Alejandro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ^^ Δε λέω Οχι στη (δημιουργική) Κρίτικη αλλά αυτό ειναι " Κάνουμε το Άσπρο Μάυρο για να υποστηρίξουμε τι Μιζέρια μας και να δικιολογήσουμε ότι κάποιοι παίζουν καλύτερα το παιχνίδι... " Κλασική Νεο"ελληνική" Νοοτροπία. Όποιος έπαιξε Fifa 13 και δεν βλέπει τις διαφορές του 14 Προς το Πιο Ρεαλιστικό τι να πώ...μάλλον στραβά αρμενίζει. Καλύτερη Φυσική στα Μοντέλα Των Παιχτών (κινήσεις - animation) , Πιο αργός ρυθμός , Περισσότερο Physical game, Καλύτερες κινήσεις χωρίς τη μπάλα επιθετικών αλλά και αμυντικών. Δεν είναι τέλειο το παιχνίδι , θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στις nex Gen μηχανές αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. " FIFA finally feels different. The pace on the pitch is slower and more deliberate, but greater player control makes for some exciting and realistic football. " http://www.psu.com/interstitial.html?return_url=http://www.psu.com/a021098/FIFA-14-Review--A-different-game-for-the-better " να συνοψίσουμε λέγοντας ότι η σειρά FIFA καταφέρνει φέτος να επιτύχει το στόχο που έθεσε πριν από χρόνια: τον απόλυτο ρεαλισμό στο gameplay και την παρουσίαση. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που το επιτρέπουν τα όρια των Xbox 360 και PS3. Το FIFA 14 θα ανταμείψει το μεθοδικό –όχι απαραίτητα αργό- τρόπο παιχνιδιού, η συνολική αίσθηση στο gameplay αγγίζει κορυφαία επίπεδα " http://www.gameover.gr/x360/FIFA-14.25626.html?article_page=3 Φαίνεται όλοι αυτοί δεν ξέρουν από μπάλα φίλε και εσύ είσαι κράμα βαν Μπάστεν Μέσι . ¨Έτσι , πέρα από την υποκειμενική μας γνώμη για να μιλάμε και με στοιχεία. Αν έχεις δει σε έναν αγώνα να παίζεται 90' pressing σε ΟΛΟ το γήπεδο και από τις δυο ομάδες, μάλλον το μόνο ποδόσφαιρο που έχεις δει και έχεις παίξει είναι σε video games, καημένε. Όσο για τα στοιχεία που αναφέρεις, αν αυτά είναι οι γνώμες συντακτών reviews από gaming sites, που δεν έχουν σηκωθεί ποτέ από την καρέκλα του γραφείου τους, γελάει ο κόσμος. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από Alejandro 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το Seasons πλέον είναι ότι πιο αντιποδοσφαιρικό έχω παίξει στη ζωή μου. ΟΛΟΙ πια παίζουν το ίδιο έκτρωμα με pressing σε όλο το γήπεδο, όλοι οι παίκτες τρέχουν επί 90' και μαρκάρουν σαν αμυντικοί και ιδρώνεις για να κρατήσεις κατοχή. Όποιος έχει ιδέα από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι για να παίξει Fifa πρέπει να ξεχάσει και τα βασικά. Καμία σχέση με πραγματικό ποδόσφαιρο και απίστευτη ομοιότητα με φλιπεράκι. Μετάνιωσα τα 50€ από τον 1ο μήνα. πες τα ρε φιλε ! τα λεγα κι εγω αυτα απο το φιφα12 ... custom tactics & ΜΠΙΠ-παριές! κατι τετοια χαλανει το online, χανεται ο ποδοσφαιρικος ρεαλισμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει πολύ απλά να αυξηθεί η κόπωση στο high pressure. Σε 30 (αναλογικά από τα 90) λεπτά χρήσης να κοκκινίζουν οι παίκτες και να έχουμε τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνω με το κοκκινισμα που λεει ο φιλος newlynx... Θα ελεγα οτι πρεπει να το κανουν ετσι ωστε ενας παιχτης που κανει σωστη διαχειριση δυναμεων της ομαδας του να μπορει αν θελει να πρεσαρει συγκεκριμενη στιγμη που το αποφασισει αλλα για πολυ λιγο δλδ μεχρι να κλεψει την μπαλα και αυτο ομως να εχει τιμημα πχ σε αντοχη ΑΛΛΑ και σε κενα στον χωρο ωστε να μπορει να εκμεταλλευτει κι ο αντιπαλος κατι στην κατασταση αυτη.....τωρα αν το κανουν ετσι ωστε να πιεζει για ενα χρονικο διαστημα συνεχομενα (εστω μικροτερο των 90) σιγουρα ισως να ειναι αποτρεπτικο για καποιους ξεροντας οτι μετα θα σερνεται η ομαδα τους αλλα δεν θα βοηθησει στον ρυθμο του παιχνιδιου , παλι δεν θα ειναι ρεαλιστικο.... Ειχα παιξει με τον Παντελη παλια μια φορα και με διελυσε!!!!!!ειχα φαει πολλα και του ειπα ΣΤΟΠ I QUIT!!!! ΟΚ συμφωνα με τα γραφομενα του rebelion δεν ειμαι σιγουρα καλος παιχτης εφοσον δεν μπορω να αντεπεξελθω σε αυτο το στυλ παιχνιδιου (και δεν διεκδικω δαφνες προσωπικα θεωρω οτι ειμαι μετριος και κατω) ΑΛΛΑ πλεον μιλαμε για ενα καταιγιστικο game που ικανοποιει αλλου ειδους αναγκες......και οχι για εξομειωτη ποδοσφαιρου. Γεια σου Παντελη!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Γκολ με φίλο σε co-op season 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια φετος στο ULTIMATE TEAM πως κανουμε ενα καλο chemistry? Γιατι βλεπω διαφορες πλεον πανω απο τους παικτες δεν εχει τα συστηματα αλλα κατι λεξεις (δεν τις θυμαμαθ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς τι αλλάζει το σημερινό update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 54ΜΒ update αλλά κλασικά ακόμα δεν έχουν πει τίποτα επίσημο http://forum.ea.com/uk/posts/list/2627631.page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 6 games played after the patch, only 3 header goals γραφει ενας....ισως να ειναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Έπεξα δυο match χθες το βράδυ και μου φάνηκε πολύ διαφορετικό το παιχνίδι μετά το update. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι προς το καλύτερο.. Μου φαίνεται πιο γρήγορο , οι παίκτες νομίζω στρίβουν πιο εύκολα αλλά τα animations είναι λίγο περίεργα. Τις κεφαλίες μου πάντως τις έβαλα Κλασικά χωρίς patch notes. Πόσο με εκνευρίζουν μερικές φορές... Μπαίνω τώρα να παίξω να δω τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω παίξει για να δώ τι έχει αλλάξει αλλα σε περίπτωση που κάνανε φυσιολογικές τις κεφαλιές ήρθε η ώρα να ξανα πάω πρώτος. Δε μπορούσαν να μου βάλουν αλλιως γκολ κ ολοι καρφί στη κεφαλια στον αέρα δεν είμαι καθολου καλος ούτε περισυ ήμουν και ούτε φέτος μαζι με αυτο με τις κεφαλιες και εχασα αρκετα παιχνιδια με γκολ μονο με κεφαλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και εμένα μου φάνηκε μεγαλύτερη η ταχύτητα στο παιχνίδι, αλλά μόνο στο UT αποκόμισα αυτή την αίσθηση. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τεσσάρα στο seasons από έναν που είχε Βέλγιο. 3 σέντρες και ένα κόρνερ. Η εγώ είμαι τόσο άσχετος (πόσο ποια ? ) ή μάλλον δεν έφτιαξαν τις κεφαλιές... Ήταν και δύσκολες κεφαλιές , από περίεργες γωνίες. Δε μας βλέπω καλά φέτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Έψαξα για κανα changelog αλλά ακόμα δεν έχουν βγάλει τίποτα επίσημο νομίζω. Το μόνο που βρήκα ήταν τούτο εδώ: - Signal Iduna Park crowd fixed- new Minifaces (Eto'o, Özil, Bale, Ronaldo, Pepe and a lot more)-> unfortunately they are not appearing ingame, you can manually activate them on PC- Custom Chants volume fixed (still not perfect though)- new Database included (don't know what they fixed except headers)- new stadium.lua Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vag.93 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Παιζει κανενας στα Pro Clubs να κανουμε καμια ομαδα? Εχω βαρεθει να παιζω με αναπηρους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα