Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το φιάσκο του φετινού pro, λέω να δώσω μια ευκαιρία στο FIFA μετά από πολλαααά χρόνια (μπορεί και 10!).

Λύστε μου μια απορία, υπάρχει λειτουργία αντίστοιχη του master league στο FIFA; Να παίρνεις ομάδα δλδ και να την προχωράς σεζόν με μεταγραφές - μανατζεριλίκια - έσοδα - έξοδα κλπ;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έπαιξα το demo με έναν φίλο.

Μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Έχω την εντύπωση ότι την μπάλα την κατευθύνεις καλύτερα.

Ένα κλικ καλύτερο από το 13 το είδα αν και έχει στοιχεία που arcadeΖουν αλλά στο ποδοσφαιρακι χρειάζεται αυτό.

Το μόνο αρνητικο που βρήκα σε 10 αγώνες που έπαιξα είναι ότι η μπάλα γκελαρει λίγο παραπάνω.

Μου αρέσει το νέο interface του μενού.

Με το φιάσκο του φετινού pro, λέω να δώσω μια ευκαιρία στο FIFA μετά από πολλαααά χρόνια (μπορεί και 10!).

Λύστε μου μια απορία, υπάρχει λειτουργία αντίστοιχη του master league στο FIFA; Να παίρνεις ομάδα δλδ και να την προχωράς σεζόν με μεταγραφές - μανατζεριλίκια - έσοδα - έξοδα κλπ;

Φίλε μου έπαιζα pro ως και τις αρχές του 12 . Το 12 με ξενέρωσε αφάνταστα. Πήγα στο FIFA 12 και από τοτε έχω κολλήσει. Είναι ανώτερο κατά πολύ σε σχέση με το pro.

Επειδή παίζω πάντα με παρέα και ποτέ σόλο έχω την εντύπωση ότι αυτά που θέλεις τα έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, είναι το career mode: http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-career-mode

• Like 1
Δημοσ.

τόσα

τόσα χρόνια πως και δεν έδωσες ευκαιρία στο FIFA?

Δημοσ.

το φιφα ειναι κορυφη εδω και χρονια

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PC ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ PRO 14 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΟ)

Δημοσ.

Εγω που παιζω μονο σε pc τι να πω δηλαδη.χαχαχα Αποτο 13 επαθα την πλακα μου.

Το αλλο ειναι κινεζια.Παει και τελειωσε.

Ρε παιδες σε κονσολα ειναι πολυ καλυτερο αο το pc? Αν ειναι ετσι να χτυπησω ενα ps3 ντελειωνουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Σε PC τα γραφικά είναι αρκετά καλύτερα.

2. Σε PC είναι σημαντικά φθηνότερο

3. Το gameplay και τα modes είναι ίδια

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

1. Σε PC τα γραφικά είναι αρκετά καλύτερα.

2. Σε PC είναι σημαντικό φθηνότερο

3. Το gameplay και τα modes είναι ίδια

αρα τι κερδιζουμ στην κονσολα?

Δημοσ.

Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελια αλλά τώρα είδα ότι με το σεαζον τικετ θα μπορούμε να παίξουμε και 5 μέρες νωρίτερα από που μπορώ να βρω αυτό το τικετ

Δημοσ.

αρα τι κερδιζουμ στην κονσολα?

1. Ίσως online με λιγότερα προβλήματα (σιχαμένο Origin).

2. Φθηνότερο hardware, αφού για να παίξεις Fifa με τέρμα γραφικά/ανάλυση θέλεις ένα PC με κόστος σημαντικά μεγαλύτερο από της κονσόλας. Βέβαια με το PC μπορείς να κάνεις κι άλλα πολλά πράγματα.

3. Παιχνίδι στο σαλόνι με φίλους, κάτι που γίνεται φυσικά και με PC αλλά δεν είναι τόσο συνηθισμένο.

4. Μεταφορά των FUT team/πόντων στο nextgen Fifa 14 που θα βγει σε Xbox One/PS4. Εκεί το παιχνίδι θα είναι ανώτερο από PC σε γραφικά και gameplay. Προφανώς όμως, αν κάποιος δεν παίζει FUT (κακώς!) ή δεν έχει σκοπό να αγοράσει αυτές τις κονσόλες, τότε δεν ενδιαφέρεται για το (4).

5. κλπ.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που εδώ και 3-4 χρόνια αγοράζω το Fifa σε PC.

Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελια αλλά τώρα είδα ότι με το σεαζον τικετ θα μπορούμε να παίξουμε και 5 μέρες νωρίτερα από που μπορώ να βρω αυτό το τικετ

http://www.easports.com/seasonticket?tab=getting-started

https://help.ea.com/article/ea-sports-season-ticket-early-release-faq

Τα season tickets της ΕΑ είναι πλερόκο και κοστίζουν κάπου 25 ευρώ. Μου φαίνεται ότι ισχύουν για όλα τα EA sports games και δεν μπορείς πχ. να αγοράσεις μόνο για Fifa (και άρα να σου έρθει φθηνότερα). Επίσης νομίζω πως δεν υπάρχουν season tickets για PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...