Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εγώ χθες έπαιξα 3-4 ματσάκια στο PRO και η άποψη μου για τα γραφικά είναι ακριβώς αντίθετη! Πλάκα πλάκα σε γενικές γραμμές καλό μου φάνηκε το PRO. Πιο συγκεκριμένα είχε πολύ σωστή ταχύτητα και φυσικότατη κίνηση της μπάλας, το κακό είναι ότι μπαίνει γκολ για πλάκα και πάλι δεν έχει τις τελευταίες μεταγραφές.

Ναι, δεν είναι καθόλου άσχημο. Το θέμα με τις μεταγραφές φαντάζομαι διορθώνεται αλλά τα γκολ μού φάνηκαν κι εμένα να μπαίνουν πιο εύκολα απ' το Fifa. Δεν το δοκίμασα σε διπλό όμως, γιατί εκεί είναι το πραγματικό τεστ.

Κατά τ' άλλα πήρα τις πρώτες μου τράπουλες και περιμένω να αρχίσω το λιώσιμο του FUT.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά, πριν λίγες μέρες το Amazon μου έλεγε διαθέσιμο 24/09. Τώρα μου λέει:

Available on September 20, 2013 at 11:00 AM (US/Pacific)

όχι πως με χαλάει να το κατεβάσω σε 2 ώρες από τώρα, απλά έχασα κάτι;

Δεν ξέρω μήπως κυκλοφορεί νωρίτερα στο Αμέρικα. Μόλις παρήγγειλα CD key πάντως, στα 29 ευρώ και -υποτίθεται- θα μου το στείλουν γύρω στις 24/9. Ούτως ή άλλως το παιχνίδι ξεκλειδώνει στις 26 νομίζω.

Εγώ παρήγγειλα από cdkeyshere (μου φαίνεται από εκεί το είχα πάρει και πέρσι και πρόπερσι). Στα πρώτα 500 preorder νομίζω δίνουν δώρο και 4 χρυσές τράπουλες FUT (φαντάζομαι με έξτρα κωδικό). Αυτή τη στιγμή έχουν κάπου 280.

Ο κωδικός "CDKH9acq5" κόβει κάπου 30 cents από την τελική τιμή και με κάτι reward points που είχα, έπεσα στα 28. Δεν έψαξα αν υπάρχουν και καλύτερα coupon codes. Αλλά είναι τόσο γύφτοι που το 2.5% του Paypal fee στο χρεώνουν μόλις στην τελική σελίδα παραγγελίας. Άρα τελικά πήγε 29-κάτι.

Και εγώ περισυ απο εκει ειχα παρει αλλα το είχα πάρει με ενος φιλου τη paypal που αυτος ειναι στρατο τωρα κ λεω μηπως το παρω με paysafe αλλα παει στα 32 ευρω! Επίσης μεχρι πριν 2 μερες στο cdkeyshere το είχε 28.44 και ξαφνικα το παει 29,44 κ μετα 29.56. 

Και εγώ απο εκεί με κόβω αλλα με paysafe.  :wacko:

Δεν είναι άσχημες οι τιμές πάντως. Πέρσι πχ. είχε πάει κάπου 28 ευρώ από εκεί και για το 14 περίμενα μεγαλύτερη αύξηση. Η χαμηλότερη τιμή βέβαια παραμένει του Amazon, ακόμα και χωρίς το δώρο των $5. Στα άλλα "γνωστά" cd key sites οι τιμές παίζουν από 32 μέχρι 36.

Για εμενα τρομερο το demo. και το βρισκω δυκολο σαν παιχνιδι.Τρομερες οι κινησεις ρε παιδια και δενθεω να μπω καν σε συγκριση με την κινεζια

και εγω περισυ απο cdkeyshere το ειχα παρει και φετος απο εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...