Sed22 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 εμενα παιζει κανονινα μετα το τελευταιο crackfix και το update.δεν κρασαρε ουτε μια φορα!! και εμενα απλα μετα απο 10 λεπτα περιπου σου κανει shake camera ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και ναι λιγες μερες που ασχοληθηκα με το Seasons πηγα πρωτη κατηγορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και ναι λιγες μερες που ασχοληθηκα με το Seasons πηγα πρωτη κατηγορια και τι μας το λες και εκανες κανα κατορ8ωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Offline tournament δοκίμασε να παίξει κανείς; Όποτε πηγαίνω να ξεκινήσω είτε New Tournament είτε Custom Tournament, εμφανίζει ένα μήνυμα "Loading..." και επιστρέφει στην προηγούμενη οθόνη. Το έχει δει άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo213mavios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παιδιά την βοήθεια σας... έχω κατ'αρχάς windows 8. Έχω ένα χειριστήριο λίγο παλιό, (4 χρονάκια πριν το πήρα) logic3 jp 274 , και συμβαίνει το εξής: κάθε χρόνο για να φτιάξω τα controls, χρησιμοποιώ το x360ce. Φέτος αν βάλω το χειριστήριο χωρίς το πρόγραμμα, τα κουμπιά είναι ότι να'ναι , δεξιός μοχλός δεν λειτουργεί ( και δεν φτιάχνει με τίποτα). Όταν βάλω το πρόγραμμα, μόλις ανοίξω το παιχνίδι μου βγάζει error "unknown software exception (0xc0000417) στην τοποθεσία 0x724fb38e". Με το προγραμματάκι μέσα αλλά χωρίς το χειριστήριο δεν μου το βγάζει το πρόβλημα.... καμιά ιδέα κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://cdkeyshere.com/fifa-14-cd-key.html?filter_name=fifa%2014#.UlupgVC-18F το αγοραζω και το παιρνω στα καπακια? αν οχι να τραβηχτω καπου αν το παρω κανονικα http://www.cjs-cdkeys.com/products/FIFA-14-CD-Key-for-Origin.html απο εδω εχει παρει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermario29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εδω το εχει λιγο πιο φτηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σ ευχαριστω φιλε μου αλλα απ οτι βλεπω δεν δεχεται paysafe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermario29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ωπ! Συγγνωμη, δεν ηξερα οτι ηθελες να το αγορασεις με paysafe. Σ ευχαριστω φιλε μου αλλα απ οτι βλεπω δεν δεχεται paysafe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Παιδία τα seasons στο ονλαιν μετράνε;γιατί περισσότερο παίζω ultimate και δεν έχω ασχοληθεί πολύ ... Αποστολή από το Nexus 4 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τόσα χρόνια έπαιζα μόνο seasons αλλά φέτος το έχω ρίξει στο UT. Και τα 2 modes μια χαρά είναι ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ρε μάγκες , πάω να παίξω ultimate team 1vs1 και στις περισσότερες φορές όταν βρίσκει αντίπαλο μετά από 10 sec χάνετε η σύνδεση , εγώ όμως δεν έχω προβλήματα με την σύνδεση. τι μπορεί να φταίει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 το πηρα κι εγω και παιζω πρωτη φορα ονλαιν. παει καηκαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antgen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οσοι το εχετε σε PC, στα seasons βρισκετε αντιπαλο σε manual control ? Θελω να το παρω αλλα αν ειναι σαν το 13 που δεν εβρισκες με τιποτα, δεν θα με ενδιεφερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ρε μάγκες , πάω να παίξω ultimate team 1vs1 και στις περισσότερες φορές όταν βρίσκει αντίπαλο μετά από 10 sec χάνετε η σύνδεση , εγώ όμως δεν έχω προβλήματα με την σύνδεση. τι μπορεί να φταίει ? Για το UT υπάρχουν αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις, αν το γκουκλάρεις θα βρεις πολύ πράμα. Τώρα το ποια ακριβώς είναι η λύση δεν έχω ιδέα. Το περίεργο είναι πως το ίδιο πράγμα κάνει σε ένα φίλο μου στο απλό Seasons (και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ συχνά). Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι στο ίδιο το router (ή σε κάτι που έχει το παιχνίδι και δεν αρέσει στο router), παρ' ολ' όλο που παίζει με τις ίδιες ρυθμίσεις με πέρσι (αν θυμάμαι καλά ένα σκέτο upnp enabled). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα