BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αχά, με λίγο γκουγκλάρισμα βρήκα πως το 5-minute rule πρέπει να έχει αφαιρεθεί. Μεγάλη, τεράστια μλκία της ΕΑ. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να ακυρώνουν το rule αν έμπαινε γκολ μέσα στα πρώτα 5 λεπτά. Τώρα όμως θα οδηγηθούμε σε ιδιαίτερα εκνευριστικές καταστάσεις, θα είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε ολόκληρο αγώνα στα... 5 δευτερόλεπτα ανά καρέ (όπως αυτός που ανέφερα στο παραπάνω post). Και σκεφτείτε να είναι ο τελευταίος αγώνας της κατηγορίας, όπου θα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αποτέλεσμα για να ανεβούμε/σωθούμε. Wtf were they thinking? ευχομαι με κανένα update να το επαναφέρουν αυτό με τα 5 λεπτά.γιατί αλλιώς δε το αγοράζω
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι διάβαζα τώρα για δυνατότητα mutual quit αλλά δεν την έχω δει. Θα επανέλθω. ps: ακόμα και να υπάρχει φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν εκατομμύρια μλκες που δεν θα τη δέχονται και άρα θα σε αναγκάζουν να παίξεις με απίστευτο lag, με ίδιες εμφανίσεις κλπ. 1
DJ_Duker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Eγω μπηκα ως δεξι μπακ στο club Πού είσαι και δεν βλέπω αίτηση; :/
g6519 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους αρχισα να παιζω φιφα14, αλλα βλεπω μια καθυστερηση στις κινησεις των παικτων μου σε σχεση με τα κουμπια που παταω και δυσκολευομαι να κανω σουτ γιατι ολο με προλαβαινουν και με κοντραρουν (για ονλινε μιλαω) Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου (πριν τρεξει το παιχνιδι) στα system configuration εχω τα ιδια με το φιφα13 επισης οταν εκλεισα το 14 γιατι απογοητευτηκα και μπηκα να παιξω στο 13 ενα ματς ολα ηταν μια χαρα εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??? ευχαριστω προκαταβολικα
PolonosJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΑιδια θα κανουμε τελικα την ομαδα γιατι βλεπω δεν μαζευομαστε και ξενερωνω
DJ_Duker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πολωνέ υπάρχει η Insomnia FC και είμαστε μέσα 5 άτομα. Αλλά περιμένω αιτήσεις από άτομα που ψάχνουν να μπουν και δε τις βλέπω!
PolonosJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και Πολωνέ υπάρχει η Insomnia FC και είμαστε μέσα 5 άτομα. Αλλά περιμένω αιτήσεις από άτομα που ψάχνουν να μπουν και δε τις βλέπω! Και εγω ειμαι φιλε αλλα δεν βλεπω ενεργους πολλους και αμα θα κανουμε ομαδα θα μπορουμε και απο εδω να μιλαμε μεταξυ μας!!!Εγω να ξες ειμαι GK και στο rigin με λενε BallonDorGreece 1
DJ_Duker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 και αναρωτιόμουν ποιος ήταν! Υποτίθεται σήμερα αύριο θα το παιρναν και άλλοι που είχαν πει ότι θα μπουν, τώρα τι να σου πω... Εντιτ: 6 πλέον. Αύριο μετά τις 6 εγώ είμαι μεσα για ό,τι θελετε.
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια με ξενερωσε κατα καποιον τροπο φετος το παιχνιδι!!!Πολυ αργοστροφοι οι παικτες δεν μπορεις να παιξεις γρηγορο παιχνιδι!!!!
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσεχε μόνο μη σε ακούσει ο polakis! 1
s2117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους αρχισα να παιζω φιφα14, αλλα βλεπω μια καθυστερηση στις κινησεις των παικτων μου σε σχεση με τα κουμπια που παταω και δυσκολευομαι να κανω σουτ γιατι ολο με προλαβαινουν και με κοντραρουν (για ονλινε μιλαω) Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου (πριν τρεξει το παιχνιδι) στα system configuration εχω τα ιδια με το φιφα13 επισης οταν εκλεισα το 14 γιατι απογοητευτηκα και μπηκα να παιξω στο 13 ενα ματς ολα ηταν μια χαρα εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??? ευχαριστω προκαταβολικα Δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι και εμένα με ξενέρωσε... Θέλει συνήθεια,αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να το χαλάνε έτσι..
g6519 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι και εμένα με ξενέρωσε... Θέλει συνήθεια,αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να το χαλάνε έτσι.. σε ευχαριστω για την απαντηση δυστυχως κ εγω ξενερωσα με το παιχνιδι τουλαχιστον ετσι ξερω οτι δεν φταιω εγω ε κατι. το γιατι το αλλαζουν ειναι φανταζομαι και θεμα μαρκετινγκ
s2117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μα,να το αλλάζουν για το marketing.Να μην το κάνουν χάλι όμως
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Άστα να πάνε είναι θέμα μέχρι να προσαρμοστούμε ξανά από την αρχή εμένα μου φενετε ότι χαλασανε και την άμυνα πλέον με το ζόρι κόβω ενώ στο περσινό έκοβα και εραυα ...Και την Μπάγερν την κάνανε υπέρ ομάδα λες και είναι 11 θεοί του Ολύμπου ...Όσο για το προ κλαμπ να ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια ωραία ομαδουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα