nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Για τα γραφικά και για οτιδήποτε next-gen προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου. Ακόμα και να έχω PS4/Xbox 720*, πάλι σε PC θα το προτιμήσω κυρίως λόγω κόστους (βλ. λιγότερο απ' τη μισή τιμή). Αυτά που πρέπει πραγματικά να φτιάξουν/προσθέσουν είναι: 1) 2vs2 Seasons 2) παιχνίδι κέντρου με τις γιόμες να είναι πολύ λιγότερο ακριβείς (άρα και λιγότερο χρήσιμες) 3) πραγματική κούραση των παικτών, δηλ. να μην μπορούν στο 90' να πιάνουν τις μέγιστες ταχύτητες που έχουν στο 10' 4) κίνητρα για να παίρνουμε μικρότερες ομάδες και όχι μόνο Real/Barca/Bayern κλπ 5) συνέπεια του παραπάνω είναι ότι θα πρέπει να καταργηθεί το speed >>>> all και οι αυτόματες προωθημένες για τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα 6) αφαίρεση των assisted controls από ΟΛΑ τα ranked modes, μόνο semi και manual 7) κατάργηση σε οποιαδήποτε έννοια momentum (όσοι παίζουν Seasons ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ, όταν ξαφνικά η ομάδα τους δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη για συνεχόμενους αγώνες) 8) συνέπεια του παραπάνω είναι ότι θα πρέπει να βρουν κάποιον (δεν ξέρω ποιον) τρόπο να καταργηθεί το ΑΙΣΧΡΟ (όσο και ΠΟΛΥ συχνό) φαινόμενο των 20-2 σουτ σε κάθε αγώνα με τελικό αποτέλεσμα... 0-2 (και τον πρώτο παίκτη να έχει 4-5 δοκάρια σε κάθε αγώνα) 9) report player button στα ranked matches, ώστε να καταπολεμηθεί το φοβερό cheating των παικτών που κατά βούληση φριζάρουν/κρασάρουν αγώνες στους οποίους χάνουν. Όσοι έχουν παίξει Seasons πάλι καταλαβαίνουν για ποιο πράγμα μιλάω... 10) δυνατότητα blacklist φίλτρου, ώστε οι παραπάνω cheaters αυτόματα να αποκλείονται από τα αποτελέσματα του matchmaking μας 11) πολλά άλλα που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται... * δεν μπορώ να το πω Xbox One με τίποτα, ΕΝΑ ήταν το Xbox One και τα έσπαγε ελεεινά! 2
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Τα παραπάνω θα τα βλέπεις ένα ένα σε κάθε καινούργιο FIFA οπότε μέχρι το FIFA 2023 θα έχουν πραγματοποιηθεί τα περισσότερα :-D
fever25 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 7) κατάργηση σε οποιαδήποτε έννοια momentum (όσοι παίζουν Seasons ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ, όταν ξαφνικά η ομάδα τους δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη για συνεχόμενους αγώνες) Αλήθεια πόσο χάλια το κάνει το παιχνίδι αυτή η μ@λ@κ1@?
newlynx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πάντως -προσωπικά- τόσο καιρό που παίζω δεν έχω πετύχει cheating. Μπορεί να είμαι τυχερός....Εκείνο που περιμένω να δω είναι τι παραπάνω θα προσφέρει η Ignite engine στις επόμενης γενιάς κονσόλες (PS4,Xbox One) που θα χάσουμε από το PC. Γενικά σε διάφορα φόρουμ έχει πέσει πολύ κράξιμο για αυτό το θέμα και την αδυναμία ( μεταφοράς της νέας μηχανής στα PC. Μάλλον τα παιχνίδια θα είναι κράχτες για τις νέες κονσόλες και εμείς θα περιμένουμε σε επόμενες εκδόσεις να δούμε τα νέα χαρακτηριστικά.
Alejandro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 3) πραγματική κούραση των παικτών, δηλ. να μην μπορούν στο 90' να πιάνουν τις μέγιστες ταχύτητες που έχουν στο 10' 6) αφαίρεση των assisted controls από ΟΛΑ τα ranked modes, μόνο semi και manual Στο 3 συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω ότι η κούραση πρέπει να εξαρτάται και από τον τρόπο παιχνιδιού και όχι μόνο από τον χρόνο, γιατί άλλο είναι να πιέζεις 90' σε όλο το γήπεδο και τα μπακ σου να τρέχουν πάνω κάτω όλη την πλευρά και άλλο να παίζεις πιο χαλαρά χωρίς να πιέζεις παντού. Στο 6 διαφωνώ. Μπορεί απλά να φιλτράρει το matchmaking και να βάζει τον assisted να παίζει μόνο με assisted αντίπαλο, τον semi μόνο με semi και τον manual με manual. 1
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το σχετικό φίλτρο matchmaking υπάρχει ήδη αλλά το θέμα είναι πως όσο υπάρχει το assisted (και φυσικά όσο ο κόσμος θα θέλει να νικάει με οποιονδήποτε τρόπο) θα σου βγαίνει η ψυχή να βρεις αντίπαλο με manual, ενώ ακόμα και αυτοί με semi μειώνονται αισθητά μετά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ τα τελευταία 3-4 χρόνια. Η λύση είναι να αφαιρεθούν οι περισσότεροι αυτοματισμοί του παιχνιδιού, δηλ. assisted controls, αυτόματα τάκλιν, κεφαλιές κλπ.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αυτό σημαίνει ότι δεν ελκύει ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού. Δεν σημαίνει ότι ο άλλος θέλει να κερδίζει με οποιοδήποτε τρόπο. Πραγματικά αυτό που ζητάς το θέλουν μόνο αυτοί που παίζουν αποκλειστικά με manual γιατί δεν έχουν αντίπαλο να παίξουν.
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Νομίζω πως εξήγησα τον κυριότερο (κατ' εμέ) λόγο που υπάρχει σαφής προτίμηση στο assisted. Κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο (και λιγότερο ρεαλιστικό...) ενώ προφανώς όποιος επιλέγει assisted έχει σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Άρα τελικά αναγκάζονται κι οι άλλοι να κάνουν τα ίδια, είναι φαύλος κύκλος. Με αρκετή δόση υπερβολής, θα προσπαθήσω να κάνω μια παρομοίωση. Έστω ότι ο συνδυασμός LB+RT+πάνω κάνει μια εντυπωσιακή όσο και εξωπραγματική τρίπλα, για την οποία δεν υπάρχει άμυνα. Είναι λογικό πως αρκετοί θα αρχίσουν να τη χρησιμοποιούν αφού θα τους δίνει σαφές πλεονέκτημα. Κάποια στιγμή θα το πάρουν γραμμή και οι υπόλοιποι (απελπισμένοι πλέον να νικήσουν πάση θυσία) και θα τo υιοθετήσουν θέλοντας και μη. Μπορεί κάποιος hardcore fan να πει ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού είναι ελκυστικός; Δίνω βάση στο "hardcore" γιατί αυτός ήταν ο λόγος που (ξανα)άρχισα να παίζω Fifa το φθινόπωρο του 2007. Και η λογική είναι πως με το πέρας του χρόνου το παιχνίδι θα έπρεπε να γίνεται όλο και περισσότερο simulation. Επειδή όμως μιλάμε για ΕΑ, κρατάω μικρό καλάθι.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Συγνώμη αλλά ακόμα και με το manual το παιχνίδι απέχει πολύ από το ρεαλιστικό. Καταλαβαίνω τι θες να πεις με το παράδειγμα σου, αλλά το πρόβλημα είναι εξαρχής το ότι δεν υπάρχει τρόπος να την αποφύγεις. Όχι ο συνδυασμός.
PolonosJ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παιδια δηλαδη εμεις που παιζουμε σε PC το φιφα του χρονου τι ακριβως θα χασουμε απο αυτο το Next Gen???Γιατι αρχιζω και τα περνω με την ΕΑ ......Πριν απο το Φιφα 11 δεν υπηρχε το φιφα σαν ποδοσφαιρακι σe PC διοτι ειχε χαλια γραφικα και αλλα πολλα!!!Μου φενεται παλι θα το γυρισουμε στο προ αμα θα ειναι τοσο χαλια τα γραφικα και ας εχει καλυτερο gameplay!!!
PolonosJ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Όχι βέβαια, αφού gameplay >>> γραφικά zeppo τι ακριβως χανουμε εμεις οι PC gamers???
newlynx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παιδιά, αν δεν βγουν gameplay βίντεο μόνο υποθετικά θα μπορούμε να μιλάμε για το πως θα είναι το νέο Fifa. Βλέπω πολλούς στο διαδίκτυο που πασχίζουν να κάνουν αναλύσεις για το Fifa 14 (και το νέο PES) μέσα από trailers και screenshots, βγάζοντας ελλειπή και χωρίς νόημα συμπεράσματα. 1
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το Fifa14 θα κυκλοφορήσει σε PC στα τέλη Σεπτέμβρη. Το Xbox One θα βγει στην αγορά κάποια στιγμή το Νοέμβρη αλλά σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν υπάρχει μεγάλη περίπτωση να λειτουργήσει επίσημα στην Ελλάδα μέσα στο 2013 (αν σίγουρα θα προκύψουν λύσεις με VPN κλπ). Do the math, δεν νομίζω να περιμένει κάποιος να σκάσει 500+ ευρώ το... Φλεβάρη για να παίξει Fifa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα