Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει cheaters το fifa online?

Σε 800+ παιχνίδια που έχω παίξει τα 2 τελευταία χρόνια κάτω από 5-10 φορές ένιωσα ότι μπορεί ο άλλος να με έκλεψε ..... Και αν είδες λέω "μπορεί",δεν ήμουν σίγουρος δηλαδή ότι με έκλεψε. 

Το online του FIFA ήταν και ελπίζω και φέτος να είναι εξαιρετικό. Lag ανύπαρκτο (προσωπικά κάτω από 1/40 παιχνίδια) και modes που μπορεί να σε κρατήσουν για όλο το χρόνο. Πραγματικά τα χρήματα που ζητά το παιχνίδι είναι μια χαρά για ότι προσφέρει.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εχει cheaters το fifa online?

παντου και παντα θα υπαρχουν cheaters

επισης στο ονλινε υπαρχει το εξης καλο αλλα και κακο ταυτοχρονα

στα πρωτα 5' του παιχνιδιου μπορεις να αποσυνδεθεις και να το κοψεις το ματς χωρις να χρεωθεις ηττα (αυτο γινεται 

υποτιθεται για να αυτοπροστατευτεις απο το λαγκ). Υπαρχουν ομως ατομα που εαν φανε κανενα γκολ στα πρωτα 5' ,τοτε κανουν

αποσυνδεση χωρις να χρεωθουν ηττα και αυτο ειναι πολυ σπαστικο για τον αντιπαλο

Αυτό με τα 5 λεπτά νομίζω άλλαξε και ισχύει μόνο αν το σκορ είναι 0-0. Διαφορετικά χρεώνεσαι την ήττα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος και θέλει επιβεβαίωση.

Αυτό με τα 5 λεπτά νομίζω άλλαξε και ισχύει μόνο αν το σκορ είναι 0-0. Διαφορετικά χρεώνεσαι την ήττα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος και θέλει επιβεβαίωση.

Μακάρι να έγινε έτσι. Έβαλα χθες ένα γκολ στο 4' και έκανε pause ο άλλος. Πίστεψα ότι πάει για quit αλλά τελικά με εξέπληξε και έκανε αλλαγές!

μακαρι φιλε μου να ειναι ετσι , αν ναι μπραβο τους

δεν εχω ακομα το14 οποτε δεν ξερω

επειδή σκέφτομαι να το πάρω από amazon.com όπως και το 13 με Instant access αν θυμάμαι καλά(να ενεργοποιηθεί κατευθείαν στο origin account) θα έχω θέμα λέτε που το game ξεκινάει από αύριο? (μην έχω κανένα θεματάκι με τον λογ/σμο μου στην origin.. )

Παίζω εδώ και 2 μέρες online κανονικά http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/stats
Αρχικά αυτο με τα πρώτα 5 λεπτά δεν είναι ακριβώς έτσι newlynx και στο 0-0 να ειναι αν δε κανεις quit οταν ειναι στη σέντρα η για λίγο χρονικό διάστημα (δε ξέρω πόσο) σου δίνει ήτα... στο 4 μου βγήκε ο άλλος στο 0-0 και πήρα νίκη.

Επίσης οσο για τις κλεψιες και τους cheaters ναι στο pc έχει πάρα πολλους. Οσοι ρωσοι είναι στους πρώτους 100 στα leaderboards κατα 80% ειναι cheaters. Στο 13 είχε γίνει της κακομοίρας απο αυτους ο πρώτος για καιρο ο daredevilo ήταν αρχιcheater!  και πολλοι άλλοι! Αυτοι τι κάνουν; αν φάνε goal με κάποιο μαγικό τρόπο βγαίνουν απο το παιχνίδι χωρίς να χάνουν. Βεβαια μερικοί είχαν καλύτερο cheat και έβγαιναν και οχι μόνο δεν έχαναν ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ! το έχω πάθει αρκετές φορές.

Φέτος μέχρι τώρα μια φορά μου έχει κάτσει, ο τύπος απλά βγήκε μόλις έφαγε γκολ και το παιχνίδι σα να μην έγινε ποτέ!

ΥΓ: Δε λέω οτι το online του παιχνιδιου δεν ειναι καλο ειναι απαιχτο, αλλα η ea καποια στιγμη κατι πρεπει να κάνει με δαυτους!

• Like 2

Σχεδον ολες τις φορες που παω να παιξω seasons μου βγαζει συνεχεια οτι χαθηκε η συνδεση με τον αντιπαλο πριν αρχισω το ματς.Ξερετε τι φταιει?

Έχω κάνει club Insomnia FC, αν θέλετε μαζευόμαστε εκεί. Πρότασή μου είναι όποτε υπάρχουν άτομα που θέλουν να παίξουν (τουλάχιστον 2 δηλαδή) να παίζουν ώστε να μη διαλύεται το club. Πέρσι περιμέναμε 5-6 άτομα κάθε φορά που ποτέ δε μαζεύονταν οπότε το είχαμε αφήσει στο τέλος.

+1000 σε αυτό που λέει ο padelis. Είναι πασίγνωστο το θέμα με τους τύπους που κάνουν quit αν φάνε γκολ προς το τέλος του αγώνα χωρίς να χρεωθούν ήττα. Η ΕΑ δεν έκανε τίποτα γι' αυτό πέρσι, με συνέπεια οι περισσότερες από τις πρώτες θέσεις του Seasons leaderboard να ήταν γεμάτες cheaters. Το κακό είναι πως δεν μπορούμε και να τους κάνουμε ban, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να τους ξαναπετύχουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...