Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα παιζει κανονινα μετα το τελευταιο crackfix και το update.δεν κρασαρε ουτε μια φορα!! 

και εμενα απλα μετα απο 10 λεπτα περιπου σου κανει shake camera ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Offline tournament δοκίμασε να παίξει κανείς; Όποτε πηγαίνω να ξεκινήσω είτε New Tournament είτε Custom Tournament, εμφανίζει ένα μήνυμα "Loading..." και επιστρέφει στην προηγούμενη οθόνη. Το έχει δει άλλος;

παιδιά την βοήθεια σας... 

έχω κατ'αρχάς windows 8. Έχω ένα χειριστήριο  λίγο παλιό, (4 χρονάκια πριν το πήρα) logic3 jp 274 , και συμβαίνει το εξής: 

κάθε χρόνο για να φτιάξω τα controls, χρησιμοποιώ το x360ce. Φέτος αν βάλω το χειριστήριο χωρίς το πρόγραμμα, τα κουμπιά είναι ότι να'ναι , δεξιός μοχλός δεν λειτουργεί ( και δεν φτιάχνει με τίποτα). Όταν βάλω το πρόγραμμα, μόλις ανοίξω το παιχνίδι μου βγάζει error  "unknown software exception (0xc0000417) στην τοποθεσία 0x724fb38e". Με το προγραμματάκι μέσα αλλά χωρίς το χειριστήριο  δεν μου το βγάζει το πρόβλημα....

καμιά ιδέα κανείς ?

http://cdkeyshere.com/fifa-14-cd-key.html?filter_name=fifa%2014#.UlupgVC-18F

το αγοραζω και το παιρνω στα καπακια?

αν οχι να τραβηχτω καπου αν το παρω κανονικα

http://www.cjs-cdkeys.com/products/FIFA-14-CD-Key-for-Origin.html

απο εδω εχει παρει κανεις?

ρε μάγκες , πάω να παίξω ultimate team 1vs1 και στις περισσότερες φορές όταν βρίσκει αντίπαλο μετά από 10 sec χάνετε η σύνδεση , εγώ όμως δεν έχω προβλήματα με την σύνδεση.

τι μπορεί να φταίει ? 

Οσοι το εχετε σε PC, στα seasons βρισκετε αντιπαλο σε manual control ? Θελω να το παρω αλλα αν ειναι σαν το 13 που δεν εβρισκες με τιποτα, δεν θα με ενδιεφερε.

• Like 1

ρε μάγκες , πάω να παίξω ultimate team 1vs1 και στις περισσότερες φορές όταν βρίσκει αντίπαλο μετά από 10 sec χάνετε η σύνδεση , εγώ όμως δεν έχω προβλήματα με την σύνδεση.

τι μπορεί να φταίει ? 

Για το UT υπάρχουν αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις, αν το γκουκλάρεις θα βρεις πολύ πράμα. Τώρα το ποια ακριβώς είναι η λύση δεν έχω ιδέα. Το περίεργο είναι πως το ίδιο πράγμα κάνει σε ένα φίλο μου στο απλό Seasons (και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ συχνά). Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι στο ίδιο το router (ή σε κάτι που έχει το παιχνίδι και δεν αρέσει στο router), παρ' ολ' όλο που παίζει με τις ίδιες ρυθμίσεις με πέρσι (αν θυμάμαι καλά ένα σκέτο upnp enabled).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...