Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γεια και απο μενα παιδια

tzotheman88 για οποιον θελει να με κανει add

Ηθελα να ρωτησω πια ports πρεπει να εχουμε ανοιχτα στο router για το online mode του παιχνιδιου.

Καλη season να εχουμε :mrgreen: 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αναφέρω πάλι για όσους δε το είδαν πιο πάνω, αν θέλετε να μαζευτούμε κάπου για pro clubs κάθε τόσο, κάντε αναζήτηση για Insomnia FC και αίτηση!

• Like 1

Θα πας στο Pro Clubs και από την κατηγορία Club θα κάνεις Join club και αναζήτηση για Insomnia FC! Θα μου έρθει εμένα ειδοποίηση και με το που κάνω αποδοχή είσαι μέσα!

Αυτο το FIFA 14 Ultimate με 30 ευρω που εχει σε αυτο το σαιτ τι ειναι φιλε?

Και το αλλο με τα 3 ευρω (FIFA 14 Gold Pack DLC ORIGIN CD-KEY EU)???

Οι Ultimate εκδόσεις συνήθως σου δίνουν (εκτός από το ίδιο το παιχνίδι) και κάποιες χρυσές τράπουλες παραπάνω για να έχεις ένα bonus όταν ξεκινάς το παιχνίδι. Τα 3 ευρώ που λες είναι σκέτες οι τράπουλες.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Ultimate mode, ρίξε ένα γκουκλάρισμα/γιουτιουμπάρισμα και θα πάρεις μια καλή ιδέα. Για μένα είναι ίσως το καλύτερο online mode ever σε ποδοσφαιράκι.

Περιμενε περιμενε :)

Αμα το παρω απο εκει παιρνω το Φιφα 14 με 30 ευρω????????? Μου στελνουν το DVD? Το κατεβαζω, πως γινεται?

Και αν παρω το αλλο με τα 3 ευρω πως ακριβως βαζω το παιχνιδι στο πισι μου?

Εκτος και αν αυτα δεν ειναι τα παιχνιδια αλλα κατι αλλο

Παίξαμε 4 παιχνιδάκια με τον nevermore, είμαστε στο 1-1-2! Οι παίχτες μας σέρνονται και δεν κρατάνε τη μπάλα με τίποτα... Θα ανέβουν, που θα πάει!

• Like 1

Περιμενε περιμενε :)

Αμα το παρω απο εκει παιρνω το Φιφα 14 με 30 ευρω????????? Μου στελνουν το DVD? Το κατεβαζω, πως γινεται?

Και αν παρω το αλλο με τα 3 ευρω πως ακριβως βαζω το παιχνιδι στο πισι μου?

Εκτος και αν αυτα δεν ειναι τα παιχνιδια αλλα κατι αλλο

Σου στέλνουν εντός λίγων λεπτών ένα cd key που το εξαργυρώνεις μέσω Origin και κατεβάζεις το παιχνίδι από εκεί. Απ' ότι θυμάμαι είχαμε εξηγήσει όλη τη διαδικασία πριν μερικές σελίδες.

Τα 3 ευρώ δεν αναφέρονται στο ίδιο το παιχνίδι αλλά σε τράπουλες παικτών για το Ultimate Team mode. Προφανώς έχει νόημα να αγοράσεις τις τράπουλες μόνο αν έχεις ήδη το παιχνίδι και φυσικά ασχολείσαι και με το Ultimate Team.

Τι στο καλό γίνεται φέτος με το quit εντός του πρώτου πενταλέπτου; Έβαλα να παίξω κύπελλο και στον πρώτο αγώνα μαρτύρησα με το lag αλλά τελικά με τα πολλά πέρασα. Στους 8 όμως το παιχνίδι πραγματικά σερνόταν από τα πρώτα δευτερόλεπτα, οπότε με το που πήρα μπάλα (γύρω στο 3') πάτησα αναγκαστικά quit. Κι όμως μου χρέωσε ήττα. Δεν θυμάμαι τι γινόταν πέρσι στους αγώνες κυπέλλου, αλλά μου έκανε εντύπωση. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Αν δούμε ότι μας αφήνει στην αρένα για 3 σουτ (αντί των συνηθισμένων 2), να πατάμε alt-f4 πριν βγούμε στη σέντρα; Τι μλκίες είναι αυτές;

Εννοείται με manual  controls δεν παίζει κανένας ενώ με semi κατάφερα να βρω έναν αντίπαλο σε καμια 50αριά searches.

Αχά, με λίγο γκουγκλάρισμα βρήκα πως το 5-minute rule πρέπει να έχει αφαιρεθεί. Μεγάλη, τεράστια μλκία της ΕΑ. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να ακυρώνουν το rule αν έμπαινε γκολ μέσα στα πρώτα 5 λεπτά. Τώρα όμως θα οδηγηθούμε σε ιδιαίτερα εκνευριστικές καταστάσεις, θα είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε ολόκληρο αγώνα στα... 5 δευτερόλεπτα ανά καρέ (όπως αυτός που ανέφερα στο παραπάνω post). Και σκεφτείτε να είναι ο τελευταίος αγώνας της κατηγορίας, όπου θα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αποτέλεσμα για να ανεβούμε/σωθούμε. Wtf were they thinking?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...