Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις μου ήρθε κι εμένα το κλειδί από cdkeyshere. Βάζω να το κατεβάσω στο origin (φυσικά με ανάγκασε να γράψω username/password για εκατομμυριοστή φορά, αφού δεν τα κρατάει που να χτυπιέσαι κάτω) και βλέπω αυτό:

post-47640-0-35755500-1380038739_thumb.png

ΠΟΣΟ πια για το μπέο το Origin, ΠΟΣΟ;

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο origin λεει 26 σεπτεμβριου 1:00 οτι ανοίγει το παιχνίδι αν ηταν το μεσημέρι θα έλεγε 13:00 ; η είναι μεσημέρι αυτό που λέει;

αυτο που καταλαβαινω ειναι πως το origin βλεπει τη χωρα μας αρα την παρασκευη στη 1 τα ξημερωματα ολοι μεσα

Δεν ξερω πρωτη φορα κανω ετσι για παιχνιδι και πριν καμια εβδομαδα κλεισαμε και τα 24  :-D

Παλικαρια δεν παλευετε αλλο χωρις game στο pc δεν εχω ορεξη να παιξω τιποτε αλλο και περιμενω την παρασκευη για να παιξω το φιφα και δεν την παλευω αλλο

• Like 1

Ελπίζω φέτος να έχουμε καλύτερη τύχη στο pro clubs. Γιατί κάθε χρόνο ξεκινάμε δυναμικά και μετά από λίγο καιρό το διαλύουμε. :P

Ελπίζω φέτος να έχουμε καλύτερη τύχη στο pro clubs. Γιατί κάθε χρόνο ξεκινάμε δυναμικά και μετά από λίγο καιρό το διαλύουμε. :P

ξερεις τι γινεται? Απλα ειναι και οι ωρες που βολευεται ο καθενς.Μετα καποιος θα θελει να παιξει και λιγο μονος του κλπ....Δεν ειναι ευκολο

Πέρσι περιμέναμε να μαζευτούμε 7-8 άτομα να παίξουμε. Και στο τέλος δεν παίζαμε ποτέ. Το θέμα είναι να μπούμε όλοι σε ένα club και όποτε μπαίνει κανείς και υπάρχουν άλλα άτομα μέσα ακόμα και 1-2 να παίζουν ματς. Ας χάσουν, ας νικήσουν, δεν έχει σημασία. Μόνο αν είμαστε όμως όλοι σε ένα club θα μπορέσουμε να βρεθούμε να παίξουμε. Κι ας είναι όποτε βολεύει τον καθένα.

Συμφωνώ είμαι μέσα για τα κλαμπ αλλά να είμαστε μια φουλ ομάδα να έχουμε όλες τις θέσεις και να μην κάνουμε ατομιστιες και ας παίζουμε και μέρα παρά μέρα γιατί συμφωνώ με παλς έχει στιγμές που άλλος θέλει να παίξει και μόνος του

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...