Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μετά από μερικά ματσάκια στο Seasons, είναι εμφανείς κάποιες παιδικές ασθένειες. Μόνο ο παίκτης που χειρίζεσαι μαρκάρει, οι άλλοι κοιτάνε. Πάλι κάποιοι πιέζουν σε όλο το γήπεδο επί 90' και συνεχίζουν να τρέχουν σαν τρελοί μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς ίχνος κόπωσης. Και τέλος 8 στις 10 φορές, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα στρώνεται στον επιτιθέμενο, ο οποίος πάντα τρέχει για να μπει στη φάση, σε αντίθεση με τους αμυντικούς που απλά παρακολουθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα να αγοράσω και δεύτερη κόπια από cdkeyshere αλλά έμπλεξα με τις κλασικές μλκίες "επειδή έχεις κάνει κι άλλη αγορά τις 2 τελευταίες βδομάδες, πρέπει να μας στείλεις σκαναρισμένη ταυτότητα κλπ". Τουλάχιστον στο γράφει αυτόματα, πριν κάνεις το checkout (γιατί υπάρχουν πολλοί που στο ζητάνε εκ των υστέρων). Αφού ρε ζώα αγοράζω μέσω Paypal, τι το θέλετε το verification, έλεος.

Τελικά παρήγγειλα από g2a.com και το κλειδί μου ήρθε εντός 3 λεπτών.

Περισυ στα leaderboards αν έβγαζες του hackers και αυτους που παίζανε manual γιατι έχει κάνει μλκια η ea και βάζει στη καταταξη ολους και αυτους με manual και αυτους με assisted πρώτος ήταν έλληνας.

Μολις μπήκα division 5 και προσπαθω να παίξω με ολυμπιακο δε βρίσκει αντίπαλο. :P

Τελικά όλοι θέλουμε την 5αστερη μας. :-D

Φέτος παίζω με 4 ομάδες ολυμπιακο,βραζιλια,ρεαλ, borrussia

Δυο γκολ μου το ενα το βαρεσα για πλακα κ ομως μπηκε το επνιξε ο τερμας!

• Like 2

Νταξ, ξεκινήσαμε τις μλκίες από νωρίς φέτος. Εννοείται σε semi/manual δεν παίζει να βρεις αντίπαλο με την καμία. Στο Any δοκίμασα να παίξω 1-2 αγώνες αλλά δεν είναι μπάλα αυτό το πράμα. Λίγο να μυρίζει ο άλλος, τελειώνει τον αγώνα με 85-90% passing accuracy και κάνει το παιχνίδι φλιπεράκι. Δεν ξαναβάζω Any κι ας μη σώσω να ξαναβρώ ποτέ αντίπαλο. Δεν θα κουραστώ ποτέ να το λέω, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ γμημένο το ASSISTED ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ RANKED MODES.

Κατά τ' άλλα μετά το τέλος του αγώνα το παιχνίδι επέμενε να δείχνει πανοραμικά πλάνα απ' το γήπεδο και δεν με άφηνε να κάνω quit. Αναγκαστικά βγήκα με alt-f4 αλλά τουλάχιστον δούλεψε σωστά αφού μου χρέωσε την ήττα (στο 90').

εγω έπαιξα 6-7 ματς στο fifa 13 όμως,τα πρώτα 6 ματς φιλικά online οπου πήρα 4 νίκες και μετά στο καπάκι έπαιξα βαθμολογούμενο online ματς στο season οπου έχανα απο το 20'΄με 0-1 και ...κατάφερα να ισοφαρίσω στο 92+'με κεφαλιά ψαράκι και η μπάλα να πηγαίνει στο Γάμα... πωωω μετά...αυτό το αίσθημα να φαντάζεσαι οτι ο άλλος έχει νευριάσει πολύ και συ νιώθεις μια αγαλλίαση και κάνεις ένα τσιγάρο...Ανεκτίμητο

Ξεκίνησα και εγώ χθες το online και πραγματικά είναι ΚΑΙ πάλι εξαιρετικό. Δοκίμασα λίγα φιλικά και 3 παιχνίδια UT και πραγματικά τα απόλαυσα. Μηδέν lag, ωραίοι αγώνες, μεγάλη ποικιλία σε φάσεις, ωραία γκολ (υπέρ και κατά).

Το μόνο που επισημαίνω είναι ότι θέλει πολύ προσοχή στα σουτ εκτός περιοχής γιατί μπαίνουν ευκολότερα από ότι παλιά. Αν δώσετε χώρο μάλλον θα το μετανιώσετε.

Σημερα το πηρα και γω απο cdkeyshere

αλλα ακομα μου γραφει Awaiting for key assignment.

Ποσο θα περιμενω μεχρι να ερθει το key ξερει καποιος.

Α και οrigin stavroulis1985 για να παιξουμε κανενα ματσ !!!

Σημερα το πηρα και γω απο cdkeyshere

αλλα ακομα μου γραφει Awaiting for key assignment.

Ποσο θα περιμενω μεχρι να ερθει το key ξερει καποιος.

Α και οrigin stavroulis1985 για να παιξουμε κανενα ματσ !!!

Αν δεις http://cdkeyshere.com/fifa-14-cd-key.html#.UkWeL4bmQ08

λέει Estimated Delivery: 27 September 2013 - 21:00 GMT+2

οπότε αναμένουμε γιατί και εγώ απο εκεί το πήρα...

Πήγα να αγοράσω και δεύτερη κόπια από cdkeyshere αλλά έμπλεξα με τις κλασικές μλκίες "επειδή έχεις κάνει κι άλλη αγορά τις 2 τελευταίες βδομάδες, πρέπει να μας στείλεις σκαναρισμένη ταυτότητα κλπ". Τουλάχιστον στο γράφει αυτόματα, πριν κάνεις το checkout (γιατί υπάρχουν πολλοί που στο ζητάνε εκ των υστέρων). Αφού ρε ζώα αγοράζω μέσω Paypal, τι το θέλετε το verification, έλεος.

Τελικά παρήγγειλα από g2a.com και το κλειδί μου ήρθε εντός 3 λεπτών.

Αυτο το FIFA 14 Ultimate με 30 ευρω που εχει σε αυτο το σαιτ τι ειναι φιλε?

Και το αλλο με τα 3 ευρω (FIFA 14 Gold Pack DLC ORIGIN CD-KEY EU)???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...