nikos bou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα...ψαχνω ενα cd key για το fifa 14!ας μου στειλει καποιος!θα του ειμαι ευγωμων....σας ευχαριστω εκ ων προτερων ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpal12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 εμαι και εγω στην ομαδα παιδια. Εχει πεσει λιγη δουλεια αυτες τις μερες γιαυτο δεν παιζω. Κυριως μου αρεσει να παιζω CDM και CAM με τηνμια την μπαλα Επισης αν παιξουμ πρεπει να συνενοηθουμεσωστα για τις θεσεις και το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα...ψαχνω ενα cd key για το fifa 14!ας μου στειλει καποιος!θα του ειμαι ευγωμων....σας ευχαριστω εκ ων προτερων ολους! Γιατί δεν αγοράζεις ένα; Και αυτός που έχει γιατί να σου το δώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον ψαχνει για μαρακες!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ενημερώσω και σε άλλο σιτε για την ομάδα Θα ενημερώσω και σε άλλο σιτε για την ομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που λέτε για καθυστέρηση στην απόκριση των παικτών είναι η αδράνεια κατά την κίνησή τους. Αυτό δεν υπήρχε παλιά και ήταν πολύ εύκολο πχ να ακολουθείς ένα παίκτη πατώντας το κουμπί της άμυνας. Τώρα όμως αν φρενάρει ή στρίψει απότομα ο επιθετικός, ο αμυντικός θα βρεθεί μακριά. Τις πρώτες μέρες έκανα ήττες γιατί δεν καταλάβαινα τον μηχανισμό. Θέλει πια πολύ προσοχή στην άμυνα γιατί ανοίγει ευκολότερα από ότι σε παλιές εκδόσεις του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Νάτο το γκολάκι! http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/gamwfifa/2014/video/172398222 καλησπερα...ψαχνω ενα cd key για το fifa 14!ας μου στειλει καποιος!θα του ειμαι ευγωμων....σας ευχαριστω εκ ων προτερων ολους! Ελπίζω να κάνεις πλάκα; Ζητάς τζάμπα κλειδί για καινούριο παιχνίδι; Θα το καταλάβαινα έστω να ζητούσες το κλειδί για το Fifa12 ή έστω το περσινό (που και πάλι δύσκολα να βρεις, αφού τα κλειδιά δεσμεύονται με το Origin account άρα πρακτικά ο άλλος θα έπρεπε να σου δώσει ολόκληρο το λογαριασμό του, με όσα άλλα παιχνίδι είχε μέσα). Αλλά για το φετινό Fifa; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σε κανένα μισάωρο θα είμαι μέσα μέχρι το βραδυ διαθέσιμος για όποιον θέλει να προχωρήσουμε το club! Αυτή τη στιγμή (ή τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι αν δεν έπαιξε κανείς άλλος) είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση στην div 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 φοβαμαι οτι φετος οι τερματοφυλακες θα ειναι για τα μπαζα εδω εχει ενα γκολ που εφαγα (δεν φταιει ο καυμενος ο ρομπερτο) και ενα δικο μου που το επνιξε ο ματαντα http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ κατά τις 8 θα μπω ντουκερ και άμα έχουμε άτομα θα παίξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαστε μέσα με τον nevermore, όποιος θέλει μπουκάρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαστε μέσα με τον nevermore, όποιος θέλει μπουκάρει! Sorry φιλε εγω μπηκα σε αλλη ομαδα γιατι δεν το εκοβα να μαζευομασταν ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θέλουν άτομα (κεντροεπίθεση παίζω κυρίως) σφύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα ζορικα μια θεση ειχαν ελευθερη και αυτην ητανε στοπερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω καλά νέα μάλλον η ea κάτι έκανε με τους χάκερς εκτός του οτι έχω πολλούς αγώνες να πετύχω κάποιον. Μόλις τώρα βάζω δεύτερο γκολ σε εναν και ξαφνικα An error occured and you are not synched with the online match. το μήνυμα δηλαδή που βγάζει όταν βγαίνει ο χακερ και δε πέρνει ήτα. Ε λοιπόν πάω δε βλέπω νίκη αρχίζω και καντηλιάζω βγαίνω απο τα seasons ξανα μπαίνω τα ιδια βγαίνω απο φιφα ξανα μπαίνω μετα απο 5 λεπτα μου είχε δώσει νίκη εναντίον του και εκείνου ήτα!+ Οτι στα leaderboards οι ρώσοι λιγοστέψαν απο τις πρωτιές, κυρίως οι ρώσοι περισυ ήταν οι χακερς. ΥΓ : 7ος στο τοπ 100 στο leaderboards αυτη τη στιγμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα