tpal12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ είμαι μέσα για τα κλαμπ αλλά να είμαστε μια φουλ ομάδα να έχουμε όλες τις θέσεις και να μην κάνουμε ατομιστιες και ας παίζουμε και μέρα παρά μέρα γιατί συμφωνώ με παλς έχει στιγμές που άλλος θέλει να παίξει και μόνος του Εχουμε παξει μαζι σε ομαδα.Καθιστε που ασχολειστε περισσοτερο και πειτε μου αν θελετε να μπω.Ειμαι μεσα.Συμφωνω και με τοφιλο που λεει οτι και 2-3 ατομα να ειναι να παιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εγω μια ζωη παιρνω το προ. φετος λεω να αλλαξω σε fifa. αλλα θα το παρω μονο για το online. να ρωτησω, το online ειναι καλο σαν του προ αν ξερετε?. δηλαδη παιρνεις μια ομαδα και μετα αγοραζεις παικτες. δηλωνεις συμμετοχη σε τουρνουα κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει παρόμοιο το ULTIMATE TEAM ΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εγω μια ζωη παιρνω το προ. φετος λεω να αλλαξω σε fifa. αλλα θα το παρω μονο για το online. να ρωτησω, το online ειναι καλο σαν του προ αν ξερετε?. δηλαδη παιρνεις μια ομαδα και μετα αγοραζεις παικτες. δηλωνεις συμμετοχη σε τουρνουα κλπ? Το online του Fifa είναι μερικά εκατομμύρια φορές καλύτερο από του Pro, σχεδόν σε κάθε τομέα. Έχει πολύ περισσότερο κόσμο (αφού το παιχνίδι κάνει πολλαπλάσιες πωλήσεις), λιγότερο lag και απίστευτα modes. Μερικά από τα οποία είναι το Seasons (πρωτάθλημα 10 κατηγοριών και κύπελλο), 2vs2 seasons (το ίδιο με το προηγούμενο αλλά παίζεις με φίλο σου), ultimate team (το καλύτερο online mode όλων των εποχών), πρωτάθλημα 11vs11 και κάμποσα άλλα. Συμφωνώ είμαι μέσα για τα κλαμπ αλλά να είμαστε μια φουλ ομάδα να έχουμε όλες τις θέσεις και να μην κάνουμε ατομιστιες και ας παίζουμε και μέρα παρά μέρα γιατί συμφωνώ με παλς έχει στιγμές που άλλος θέλει να παίξει και μόνος του Ένα από τα "προβλήματα" που δεν τράβηξαν κόσμο πέρσι ήταν ο τρόπος "μανατζαρίσματος" της ομάδας (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πως). Είχα μπει στην ομάδα έχοντας κάποια εμπειρία στο 11vs11 (παίζω από το Fifa11 στο 360) και ήμουν υπερευχαριστημένος σαν αριστερό μπακ, να κάθομαι ολόκληρο τον αγώνα πίσω ή/και να ακουμπάω την μπάλα λίγες φορές. Όμως δοκίμασα να φέρω κάποιους φίλους μου στην ομάδα, οι οποίοι ήταν... επιστήμονες του αθλήματος και τα τελευταία χρόνια είχαν χιλιάδες νίκες και πολλές δεκάδες Seasons πρωταθλήματα/κύπελλα έκαστος. Δεν είχαν όμως όρεξη να κάθονται να παίζουν offline για να λεβελιάσουν τον παίκτη τους, οπότε ξαφνικά βρέθηκαν σε μία ομάδα όπου έπρεπε να παίζουν μπακ και να ακουμπάνε μπάλα 4-5 φορές σε 90'. Δεν ξέρω αν υπήρχε άλλη λύση, αλλά καταλαβαίνετε ότι αν κάποιος έχει μάθει διαφορετικά δεν θα έχει καμία όρεξη να ασχοληθεί με τέτοιο mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παιδια δεν εχω προβλημα αρκει να παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο και τερμα καθομαι οτι θελετε...Α και κατι αλλο στο origin αλλα δεν μετραει αντιστροφη μετρηση για το ανοιγμα του παιχνιδιου για ευρωπη λετε να ανοιφε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpal12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παιδια δεν εχω προβλημα αρκει να παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο και τερμα καθομαι οτι θελετε...Α και κατι αλλο στο origin αλλα δεν μετραει αντιστροφη μετρηση για το ανοιγμα του παιχνιδιου για ευρωπη λετε να ανοιφε?? Μολις το ειδα το μηνυμα σου πηγα να σπασω το πληκτρολογιο απο την ταχυτητα.Δουλευω αυτη τη στιγμη και θα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη αλλα δυστηχως Δεν εχει ανοιξει ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ταυτοχροναααααααααααααα ναι ρεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Στη Ρεάλ δεν έχει Μπέιλ και έχει Οζίλ... Φάλτσο σε κόρνερ δεν μπαίνει ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Που είναι ο Οζιλ οέο ? Πως θα παίξω Arsenal?? Είπα μπας και έχουν squad updates αλλά τζίφος... Θα περιμένουμε και άλλο μέχρι να ξεκινήσουμε να παίζουμε μάλλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις το ειδα το μηνυμα σου πηγα να σπασω το πληκτρολογιο απο την ταχυτητα.Δουλευω αυτη τη στιγμη και θα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη αλλα δυστηχως Δεν εχει ανοιξει ταυτοχροναααααααααααααα ναι ρεεεεεε Αρε παλς με εκανες και γελασα χαχαχαχαχαχα οσο για τα squads πιστευω στις 27 θα βγει καποιος squad update μην κανουν σαν το προ που περιμενουν τις μεταγραφες μεχρι τελη οκτωμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγα να παίξω drop in και έπρεπε να κάνω πάλι Pro... Πανικός... μπήκα να παίξω με νέο Pro στα 76 και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έγινε και το squad update και όλα καλά πλέον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpal12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγα να παίξω drop in και έπρεπε να κάνω πάλι Pro... Πανικός... μπήκα να παίξω με νέο Pro στα 76 και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.. και εγω.Ασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Να και το πρώτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 εχει cheaters το fifa online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα