s2117 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Νταξ,δε νομίζω ότι θα προτιμούσε κανείς κάποιο παιχνίδι λόγω καλύτερων μενού πάντως Άσε που εμένα προσωπικά του φίφα,μου φέρνουν λίγο ζαλάδα,προτιμούσα τα απλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ερχεται καινουριο Updete http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/FIFA-14-Title-Update-II-Live-on-PC-Consoles-Later-This-Week/m-p/1629367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Είναι σίγουρα καινούριο update ή απλώς λένε για αυτό που ήδη βγήκε σε PC (χωρίς να βελτιώσει και πολλά πράγματα) και το περιμένουν ακόμα στις κονσόλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ε λογικα 8α ειναι καινουριο αφου της κεφαλιες δεν της φτιαξαν καν στο πρωτο updete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Σωστά, πρακτικά δεν έφτιαξαν τίποτα. Αλλά στο παραπάνω άρθρο δεν μου φαίνεται να λέει ότι έχουν σκοπό να βγάλουν κάτι σε PC. Απλώς ότι αναμένεται άμεσα και για τις κονσόλες. Εκτός αν δεν διαβάζω κάτι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 FIFA 14 Title Update II - Live on PC. Το λέει ο τίτλος , το patch τρέχει ήδη στο pc. Δεν είδαμε και καμιά διαφορά. ΙΣΩΣ λίγο στις κεφαλιές , από lofted through balls δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως. Παντελή τι λες εσύ που ξέρεις και περισσότερα? Υ.Γ. fixxxer29 εδώ , έκανα Post με το λογαριασμό της κοπελιάς μου καταλάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλά κ έτσι θα το αφήσουν οι επιστήμονες της ε.α. Τα κόρνερ κ της κεφαλιες δεν ντρέπονται λιγο 40 ευρώ τους έσκασα, ασε το άλλο το bug όταν κανείς ψυλοκρεμαστη μπαλιά κ σκάει η μπάλα στο χορτάρι μετά πέρνει πολυ φορά έλεος δλδ .ασε που οι τερματοφύλακες είναι για κώνοι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το μόνο που παρατήρησα εγώ στις κεφαλιές είναι μόνο κατι υπο πίεση που τις στέλνουν δεξια κ αριστερα απο το τέρμα κάτι που δε μου συνέβαινε πριν. Ε μπορει να μπαίνουν 7/10 πλέον ενώ πριν μπαίνανε 8/10 κανανε προοδο σε αυτο. Για τις ψηλές μπαλιές αν δε παίζεις με teamate contain και εσύ να χειρίζεσαι το παίχτη που φυλάει αυτον που πάει να κάνει κίνηση ωστε να ακολουθήσεις, το γκολ είναι σίγουρο! Εγω αυτό κάνω και τα έχω γλιτώσει αυτά.Τώρα ψάχνω τρόπο να γλιτώσω τις κεφαλιές, σήμερα μια που θίχτηκε αυτο το θέμα περι κεφαλιών έκανα αντ εναν που έχασα και απο τα νεύρα μου του κατέβασα τα πάντα γιατί το μόνο που έκανε ήταν ribery ή robben κεφάλι κάτω τρεξιμο σεντρα mandzukic κεφαλιά γκολ. Και εγω να παλεύω με τον neuer και με τα δοκάρια, ε δεν άντεξα του κατέβασα καντηλια στο τσατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Όσοι παίζετε Ultimate Team μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες για τους παίκτες ή να δοκιμάζετε squad στο http://www.futhead.com/14/players/. Πολύ καλή σελίδα με άπειρη πληροφορία για αυτούς που ενδιαφέρονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mezard Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από Mezard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το αγόρασα και γω σήμερα 27,5€ παρακαλώ και ως τώρα έχω στο Online seasons 3 ήττες και 1 νίκη .στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν η νίκη τον κέρδισα 3-1 και έπαιζα με 10 παίχτες από το 45' και ενώ το σκόρ ήταν 1-1 χαχαχ Τελικά αρχίζει και μ αρέσει το παιχνίδι,θέλει λίγο να το συνηθίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ai-giorgis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα controller του ps3 και θέλω να παίξω fifa 14 στο pc Αλλα ο δεξιός μοχλός δεν δουλεύει ξέρει κανείς γιατί; Έχω το ds3 tool σαν προγράμμα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 καλο παιχνιδι φαινεται..το ειχα παρεξηγησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ai-giorgis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το εκανα emulate σαν xbox360 controller και δουλεψε τελικα Για το fifa 14 έφτιαξες το control και πιάνει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που έκανες παράθεση είναι η λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα