s33k3rgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οσοι το εχετε σε PC, στα seasons βρισκετε αντιπαλο σε manual control ? Θελω να το παρω αλλα αν ειναι σαν το 13 που δεν εβρισκες με τιποτα, δεν θα με ενδιεφερε. Δεν υπαρχει ψυχη φιλε, ειλικρινα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τι manual, εδώ ακόμα και στο semi είναι δύσκολο να βρεις (ειδικά αν παίρνεις ομάδα με 3-4 αστέρια ή χειρότερη). Γι' αυτό και το έχω παρατήσει. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον να παίζω με αντιπάλους που χρησιμοποιούν assisted. Προτιμώ να ρίχνω πασιέντζες στα Windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antgen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω για την ενημερωση. Καλυτερα τοτε το demo με ολα τα εξτρα που εχουν βγαλει (ομαδες, time extender και τα γηπεδακια) και manual με κανεναν φιλο στο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κάποια στιγμή θα βγει και η έκδοση του μπάρμπα (αν δεν έχει ήδη), οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτήν για να έχεις το φουλ παιχνίδι. Manual σε online πάντως μην ελπίζεις να παίξεις. Όσο η ΕΑ συντηρεί αυτή την αισχρότητα που ονομάζεται assisted controls, το παιχνίδι δεν θα δει προκοπή για όσους παίζουν manual/semi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antgen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχως και σε αλλα παιχνιδια με τετοιου ειδους επιλογες πχ.F1 20xx το ιδιο ισχυει.Εκει βεβαια εχεις να κοιταξεις και αλλου(rfactor, reiza κτλ) Παντως, φιλος που το εχει σε ps3 (παρολο τον λιγο, σχετικα με περσι κοσμο online, (προφανος λογω ελευσης του ps4) βρισκει με τη μια σε manual. Ειναι κριμα γιατι ειναι φοβερο ποδοσφαιρακι σε manual. Πραγματικα το χαιρεσαι και ας μην βγαινουν ολα οπως θα ηθελες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τι το 8ελετε το σκουπιδι δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο αλλα κεφαλοσφαιριση.απλα EA εισαι για τον π.... ομως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ποιος θα φανταζόταν ότι ο ορθότερος τρόπος "ανάπτυξης" σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν οι γιόμες .. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να το φτιάξουν αυτή τη χρονιά , αλλά μέχρι στιγμής το online έχει κάνει αρκετά βήματα πίσω φέτος. Τουλάχιστον από τη δική μου οπτική γωνία , έπειτα καμιά 70αριά match online. Η konami φταίει για όλα! Δε δίνει λίγο πίεση μπας και ξυπνήσουν και αυτοί στην EA ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Για το UT υπάρχουν αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις, αν το γκουκλάρεις θα βρεις πολύ πράμα. Τώρα το ποια ακριβώς είναι η λύση δεν έχω ιδέα. Το περίεργο είναι πως το ίδιο πράγμα κάνει σε ένα φίλο μου στο απλό Seasons (και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ συχνά). Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι στο ίδιο το router (ή σε κάτι που έχει το παιχνίδι και δεν αρέσει στο router), παρ' ολ' όλο που παίζει με τις ίδιες ρυθμίσεις με πέρσι (αν θυμάμαι καλά ένα σκέτο upnp enabled). όντος γίνετε χαμός στο ιντερνέτ με το θέμα...... λύση όμως δεν βλέπω και μάλλον είναι μαλακία της εταιρίας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τρία πράγματα πιστεύω πρέπει να αλλάξουν για να γίνει καλύτερο το παιχνίδι. Α. Η ευκολία του να βάζεις γκολ με κεφαλιά, ειδικά με σέντρα από κόρνερ. Βάζω πολλά γκολ έτσι, αλλά και τρώω. Η αγωνία μου κάθε φορά δεν είναι η ανάπτυξη του αντιπάλου αλλά αν θα κερδίσει κόρνερ. Β. Να φτιαχτεί το high pressure με μεγαλύτερη κούραση των παικτών. Μόλις ξεκινά το παιχνίδι καταλαβαίνω αμέσως αν οι παίκτες του αντιπάλου παίζουν έτσι. Είχα πει και παλιά πως 30 (στα 90) λεπτά παιχνιδιού να μπορείς να παίξεις έτσι με τους παίκτες να πέφτουν στο κόκκινο. Όχι άλλο 90λεπτο τρέξιμο. Γ. Να μην σφυρίζει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου ή αγώνα όταν κάποιος είναι στην επίθεση. Ειδικά το Α και το Γ ήταν μια χαρά στα προηγούμενα FIFA, απορώ γιατί τα άλλαξαν έτσι. Πάντως παρά τα ελαττώματά του, το FIFA μου προσφέρει απίστευτη διασκέδαση,απλά κάποια πράγματα θέλουν βελτίωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Και γω συνεχίζω να παίζω αρκετά και το διασκεδάζω κιολας (τις περισσότερες φορές) αλλά δε μπορώ να παραβλέψω τις χτυπητές αδυναμίες του παιχνιδιού. Επίσης τα χουν κάνει λίγο σαλάτα με τους διαιτητές. Σφυράνε πολλές φορές καθαρά τάλκιν στην μπάλα αλλά σχεδόν ποτέ για κράτημα στον παίχτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τρία πράγματα πιστεύω πρέπει να αλλάξουν για να γίνει καλύτερο το παιχνίδι. Α. Η ευκολία του να βάζεις γκολ με κεφαλιά, ειδικά με σέντρα από κόρνερ. Βάζω πολλά γκολ έτσι, αλλά και τρώω. Η αγωνία μου κάθε φορά δεν είναι η ανάπτυξη του αντιπάλου αλλά αν θα κερδίσει κόρνερ. Β. Να φτιαχτεί το high pressure με μεγαλύτερη κούραση των παικτών. Μόλις ξεκινά το παιχνίδι καταλαβαίνω αμέσως αν οι παίκτες του αντιπάλου παίζουν έτσι. Είχα πει και παλιά πως 30 (στα 90) λεπτά παιχνιδιού να μπορείς να παίξεις έτσι με τους παίκτες να πέφτουν στο κόκκινο. Όχι άλλο 90λεπτο τρέξιμο. Γ. Να μην σφυρίζει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου ή αγώνα όταν κάποιος είναι στην επίθεση. Ειδικά το Α και το Γ ήταν μια χαρά στα προηγούμενα FIFA, απορώ γιατί τα άλλαξαν έτσι. Πάντως παρά τα ελαττώματά του, το FIFA μου προσφέρει απίστευτη διασκέδαση,απλά κάποια πράγματα θέλουν βελτίωση. Για το Β έχω γίνει γραφικός λέγοντάς το από το Fifa 12. Το Α καταντάει τόσο γελοίο που ο άλλος φεύγει μόνος του από τα πλάγια και δεν συγκλίνει προς την περιοχή για να σουτάρει αλλά προτιμά να πάει προς τη γραμμή του άουτ για να βγάλει σέντρα, με εγγυημένη επιτυχία φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πραγματικά χωρίς το high pressure το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλύτερο. Πιο αργό, με περισσότερη σκέψη και ανάπτυξη. Βέβαια αν ο άλλος δεν χρησιμοποιεί καλά το high pressure μπορείς να βγάλεις αντεπιθέσεις και να τον τιμωρήσεις, αλλά αυτό είναι δύσκολο όταν παίζεις με αντίπαλο που έχει πολύ γρήγορους παίκτες. Και εκεί είναι το οξύμωρο, να βλέπεις παίκτες 75+ στο market που λόγω χαμηλού pace να έχουν χαμηλή τιμή αλλά στην πραγματικότητα να θεωρούνται άριστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τρία πράγματα πιστεύω πρέπει να αλλάξουν για να γίνει καλύτερο το παιχνίδι. Α. Η ευκολία του να βάζεις γκολ με κεφαλιά, ειδικά με σέντρα από κόρνερ. Βάζω πολλά γκολ έτσι, αλλά και τρώω. Η αγωνία μου κάθε φορά δεν είναι η ανάπτυξη του αντιπάλου αλλά αν θα κερδίσει κόρνερ. Β. Να φτιαχτεί το high pressure με μεγαλύτερη κούραση των παικτών. Μόλις ξεκινά το παιχνίδι καταλαβαίνω αμέσως αν οι παίκτες του αντιπάλου παίζουν έτσι. Είχα πει και παλιά πως 30 (στα 90) λεπτά παιχνιδιού να μπορείς να παίξεις έτσι με τους παίκτες να πέφτουν στο κόκκινο. Όχι άλλο 90λεπτο τρέξιμο. Γ. Να μην σφυρίζει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου ή αγώνα όταν κάποιος είναι στην επίθεση. Ειδικά το Α και το Γ ήταν μια χαρά στα προηγούμενα FIFA, απορώ γιατί τα άλλαξαν έτσι. Πάντως παρά τα ελαττώματά του, το FIFA μου προσφέρει απίστευτη διασκέδαση,απλά κάποια πράγματα θέλουν βελτίωση. είσαι πολύ σωστός φίλε ! +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ....τα αλλαξαν για να βριζουμε και να περιμενουμε να αγορασουμε το 15! χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τι το 8ελετε το σκουπιδι δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο αλλα κεφαλοσφαιριση.απλα EA εισαι για τον π.... ομως! πες τα Χρυσόστομε !!!! ....τα αλλαξαν για να βριζουμε και να περιμενουμε να αγορασουμε το 15! χαχαχα γιατί όχι ? είναι κ αυτό μια πολιτική της εταιρίας χαχαχα λέω σήμερα να παίξω 2 ματς Ultimate team στο πρώτο ματς 1-1 μόλις κάνω 2-1 δεν πρόλαβα να δω το replay πάρε disconnect , ευτυχώς όμως το χρεώθηκε ο άλλος...... τι να κάνω με αυτό το πρόβλημα ρε παιδιά ? έχω σαλταρη διότι χάνω coin και contracts απο μαλακία της εταιρίας δλδ..... το πήρα original για να παίζω online και online δεν μπορώ να παίξω !!! Ζήτω η EA Sports !!! keep walking..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα