nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασα να το παραγγείλω και μου βγάζει μήνυμα: "Game Downloads are only available to US customers" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα φτιάξεις μια αμερικάνικη διεύθυνση (βάλε πχ Delaware ως πολιτεία για μηδενικούς φόρους) και αγόρασε με αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω το εχω βρει απο κατι σαιτ στα 29 πιστευω στις 23 που θα το παρω να εχει πεσει κ αλλο. Εμενα με ενδιαφερει να ειναι κατω απο 30 γιατι αγοραζω με paysafe και δε λεει τωρα να περνω 4 paysafe για 31 ευρω πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξη δεν ντρεπονται κα8ολου εκει στην EA να βγαζουν παιχνιδι του 14 με τετοια γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι έχουν τα γραφικά? H web app του FUT έχει ανοίξει και μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε πριν ακόμα βγει το παιχνίδι. Δίνει bronze κάρτες κάθε μέρα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από newlynx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpal12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά στο cdkeyshere που ειχα παρει καο το 13 το έχουν βγάλει στα 30 ευρω κοντά. Μπορώ να το παραγγείλω αλλα πότε θα μου δώσει το κλειδί αφού το παιχνίδι δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα. Εμενα πάντως μου άρεσε πολυ απο οσο είδα το demo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpal12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά στο cdkeyshere που ειχα παρει καο το 13 το έχουν βγάλει στα 30 ευρω κοντά. Μπορώ να το παραγγείλω αλλα πότε θα μου δώσει το κλειδί αφού το παιχνίδι δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα. Εμενα πάντως μου άρεσε πολυ απο οσο είδα το demo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 χαχααχ παποι?? πως γενεν αυτό? Τι έχουν τα γραφικά? H web app του FUT έχει ανοίξει και μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε πριν ακόμα βγει το παιχνίδι. Δίνει bronze κάρτες κάθε μέρα. χαλια ειναι.Τα 'χουν κάνει επίτηδες χάλια φαίνεται για να αγοράσει ο κόσμος PS4 και XBOX One οπου έκει απο τι φαίνεται θα είναι πιο εξελιγμένα τα γραφικά και με την καινούργια μηχανή fifa 14 ignite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ε ναι δεν υπαρχουν αυτα τα face απαραδεκτα ειναι. καλα επαιξα κ λιγο το προ κ αυτο απο γαραφικα σε σχεση με τα παλια προ ειναι χαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά στο cdkeyshere που ειχα παρει καο το 13 το έχουν βγάλει στα 30 ευρω κοντά. Μπορώ να το παραγγείλω αλλα πότε θα μου δώσει το κλειδί αφού το παιχνίδι δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα. Εμενα πάντως μου άρεσε πολυ απο οσο είδα το demo Νομίζω (νομίζω λέω) πως το κλειδί στο στέλνουν τη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού και όχι νωρίτερα. Τι έχουν τα γραφικά? H web app του FUT έχει ανοίξει και μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε πριν ακόμα βγει το παιχνίδι. Δίνει bronze κάρτες κάθε μέρα. Αμάν, γρήγορα να μπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xasta11 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 χαχααχ παποι?? πως γενεν αυτό? χαλια ειναι.Τα 'χουν κάνει επίτηδες χάλια φαίνεται για να αγοράσει ο κόσμος PS4 και XBOX One οπου έκει απο τι φαίνεται θα είναι πιο εξελιγμένα τα γραφικά και με την καινούργια μηχανή fifa 14 ignite τι λες? είναι χάλια τα γραφικά φέτος? έχει πολύ όμορφα textures καταρχην σε σχεση με το προ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ε ναι δεν υπαρχουν αυτα τα face απαραδεκτα ειναι. καλα επαιξα κ λιγο το προ κ αυτο απο γαραφικα σε σχεση με τα παλια προ ειναι χαλια. Και εγώ χθες έπαιξα 3-4 ματσάκια στο PRO και η άποψη μου για τα γραφικά είναι ακριβώς αντίθετη! Πλάκα πλάκα σε γενικές γραμμές καλό μου φάνηκε το PRO. Πιο συγκεκριμένα είχε πολύ σωστή ταχύτητα και φυσικότατη κίνηση της μπάλας, το κακό είναι ότι μπαίνει γκολ για πλάκα και πάλι δεν έχει τις τελευταίες μεταγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα