delpetro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 2 match επαιξα 3 goal απο κορνερ εφαγα με κεφαλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα εγω σε αμυνα τις χάνω στάνταρ! πλεον γκολ τρωω μονο ετσι κ πλεον οι περισσοτεροι παιζουν μονο ετσι για αυτο κ εγω περνω ολυμπιακο που εκει δε το κανουν η δε μπορουν να το κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλα να ηταν μονο αυτο που μου τα βαζουν απο κορνερ, δεν ξερω πως γινετε αλλα τρωω παρα πολες κα8ετες πασεσ στην πλατη της αμυνας.dortmund παιζω. εντωμεταξύ εχει πολυ κουραστικο χειρισμο το παιχνιδι δεν στριβουν με τπτ οι παικτες,η πασες ειναι μερικες φορες ειναι βασανιστικες,η κοντρες πανε κ ερχονται, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αν θέλετε, εσείς που το κατέχετε καλύτερα, ποστάρετε τίποτα custom tactics που σας βοηθάνε να παίζετε καλύτερα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Custom tactics κανενα βρες εσύ την ομάδα που ταιριάζουν τα custom tactics της πάνω σου. Αποψή μου έτσι γιατί πχ μπορεί να βάλεις κάποιο custom tactics που δε ταιριάζει στην ομάδα που θα πάρεις. Αλλα τα custom tactics ακόμα δεν είμαι σίγουρος οτι μπαίνουν κανονικά και στο online. Τα custom formations ναι, σε αυτά παίζω 4-3-3 με κλειστά τα εξτρεμ και στο κέντρο εναν αμυντικό χαφ και 2 επιθετικα χαφ που και αυτα είναι σε κοντινή απόσταση μετάξυ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Custom tactics κανενα βρες εσύ την ομάδα που ταιριάζουν τα custom tactics της πάνω σου. Αποψή μου έτσι γιατί πχ μπορεί να βάλεις κάποιο custom tactics που δε ταιριάζει στην ομάδα που θα πάρεις. Αλλα τα custom tactics ακόμα δεν είμαι σίγουρος οτι μπαίνουν κανονικά και στο online. Τα custom formations ναι, σε αυτά παίζω 4-3-3 με κλειστά τα εξτρεμ και στο κέντρο εναν αμυντικό χαφ και 2 επιθετικα χαφ που και αυτα είναι σε κοντινή απόσταση μετάξυ τους. Μπαίνουν και στο online σίγουρα. Παίζω ρε γαμώτο Fifa από το 12 και πλέον πέφτω συνέχεια με κάποιους αντιπάλους που δεν με αφήνουν να αλλάξω πάνω από 3 πάσες και πιέζουν και σε όλο το γήπεδο. Εκτός αυτού δεν αφήνουν και πουθενά κενά ενώ πέφτουν μονίμως 2 ατόμα πάνω στον παίκτη μου. Οι δικοί μου παίκτες είναι σαν να περπατάνε και οι δικοί τους είναι όλοι sprinter, δίνω πάσα και τρέχουν πίσω από τη μπάλα και την προλαβαίνουν πριν φτάσει στον δικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τα δοκάρια έχουν μαγνήτη πάλι φέτος, ή μου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μου φαίνονται καλύτερα από πέρσι αλλά και πάλι είναι μάλλον πιο συχνά από ότι στην πραγματικότητα. Από την άλλη όταν ο περισσότερος κόσμος παίζει με assisted, είναι λογικό τα μισά σου να πηγαίνουν όχι απλώς στην εστία, αλλά στο γάμα. Ε, το δοκάρι δεν είναι πολύ μακρυά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μπαίνουν και στο online σίγουρα. Παίζω ρε γαμώτο Fifa από το 12 και πλέον πέφτω συνέχεια με κάποιους αντιπάλους που δεν με αφήνουν να αλλάξω πάνω από 3 πάσες και πιέζουν και σε όλο το γήπεδο. Εκτός αυτού δεν αφήνουν και πουθενά κενά ενώ πέφτουν μονίμως 2 ατόμα πάνω στον παίκτη μου. Οι δικοί μου παίκτες είναι σαν να περπατάνε και οι δικοί τους είναι όλοι sprinter, δίνω πάσα και τρέχουν πίσω από τη μπάλα και την προλαβαίνουν πριν φτάσει στον δικό μου. Και εγώ έτσι παίζω αλλα είναι επικίνδυνο για τρύπες στην άμυνα. Είναι το teamate contain αυτό που λές με 2 παίχτες πάνω σου. Σε πνίγει αυτο το πραγμα παντως αυτο που σου συνιστώ ειναι απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους γύρνα συνέχεια τη μπάλα σε ελέυθερους παίχτες και προσπάθησε να μη πνίγεσαι καποια στιγμή το κενο θα βρεθεί εκεί πρέπει να το εκμεταλευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Καινουργιος στο φορουμ, καινουργιος και στο φιφα 14, επιστρεφοντας στο τιτλο μετα απο 12 χρονια. Επειδη ασχολουμαι κυριως με offline gameplay, θα ηθελα να με κατατοπισετε σχετικα με το career mode και ειδικοτερα, για την περιπτωση που επιλεγεις μια ομαδα και ανεβαινεις σταδιακα κατηγοριες, οταν φτασεις στη πρωτη, και πρωταγωνιστησεις, υπαρχει δυνατοτητα να βγεις την επομενη σεζον, σε καποια ευρωπαικη διοργανωση (οτι γινεται δηλαδη στο master league του pes), ή απλα αρκεισαι στους εγχωριους τιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο Το Fifa 14 ,Πολύ Καλύτερο από άποψη gameplay από το 13. Πιο Αργο , Πιο Ρεαλιστικό. Για να παίξεις γρήγορα πρέπει πραγματικά να κάνεις πολύ προπόνηση για να ειναι αποτελεσματικο κ οχι βιαστικο . Χαίρομαι γιατί και στο Review του Gameover.gr ( http://www.gameover.gr/x360/reviews/FIFA-14.25626.html ) σημειώνει όσα έχω παρατηρήσει και εγώ από το Demo κιόλας (που ευτυχώς στην τελική Δεν άλλαξε σε gameplay και ταχύτητα ) Για τα Pro Clubs επειδή η περσινή ιστορία ήταν ξενερωτική και επειδή προσωπικά δεν βρίσκω ουσία να πάιζουν μόνο 2 -3 ή τέσσερα ατομα ( για μένα pro clubs σημαίνει 11 vs 11 , αλλά οκ επειδή αυτό είναι δύσκολο ως ανέφικτο , τουλαχιστον να είναι 6 άτομα το λιγότερο στην ομάδα για να πάιξεις ματσάκι , δηλαδή περισσότερα από αυτά του pc ) , Νομίζω φέτος υπάρχει η δυνατότητα να μείνουν ευχαριστημένοι και όσοι είναι της δικιάς μου άποψης και όσοι θέλουν να παίζουν Συνεργατικά ακόμη και με Λίγα άτομα. Το Co Op Seasons μπορεί να είνα το κλειδί σε αυτό. Δηλαδή Αν π.χ το club μαζέψει 10 άτομα θα μπορούμε να πάιζουμε ματς όταν είμαστε εξι άτομα αλλά θα πάιζουμε ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ και όταν δεν είμαστε τόσα για να μη μένει κανείς παραπονεμένος χρησιμοποιώντας το Co Op Seasons ,δηλαδή ματς 2vs2. Αν είμαστε 10 άτομα μπορούμε το κάθε μέλος να αρχίσει ξεχωριστό Πρωτάθλημα στο Co Op Seasons με τα Υπόλοιπα 9 μέλη και έτσι ΠΑΝΤΑ θα έχει τη δυνατότητα να παίζει Online ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ενώ όταν βλέπουμε ότι μαζευόμαστε πολλά άτομα το γυρίζουμε στο Pro Clubs. Όλη αυτή η διαδικασία εκτός του ότι θα άφηνε όλους ικανοποιημένους θα Βοηθούσε στο να μάθει ο καθένας καλύτερα το παιχνίδι του άλλου εφόσον όλα τα μέλη παίζουν μεταξύ τους και κυρίως αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό Στυλ. Είναι ίσως λίγο Μπελαλίδικη η διαδικασία , πολλοί ίσως πείτε τι μας λες τώρα , ολόκληρη διαδικασία για αυτό ? Απά σκεφτείτε όμως ότι με Λίγη Οργάνωση που χρειάζεται αυτό ( και πάνω απόλα ωριμότητα και συνεργασία από τα μέλη ) η Διασκέδαση θα ήταν πολύ περισσότερη από ότι να πάμε έτσι βιαστικά για pro clubs και όπως να ναι. Δε λέω ότι θα ήταν κακό το τελευταίο αλλά αυτό που λέω ίσως βοηθουσε να περνάμε καλά όλοι. Τέλος πάντων το καταθέτω ως ιδεά . Εγω προσωπικά προς το παρών δεν σκοπευω να μπω στην ομάδα γιατί ξέρω ότι κάποιοι (και εγώ) δεν θα το διασκεδάζουν. Με την ιδέα που λέω νομίζω με λίγο συμβιβασμό όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ας μιλήσουμε άλλη μια φορά για το έκτρωμα που ονομάζεται Origin. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκει κανέναν στη friends list με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω co-op seasons. Στάχτη και μπούρμπερη σε όσους "αναπτύσσουν" αυτό το αίσχος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το Seasons πλέον είναι ότι πιο αντιποδοσφαιρικό έχω παίξει στη ζωή μου. ΟΛΟΙ πια παίζουν το ίδιο έκτρωμα με pressing σε όλο το γήπεδο, όλοι οι παίκτες τρέχουν επί 90' και μαρκάρουν σαν αμυντικοί και ιδρώνεις για να κρατήσεις κατοχή. Όποιος έχει ιδέα από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι για να παίξει Fifa πρέπει να ξεχάσει και τα βασικά. Καμία σχέση με πραγματικό ποδόσφαιρο και απίστευτη ομοιότητα με φλιπεράκι. Μετάνιωσα τα 50€ από τον 1ο μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ας μιλήσουμε άλλη μια φορά για το έκτρωμα που ονομάζεται Origin. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκει κανέναν στη friends list με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω co-op seasons. Στάχτη και μπούρμπερη σε όσους "αναπτύσσουν" αυτό το αίσχος. συμφωνώ +1000! αναρωτιέμαι,τόσο ζώα είναι αυτοι οι προγραμματιστές του origin ?? έχουν κάνει 15 update σε ένα 6μηνο και ακόμα δεν έχουνε φτιάξει το αυτόματο log in.ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το Seasons πλέον είναι ότι πιο αντιποδοσφαιρικό έχω παίξει στη ζωή μου. ΟΛΟΙ πια παίζουν το ίδιο έκτρωμα με pressing σε όλο το γήπεδο, όλοι οι παίκτες τρέχουν επί 90' και μαρκάρουν σαν αμυντικοί και ιδρώνεις για να κρατήσεις κατοχή. Όποιος έχει ιδέα από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι για να παίξει Fifa πρέπει να ξεχάσει και τα βασικά. Καμία σχέση με πραγματικό ποδόσφαιρο και απίστευτη ομοιότητα με φλιπεράκι. Μετάνιωσα τα 50€ από τον 1ο μήνα. ^^ Δε λέω Οχι στη (δημιουργική) Κρίτικη αλλά αυτό ειναι " Κάνουμε το Άσπρο Μάυρο για να υποστηρίξουμε τι Μιζέρια μας και να δικιολογήσουμε ότι κάποιοι παίζουν καλύτερα το παιχνίδι... " Κλασική Νεο"ελληνική" Νοοτροπία. Όποιος έπαιξε Fifa 13 και δεν βλέπει τις διαφορές του 14 Προς το Πιο Ρεαλιστικό τι να πώ...μάλλον στραβά αρμενίζει. Καλύτερη Φυσική στα Μοντέλα Των Παιχτών (κινήσεις - animation) , Πιο αργός ρυθμός , Περισσότερο Physical game, Καλύτερες κινήσεις χωρίς τη μπάλα επιθετικών αλλά και αμυντικών. Δεν είναι τέλειο το παιχνίδι , θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στις nex Gen μηχανές αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. " FIFA finally feels different. The pace on the pitch is slower and more deliberate, but greater player control makes for some exciting and realistic football. " http://www.psu.com/interstitial.html?return_url=http://www.psu.com/a021098/FIFA-14-Review--A-different-game-for-the-better " να συνοψίσουμε λέγοντας ότι η σειρά FIFA καταφέρνει φέτος να επιτύχει το στόχο που έθεσε πριν από χρόνια: τον απόλυτο ρεαλισμό στο gameplay και την παρουσίαση. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που το επιτρέπουν τα όρια των Xbox 360 και PS3. Το FIFA 14 θα ανταμείψει το μεθοδικό –όχι απαραίτητα αργό- τρόπο παιχνιδιού, η συνολική αίσθηση στο gameplay αγγίζει κορυφαία επίπεδα " http://www.gameover.gr/x360/FIFA-14.25626.html?article_page=3 Φαίνεται όλοι αυτοί δεν ξέρουν από μπάλα φίλε και εσύ είσαι κράμα βαν Μπάστεν Μέσι . ¨Έτσι , πέρα από την υποκειμενική μας γνώμη για να μιλάμε και με στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα