euxoulhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια γτ αργει τοσο πολυ να το φερει ο θειος μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 επειδή μάλλον όλοι το αγοράζουν για να παίζουν online και μόνο ελάχιστοι το παίζουν offline 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vag.93 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Και περσι ειχε βγει τελη Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος και φημες λενε οτι η ΕΑ πληρωνει τις γνωστες ομαδες που βγαζουν τα scene releases ωστε να το καθυστερησουν... Φυσικα ειναι απλα φημες, αλλα παει να γινει urban legend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το επίσημο changelog του update :• Balancing lofted through balls. • Balancing attacking headers. • Balancing finesse shots. • Improved defender switching during crosses. • Freezes while making substitutions during gameplay. • Freezes while entering and exiting Leaderboards. • Improvements made to Dynamic Camera. • Corrected crowd sections in Signal Iduna Park. • Corrected “Any” and “GK” filters in Pro Clubs. • We've responded to the community and upgraded FIFA 14 cover star Stephan El Shaarawy to 4* Skills in Online Seasons, Head to Head, and Career Mode using EA SPORTS Football Club Match Day. Since the FIFA 14 Ultimate Team ratings and database are separate from the Match Day Update, he will be assessed and potentially upgraded in FUT at a later date. Προσωπικά εγώ δεν παρατήρησα καμία διαφορά σε κεφαλιές και lofted through balls . Αντιθέτως το παιχνίδι μου φαίνεται πιο γρήγορο στο offline και γενικότερα το gameplay πήγε προς Fifa 13 μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Για το ότι δεν μπορείς να παίξεις tournament offline, τουμπεκί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνώ μαζί σου fixxer περι κεφαλιών και κάθετων αλλά αυτο το φιφα 13 που διαβαζω απο πολλους δε νομιζω να ισχυει οσο παίζουμε το συνηθίζουμε και μας φαίνεται πιο κοινό με το φιφα 13. Απλα το θεωρώ placebo ολο αυτό περι φιφα 13. Εμενα ιδιο με πριν μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παντως στο seasons την μπαγερν την παρα μαμισανε υπερ ομαδα την κανανε!!!Ο ματζοθκιτς ειναιτο νεο φενομενο κεφαλια δεν χανει οτι και να πουμε !!!Ο νοιρ δεν τρωει γκοαλ!!Ελεοςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και μετά το patch και εμένα οι κεφαλιές ίδιες μου φαίνονται. Όσες έβαζα βάζω, όσες έτρωγα τρώω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amakatzis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Borussia έχει..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γενικά το παιχνίδι; Φυσικά! Όλη τη bundesliga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amakatzis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Thanks, γιατί είχα συνηθίσει από γερμανία μόνο bayern και σάλκε(pes) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 να ρωτησω ρε παιδια πως πιδαη ο τερμα στα πεναλτι? μετα απο 70περουπου games στο ονλινε εχω περιεργια να μα8ω γτ τα τρωω ορ8ιοσ τα πεναλτακια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 να ρωτησω ρε παιδια πως πιδαη ο τερμα στα πεναλτι? μετα απο 70περουπου games στο ονλινε εχω περιεργια να μα8ω γτ τα τρωω ορ8ιοσ τα πεναλτακια Με τον δεξί αναλογικό μοχλό του χειριστηρίου σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 8 Οκτωβρίου σήμερα και ακόμα δεν έχω το φιφα 14..... επειδή λείπει το κρακ Περιμένω από τις 24 Σεπτεμβρίου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ginogigiki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 To καλό είναι ότι κάθε χρόνο έχουμε demo οπότε κάποια χαρακτηριστικά θα μπορέσουμε να τα κρίνουμε από εκεί. Τα 2 τελευταία χρόνια προτίμησα το FIFA, αλλά φέτος λόγω έλευσης του PES με καινούρια μηχανή γραφικών ο ανταγωνισμός -πιστεύω- θα είναι αυξημένος. το PES εχει ασυναγωνιστα καλυτερα γραφικα...στο ματς...γιατι τα μενου ειναι μαπα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα