Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα απλό γκουκλάρισμα θα σου βγάλει πρώτο αποτέλεσμα τον Κόλπο των Πειρατών. Τι να το κάνεις όμως όταν δεν υπάρχει ακόμα crack.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ουσιαστικά η έκδοση του θείου είναι από κάποιον -όπως εγώ- που το έχει κάνει preload. Απλά θα μαγειρεύουν τώρα το exe που είναι ήδη στο φάκελο του παιχνιδιού. Αν όμως σε κάποιον αρέσει του προτείνω να το αγοράσει γιατί το online -εκτός απροόπτου- προβλέπεται συναρπαστικό. Ειδικά το 2vs2 seasons!!!!

Ε, αυτός είναι και ο λόγος που το κατεβάζουν ακόμα κι αυτοί που το έχουν αγοράσει. Για να του ρίξουν μια ματιά μέχρι να έρθει η προπαραγγελία και να ξεκλειδώσει το παιχνίδι. Γι' αυτό κι εγώ το τσίμπησα σήμερα στο PS3 και ήδη έχω παίξει κάμποσα παιχνιδάκια. Το πραγματικό λιώσιμο όμως θα έρθει με το online (όπως λέει κι ο newlynx). 30 ευρώ είναι πολύ λίγα για παιχνίδι που θα μας κρατάει διαρκώς απασχολημένους για ένα χρόνο.

• Like 1

τόσα

τόσα χρόνια πως και δεν έδωσες ευκαιρία στο FIFA?

Δεν έτυχε, με κάλυπτε το pro, δεν με ενθουσίαζε αυτό που έβλεπα στα βίντεο του fifa, οπότε δεν έμπαινα στην διαδικασία.

Ρε παιδιά γκουγκλαρω αλλα δεν ξερω που ακριβώς να ψαξω κλπ. Οποίος μπορεί να βοηθήσει με ενα πμ. Ευχαριστώ

Πόσο δύσκολο είναι; Λίγα post πιο πάνω γράψαμε ακόμα και ποιος tracker το έχει. Ψάξε στο google για "fifa 14 pc tpb" και λογικά θα είναι το πρώτο ή το δεύτερο αποτέλεσμα... :huh:

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει crack (ακόμα).

Πόσο δύσκολο είναι; Λίγα post πιο πάνω γράψαμε ακόμα και ποιος tracker το έχει. Ψάξε στο google για "fifa 14 pc tpb" και λογικά θα είναι το πρώτο ή το δεύτερο αποτέλεσμα... :huh:

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει crack (ακόμα).

Κόλπο των Πειρατών.

Δεν το καταλαβα ρε συ. 

Η υπομονή είναι αρετή παιδιά. Χαλαρώστε λίγο και κόψτε τις αναφορές για παράνομο υλικό, το απαγορεύουν άλλωστε και οι κανόνες του forum. Έλεος για 5 μέρες.

• Like 2

παληκαρια 2-3 χρονια παιζω προ, επαιξα το προ 14 και ξενερωσα, το fifa 14 πως το βλεπετε? να το χτυπησω? το θελω για pc, θα βρισκω χρηστες για online game? η φιλοσοφια παιχνιδιου ειναι η ιδια? δηλαδη υπαρχει μαστερ λιγκ κλπ κλπ?? επισης αν θα υπαρχει καποιο προβλημα στο παιχνιδι θα βρισκουμε λυσεις-απαντησεις?? ευχαριστω καθε απαντηση σας δεκτη.

παληκαρια 2-3 χρονια παιζω προ, επαιξα το προ 14 και ξενερωσα, το fifa 14 πως το βλεπετε? να το χτυπησω? το θελω για pc, θα βρισκω χρηστες για online game? η φιλοσοφια παιχνιδιου ειναι η ιδια? δηλαδη υπαρχει μαστερ λιγκ κλπ κλπ?? επισης αν θα υπαρχει καποιο προβλημα στο παιχνιδι θα βρισκουμε λυσεις-απαντησεις?? ευχαριστω καθε απαντηση σας δεκτη.

Φιλε να σου πω την αληθεια αν θες να παιξεις κατι που αγγιζει προς την πραγματικοτητα παιξε φιφα εγω ημουνα παλιος φαν του προ αλλα μολις αφιερωσα μια ωρα στο φιφα 11 απο οττε δεν ηθελα να ξανα ακουσω για προ!!!!Απο χρηστες για ονλινε ειναι γεματο περισσοτεροι απο το προ!!!Η φιλοσοφια ειναι προς την πραγματικοτητα !!!Δεν υπαρχει μαστερ λιγκ αλλα υπαρχει για οφλινε το καριερ μοντ  και κατι παρομοιο σαν το μαστερ λιγκ ονλινε το ultimate team!!!!Απο λυσεις ενα σωρο!!!!Μετα ειναι θεμα δικο σου αν το παρεις η γνωμη μου ειναι να το παρεις γιατι εγω στο 11 κατεληξα στο φιφα και εμεινα φαν του φιφα!!!

• Like 3

Εννοείται πως το φιφα είναι καλύτερο και πιο κοντά στην πραγματικότητα

Οι κινήσεις των παικτών είναι απλα όνειρο και πολυ φυσικές. Ακομα και οι ανάπτυξη αλλα και οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά ειναι κορυφαίες.

Στο origin είμαστε ολοι.

Εντάξει μπορεί κάποιοι να μην παίζουν ολοι την ωρα σλλα το onkine μετράει στο fifa.

Γενικά είναι ανωτετο παιχνίδι.

Εγ ειπα σήμερα να αφιερώσω στο προ λιγη ωρα σλλα δεν μπόρεσα πανω απο 2 παιχνίδια. Ελεος.

• Like 2

Δεν έτυχε, με κάλυπτε το pro, δεν με ενθουσίαζε αυτό που έβλεπα στα βίντεο του fifa, οπότε δεν έμπαινα στην διαδικασία.

Αν δεν παίξεις το παιχνιδι. να νιώσεις το gameplay κι ολα τα υπολοιπα δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα απο τα βίντεο. τα βίντεο δεν μπορουν να σου δωσουν την πραγματική αίσθθηση σε κανένα παιχνίδι. Αλλιώς να βλέπεις μπάλα κι αλλιώς να παίζεις ο ιδιος, έτσι και σε αυτό :P

Φιλε να σου πω την αληθεια αν θες να παιξεις κατι που αγγιζει προς την πραγματικοτητα παιξε φιφα εγω ημουνα παλιος φαν του προ αλλα μολις αφιερωσα μια ωρα στο φιφα 11 απο οττε δεν ηθελα να ξανα ακουσω για προ!!!!Απο χρηστες για ονλινε ειναι γεματο περισσοτεροι απο το προ!!!Η φιλοσοφια ειναι προς την πραγματικοτητα !!!Δεν υπαρχει μαστερ λιγκ αλλα υπαρχει για οφλινε το καριερ μοντ  και κατι παρομοιο σαν το μαστερ λιγκ ονλινε το ultimate team!!!!Απο λυσεις ενα σωρο!!!!Μετα ειναι θεμα δικο σου αν το παρεις η γνωμη μου ειναι να το παρεις γιατι εγω στο 11 κατεληξα στο φιφα και εμεινα φαν του φιφα!!!

ok σ ευχαριστω πολυ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...