Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντελή! Να παίξουμε κάνα δυνατό φιλικό από Πέμπτη για να προετιμαστούμε για τη φετινή σεζόν! 

Πέρυσι δεν έπεξα πολύ και έχω σκουριάσει  :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδες λογικα αν το αγορασουμε απο τον θειο δεν θα θελει online pass ετσι; συμφωνα με τν νεα τακτικη της ea

σε pc θα θελει κανονικα,μονο σε κονσολες ισχυει αυτο

• Like 1

Θα την κάνω μόλις πάω σήμερα. Σε άλλο φόρουμ που την πρότεινα λειτούργησε κανονικά.

δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες για την αλλαγη κωδικων. Μπορεις να μου εξηγησεις?

δλδ παιξανε χωρις καποιο key στο online?

δεν ειναι αυτο.Η διαδικασια ειναι για αυτους που εχουν απο σημερα το παιχνιδι και δεν μπορουν ν παιξουν επειδη βγαινει στην Ευρωπη μεθαυριο

H διαδικασία είναι μόνο για αυτούς που έχουν αγοράσει το παιχνίδι και το έχουν προφορτώσει.

Επειδή για λόγους ασφαλείας δεν εμπιστεύομαι τους δωρεάν proxy servers προτείνω να κάνετε τη διαδικασία ενεργοποίησης με κάποιον άλλο κωδικό για το origin. 

H διαδικασία είναι μόνο για αυτούς που έχουν αγοράσει το παιχνίδι και το έχουν προφορτώσει.

Επειδή για λόγους ασφαλείας δεν εμπιστεύομαι τους δωρεάν proxy servers προτείνω να κάνετε τη διαδικασία ενεργοποίησης με κάποιον άλλο κωδικό για το origin. 

ok.Την παρασκευη που θα βγει θα παιζουμε απο το ιδιο ή θα πρεπει νακανουμε κατι αλλο?

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την διαδικασία. Καλα οτι δεν μπορώ να αλλάξω κωδικό γιατι μου ζητάει ερώτηση ασφάλειας και δεν θυμάμαι δεν ξέρω και πως να βάλω την ip.

Την βάζω δηλαδή στο πρόγραμμα απλα δεν ξέρω γιατι εχει και άλλες επιλογές. Ελλάδα ξεκλειδώνει Πέμπτη ή Παρασκευή;

Αρχίζω δουλειά Πέμπτη και έχω ξενερώσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...