε πωλησεις δεν μου λενε τπτ......το gameplay ειναι το θεμα .Αυτο ειναι το σημαντικο για μενα.Απο κει και περα τον πρωτο λογο εχει ο υποκειμενισμος.Εκει παω πασο!Δεν θα πεισω καποιον οτι πρεπει να του αρεσει κατι.Ματαιο, χασιμο χρονου. Ολοι μας οταν βγαινουν και τα 2 ποδοσφαιρακια κα8ε φορα τα προμη8ευομαστε ειτε με αγορα ειτε απο τον αγαπημενο 8ειο ωστε να δουμε τι εχουν αλλαξει, τι εχουν προσθεσει παντα για το καλυτερο ποδοσφαιρικο αποτελεσμα!Και κραταμε εκεινο που μας ταιριαζει... Κι εγω παρατησα το προ και πηγα στο φιφα 11. Αλλα οταν επαιζα προ6 ΔΕΝ επαιζα φιφα...Α!και οταν καποιοι επαιζαν φιφα 99 δεν ηξεραν καν το προ που νομιζω ειχε αλλη ονομασια....ΑΛΛΑ μην πλατιαζω, γι αυτο χρησιμοποιησα την λεξη ανταγωνιστης. Πως να το κανουμε, αυτες οι 2 εταιρειες, η μια την αλλη ανταγωνιζεται κλεβει,μιμειται......αυτο για μενα ειναι καλο...αυτο αλλωστε δεν γινεται πχ και στην μουσικη? Εγω φιλε περιμενω η ΕΑ με το φιφα να κανει την προσωπικη της ανατροπη γιατι απο το 11 η ΕΑ ξαναζεσταμενο φαγητο πασαρει (κι η αποψη μου ειναι οτι αντι να φτιαχνει καποια πραγματα (πχ το μη ρεαλιστικο πρεσαρισμα και στα 90 λεπτα) μου δυσκολευει πχ τον χειρισμο.......για μενα τα 3 τελευταια χρονια το ψιλοχαλαει αντι να το βελτιωνει το φιφα. Η Κοναμι απο την αλλη εκει που ΝΟΜΙΖΕ ο κοσμακης οτι παιζει ποδοσφαιρο βγαζει το προ14, ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ παιχνιδι, με ενα καρο προβληματα + τις ελλειψεις που εχει ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Για μενα παντως ο χειρισμος με οτι αυτο συνεπαγεται ειναι οτι πιο κοντα σε ποδοσφαιρο εχω δει μεχρι τωρα. Αυτο δεν σημαινει οτι εγκαταλειπω το φιφα απλα φετος αγαπω λιγο περισσοτερο το προ! Σιγουρα θα ηθελα να δω το φιφα14 στις νεες κονσολες πσ4 και χβοχ1, γιατι οχι και στο pc μου καποια στιγμη! ΥΓ ο Παντελης το μπουμπουνισε!!Μπραβο Παντελη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα